- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nonee
aktív tag
Radio brickel milyet futtassak?
engem az zavar hogy nem jön ki a boot menü sem..
2.2.2 volt rajta..
van valami ötleted?belinkelnéd ha van ?
lehuztam az usb kábelt,ott a menüben kiirta hogy minden ok kivéve a radio mittomén mi failed...
feltelepitette teljesen ,de mégis hibát irt ki hogy error load image valami ilyesmi:S[ Szerkesztve ]
A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
nonee
aktív tag
-
r4z
nagyúr
-
dombila
senior tag
A ZIP neve biztosan PB99IMG.ZIP és nem PB99IMG.ZIP.ZIP? Win7 alatt alapból nem látszik a kiterjesztés, így aztán könnyű dupla .ZIP-et tenni a végére, de úgy nem működik.
Sokan jártak már így!Goldcard készítés magyarul (Ne zavarjon, hogy Legend-ről szól, a Goldcard része jó! )
[ Szerkesztve ]
-
nonee
aktív tag
Na Goldcardot nem vágom.amugy se vágok semmit mint ti,ezért kérdezem..felraktam a froxot van már recovery.elvileg fastboot is van.
a hiba a recoveryre rámegyek ujraindul,ha az sd kari van benn ujraindul,semmilyen funkcio nincs hogy install zip,az sd karina zipet fel sem ismeri,ha esetleg tudnád nekem elmagyarázni mit csináljak hogy goldcard legyen ,megköszönném.olvasok egyfolytába utána de semmi..bebootol a telo kijon a menü 2mp mulva ujraindul és lefagy..SA futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
-
nonee
aktív tag
adb shell cat /sys/class/mmc_host/mmc1/mmc1:*/cid
ezt az elérési utat nem ismeri fel a parancssor..elakadtamA futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
nonee
aktív tag
nem találja az sd krtyát nem adott ki számsort..feladtam..azért köszönöm mindenkinek a segítséget!rendesek vagytok!4
A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
Skillet
addikt
válasz SteveJobs #42317 üzenetére
melyik mildwild? ez?
a lejátszó sokat számít. nézz körül playen. anno, amikor sorozatokat néztem telón, akkor találtam pár jó lejátszót. azok vitték a filmeket szaggatás nélkül. persze nem a full hd-t divix-ek voltak.
azt hiszem, az MX Player pl nagyon jó volt. de biztosan van még pár kellemes cucc ott.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
aki aksit keres, annak hátha ez jól jön. nekem is már erősen agyalnom kell rajta. csak úgy vagyok vele, hogy ennyi pénzt kiadni :S szívesebben raknám ezt a pénzt egy új telefonba.
még kigondolom majd.
KATTMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Borote
addikt
válasz dombila #41607 üzenetére
"Ez a ROM véleményem szerint mindennapi használatra alkalmas" - és tényleg. Jelenleg két napja használom a 3.1-es változatát. Próbaképp feltettem, mert amit eddig használtam Revolution ROM indokolatlanul fagyott, amit csak akkukivétel oldott meg.
Ez alatt a két nap alatt igen kellemeset csalódtam benne, nem hittem volna, hogy egy JB ROM ilyen szépen fog működni, pedig de. És a CM10-zel már a Sense sem hiányzik annyira (hacsak nem az óra/ébresztő/stopper/időzítő nem, azt nagyon szeretem ).
Úgyhogy egyelőre megtartom.Még egy ideig marad így a Desire, pedig már lassan 2,5 éves lesz. A hátlap széle nektek is erősen kopott?
-
Skillet
addikt
válasz Borote #42323 üzenetére
nálam már több mint egy hónapja teszi a dolgát a rom. nem lassult be. stabil.
nálam a telefon tokban szokott lenni, amikor nem nyomkodom éppen és úton vagyok. ilyen becsúsztatós, "zokni" jellegű cucc. ha otthon vagyok, akkor meg ugyanerre a "zoknira" teszem le a telefont. nálam hibátlan, karcmentes az egész telefon. most 2 és negyed éves.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
válasz SteveJobs #42324 üzenetére
az a baj, hogy itt azóta is beszerzés alatt van. kíváncsi vagyok, egyáltalán hoznak-e még belőle. ha igen, akkor 3e ft. az nagyon olcsó.
ők is gyárinak árulják...de ki tudja mi ez. lehet, hogy itthon mindenki ugyanazt a szutykot rendeli be 1-2 ezer forintért, aztán egyik 3-ért, másik 5-ért, a harmadik 7-ért adja
ha veszek, akkor nem zacsist veszek, hanem "dobozost". akkor talán van egy pici esély rá, hogy gyári akkor meg az 5500-as ajánlat eddig még a legjobb.
több tapasztalat kelllene ide különböző helyen vásárolt aksikról. bár, volt már itt méregdrága szpídsopos is, ami szarul működött többszöri csere után is, ha jól emlékszemMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
-
func93
senior tag
válasz Skillet #42326 üzenetére
Nagyon gondolkodóba estem az akksi vásárlás iránt. Sajna 29%on kikapcsol a kis dézi. Csináltam már akksi kariblárást, de az se segített. 5.000 HUF pedig megéri hogy jól működjön. Főleg amióta ez a PZoley féle miui van rajta oly folyamatos és hasít mint a szél.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
válasz SteveJobs #42331 üzenetére
Tuti rom. Nyár óta használom. Semmi gond nincsen vele.
MIUI-DTP-V2.4.13"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
llaszlo
veterán
A chrome miért nem kompatibilis ezzel a telefonnal?
Össze tudnám szinkronizálni a könyvjelzőket, meg mindent, erre nem tudom használni.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz llaszlo #42334 üzenetére
Nem is működik szépen, JB-re már lenne Chrome, de ott sem túl gyors...
Viszont a JB alap böngészője is szinkronizálja az asztali Chrome könyvjelzőket. (Felmerült bennem, hogy akkor ez most chrome-e, vagy sem... a whatismybrowser-com szerint Android Browser on HTC Desire webkit 534.30, meg User Agent-nél valami Mozilla-s is volt...)
De az biztos, hogy szépen működik.Kíváncsi leszek, hogy a netmegosztást össze tudom-e majd hozni valahogyan.
-
Skillet
addikt
válasz llaszlo #42333 üzenetére
eredetinek látszó de lehet, hogy az itthoni 5-7 ezres aksik is onnan vannak. manapság mindent hamisítanak. nem tudom, el lehet-e egyáltalán dönteni, hogy eredeti, vagy hamis. főleg onlájn (főleg külföldi) vásárlásnál.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
driver18
tag
Sziasztok,
Most vettem egy HTC Desire C telefont. Kettő kérdésem lenne:
1. az alsó három billentyűzetet nem lehet beállítani, hogy világítson? (este elég nehezen találom meg, mivel most szokom még)
2. üzenet vagy nem fogadott hívást hogy jelzi? az eddigi telefonjaimon, ha volt új esemény, akkor villogott egy LED az elején.Köszi
-
llaszlo
veterán
válasz Skillet #42338 üzenetére
Meg kell nézni az értékeléseket. Ha sok eladás van, akkor mindig van aki kiszúrja a hamisítványt. Elég sok eredeti cuccot rendeltem már kintről jóval olcsóbban. Vagy épp ugyanazt a terméket láttam harmad áron csak ugye várni kell rá. Nem mindent lehet megvenni olcsóbban, ma például a biciklimhez kerestem alkatrészt és csak drágábban láttam, mint az üzletekben.
(#42342): Dehogy nincs.
[ Szerkesztve ]
-
eneszi
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy Desire-t, rootolt, S-OFF-olt, 2.3.3 GB van rajt. Szeretnék feltenni egy PZoley-féle MIUI romot. Az érdekelne, hogy a következő megjegyzés engem is érint-e, vagy csak azt, akinek már MIUI volt fent előtte is: „Az sd kártyán a MIUI/.cache könyvtárat mindig törölni kell a telepítés előtt!!”
Előre is köszönöm a segítséget.„The truth is out there”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest