Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kábelek - Kérdések és válaszok minden kábelt érintő dologról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száguldo
aktív tag
Folyamatos neten lógással 1,5 óra mp3 halgatás 40perc navi és néhány hivás két napot kihúz eddig ezt csak az SE X1 tudta a többi cuccom már elsö nap du 16.00 kor hápogott a töltésért.
egy normális fülesssel nem kell EQ mert szól úgy mint más winmos cucc EQ val.
de az mp3 megöli a zenét amúgy is. -
zero977
tag
-
őstag
Apumnak iphone 3G-je van. Ha lehetne választanom, talán a Hero-t választanám, de amúgy valószínűleg jobb az iphone, csak valamivel kötöttebb a szoftvere. A 3GS viszont szinte biztosan jobb. Nekem azért lett hero, mert nem akartam 80k-nál többet kiadni egy telóért és előfizetéssel pont annyi volt. Ebben az árban a legtöbb célra (fényképezés pl kevésbé) ez tűnt messze a legjobbnak már csak az android és a kapcitív multi-touch kijelző miatt is (később szinte biztos, hogy egy csomó program multitouchra épül majd. Asszem az android 3.0-ban már alapból benne is lesz.) De ha a heronál nem sokkal drágábban tudsz 3gs-t venni (vagy ha csak hajlandó vagy rááldozni annyit egy mobilért), akkor inkább azt javaslom.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
tothl
addikt
En spec. azert kotottem ki a heronal, mert iphone-hoz nem tudtam hozzajutni, es ez volt az egyetlen a valaszthato tipusok kozott ami tetszett. Fogdostam mar iphone-t eleget, en a hero-t valasztanam. Vessetek meg de az iphone atom fapad a hero mellett. Nagyon tetszetos es gordulekeny az alap felulete is, koroket ver szerintem az iphone-ra.
A sebessegevel sincs semmi gondom, az akkuja pedig tobbet is bir, mint az iphone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest