- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- NiMH akkumulátor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP nyomtatók
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Hát azt már látni sajnos.
Papírok közül sem áll minden rendelkezèsre...
Elvileg a gsn boltnál vezetni kellett valamibe mit is csinálnak a telefonnal...
Csak hát a 100 ezres teló már sokkal kevesebbet ér és + utánajárás.Mondjuk ha másért azért minimum megéri végigcsinálni, h a bolt okúljon.[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
senki11
aktív tag
válasz bigrock #41852 üzenetére
Sajnos nincs backup, legalábbis a legutolsó romról nincs, öreg hiba...
Írtam, hogy újra felflasheltem a romot, de minden maradt a régiben. Ugyan az a képernyő fogadott, de még a wifi-jel is kinn volt ahogy hagytam. Pedig a flash előtt megvolt minden wipe. Tegnap frissítettem a recoveryt ext4 classic-ra. Nem lehet, hogy az nem muzsikál rendesen?
Jelenleg töltöm a dezsőt. Ha végzett megpróbálok újra flashelni. -
func93
senior tag
Hogyan tudnám orvosolni azt a dolgot hogy a teló 20% akksi időnél kikapcsol? Gondolom ez nem normális.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
r4z
nagyúr
válasz senki11 #41854 üzenetére
Ezért kell vigyázni, hogy GB ROM-ra GB skint rakj, megfelelő felbontásban. Nálam is volt olyan, hogy nem volt lockscreenem, akkor úgy tudtam bemenni a menübe, ha felhívtam magam, és megnyomtam a Home gombot hívás közben
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
d3kk
senior tag
Még mindig nem tudom hívni a telot pedig viszalöktem rá RUU-val egy gyári 2.3.3-al...
Nem fogom fel hogy mi nem jó ezzel a sz@rral...
-
d3kk
senior tag
Egy ideig jó (mármint) addig amí nem próbálom felhívni a telot mert akkor elmegy a térerő..
-
rizso
addikt
Ha visszaolvasol/rákeresel a hozzászólásaimra, akkor láthatod, hogy én is szívtam elég sokat, sokszor nem lehetett engem hívni (random módon), volt mikor én sem tudtam hívást indítani, hiába volt max térerőm, és olyan is volt, mikor kiírta, hogy csak segélyhívást tudok indítani. Kipróbáltam mindenféle romot, radiot és rilt, de nem lett jó. Végül felraktam ezt, és semmi gondom vele (mármint a hívásokkal, mert magában a romban találtam 1-2 bugot).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Sajnos betörött a HTC-m kijelzőjén az üveg. Honnan lehet olcsón pótolni? Ebayen elég sok típust találtam melyik jó hozzá?
-
rizso
addikt
Lehetséges.
Skillet: persze, alap lenne, hogy gyárival menjen. Nekem ez a rom megoldotta a hibát, így most nem kell a gyári rendszerrel szórakoznom.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Mármint hogy megvenném-e tőled? Vagy mire gondolsz?
-
d3kk
senior tag
félre írtam.. nem csak rád gondoltam.. .R Hanem úgy általánosan, ha valakit érdekel, tegyen egy ajánlatot.. persze privátban mert ez nem a megfelelő hely az üzletelésre
(#41872) RazorGTR1 Nekem viszont megy most a rizso által linkelt CM 8.0-val megy a bejövő hívásfogadás a kimenő esetében pedig eldobja a hálózatot.. gyári FW-vel pedig fordítva volt csak annál nem dobta el bejövő hivásnál hanem úgy véletlenszerűen...
-
rizso
addikt
Köszönöm, de én biztos kihagyom - az elmúlt pár hét alatt már beszereztem kettőt is (és ezeket is csak pár hónapra terveztem) Max alkatrésznek venném meg "aprópénzért"
-
Faby
senior tag
válasz #43960832 #41876 üzenetére
Nem lehet, hogy a gyári 2.3.3 átparticionálja a hbootot is, hogy elférjen a hivatalos GB+Sense kombó?
Legalábbis annak idején úgy emlékszem, az volt az oka a hivatalos GB csúszásának, illetve korlátozott kiadásának, hogy a teló erőforrásai nem elegendőek egy normál frissítés befogadására.
De ez csak tipp, még mielőtt.
Amúgy érdekes, hogy szervizben sem teszik fel a 2.3.3-at, én legalábbis 2.2.2-vel kaptam vissza garis javításból.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Faby
senior tag
válasz #43960832 #41878 üzenetére
2.2.2-ről nem tudok, én 2.2-t raktam vissza többször, a Pzoley oldaláról elérhető [PB99IMG.ZIP] segítségével, leírás a link mögött.
A 2.2.2-t az unrevoked nem tudta rootolni, mást meg nem próbáltam, nekem ez bevált, S-OFF-ra nincs szükségem.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Skillet
addikt
A mai napig azt mondom, hogy a gyári 2.3 elég fura. A 2.2 pl tökéletesen kezelte a trackballt. A gyári 2.3 viszont pont úgy kezeli, mint a 2.3 custom romok. Nem tökéletes. Hiába húzom rajta gyorsan az ujjamat, akkor is csak egy-egy betűt lép mondjuk egy email szövegnél, míg a 2.2-nél végig lehet rohanni vele a betűkön, sorokon. Szerintem desire-re az utolsó gyári rom a 2.2.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Van ra CM9/10 ami mindennapi hasznalatra alkalmas (stabil)?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Reaper
őstag
A legutóbbi radio romot fel tudná valaki tölteni valahova, mert úgy néz ki az XDA-ról nem lehet már letölteni, vagy csak nálam van a gond. Ma reggel jöttem rá, hogy ha CM 10 alatt bekapcsolom a BT-t, a netet, és a GPS-t, akkor a GPS nem megy, és gyanítom, hogy a régi radiom miatt van ez: 5.11.05.27
[ Szerkesztve ]
-
Faby
senior tag
válasz Reaper #41883 üzenetére
Próbáld innen: bravo.5.17.05.23.zip
Ez elvileg a legfrissebb és egyben utolsó radio, legalábbis amit én ismerek.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Reaper
őstag
Köszi, leszedtem idáig jutottam.
Viszont persze nem lehet flashelni, mert valami ilyen hibát ad ki:
"Amend scripting (update-script) is no longer supported. ... please use Edify scripting...."
rákerestem, hogy ez mit is jelent, amit találtam az alapján annyi, hogy "talán" adb-vel lehet flashelni, de az se biztos. Kezdek eljutni odáig, hogy földhözvágom a telefont... -
r4z
nagyúr
válasz Reaper #41885 üzenetére
Ha van S-OFF-od, akkor fastbootból simán fel tudod flashelni. Ha nincs, akkor FakeFlash CWM 2.5.0.7 recoveryvel kell flashelned a radiot (ez támogatja az Amend scriptelést), feltéve, ha nem PVT4 40k modelled van.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Faby
senior tag
válasz Reaper #41885 üzenetére
Na ehhez már nem értek, de erről volt már szó itt a topikban is, pl dombila nem is olyan rég szerintem elég jól összefoglalta, röviden, az újabb recoveryk nem ismerik a régebbi scriptet,
[link]Illetve egy gyors keresés után találtam ezt, bár ha jól vettem ki az előzményekből ez egy rom felrakására vonatkozik, de itt is az a gond, hogy az újabb recovery nem ismeri a régi scriptet.
De mégegyszer mondom, ez már túl van az én tudásomon, tapasztalatomon. Ami biztos, hogy az a CWM amit az unrevoked tesz fel (talán a 2.5.0.7.) nekem még minden romot, radiot, uot kitchen által készített zipet felrakott gond nélkül.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Reaper
őstag
Köszi mindenkinek, végül sikerült dombila javaslatával, volt még elmentve egy jó régi CWM-em, az azonnal megflashelte. Remélem most már használhatóbb lesz együtt a BT, GPS, WIFI/3G.
Lehet mégse fogom falhoz vágni?szerk.: meg is néztem, házon belül is azonnal talált már GPS-t, úgy, hogy minden be van kapcsolva egyszerre, de hely meghatározásra csak a GPS-t használja. Most van öröm újra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
igazából az is elég lenne ha kibontanád nekem a boot.img-t mert már portoltam vj cm10-es romjára csak ezt elfelejtettem megcsinálni és most egy darabig nem lesz gépem így nem tom kibontani. szóval ha kibontod az is elég és a többit megcsinálom. köszi a gyors választ. egyébként ha van kedved mókolgatni az init.bravo.rc meg azt hiszem a goldfish.rc-t kell átírni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
MIUI legfrissebbet rakom fel ma este. Van valakinek tapasztalata?
-
törölt tag
Hát sajnos már a rootolásnál elakadtam, marad a 2.3, nem tépem tovább a hajam.
-
Skillet
addikt
Ezt próbálta már valaki? Tegnapi darab.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
wwhy
veterán
Egy kis segítségre lenne szükségem: hozzám került egy ilyen kis masina, és habár DS-el stb. eleget foglalkoztam, ez mintha kifogna rajtam.
Alapfelállás:
1. USB-vel összekötve csak tölt, egyetlen PC, laptop sem érzékeli, h rá lenne dugva (kábel, USB-port, PC-k 101x cserélve)
2. nincs recovery menü azaz csak a piros háromszöges gyári.
3. a telóval nem lehet hívást indítani, gondolom a radio része halottLetöltöttem már kb. 10 féle update.zip-et, mindegyiket eldobja, "Installation aborted"
Hboot: 093.00001
Radio: 5.1A telón android 2.2 verzió van
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Faby
senior tag
Nem biztos, hogy megoldás, de ha a teló látta az update-zip-eket, akkor próbálj meg egy full gyári visszaállítást [ ezzel a módszerrel.]
Nekem szerviz miatt már többször kellett visszaállítani, működött gond nélkül, úgy is, hogy csak gyári recovery volt fent. (egyszer úgy kaptam vissza szervizből, hogy túl új rendszer volt rajta, nem tudtam rootolni, ezt így visszarakva simán ment minden)Ha azért dobott el mindent, mert a teló sem látja az Sd kártyát, akkor az valszeg USB brick, arra is van megoldás, de abban nem tudok segíteni. Keress rá itt, vagy az XDA fórumán.
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
wwhy
veterán
Köszönöm
Visszaállítottam a PB zippel a gyári állapotot, de a hiba továbbra is uaz:
(gondolom, h ezzel a PB zippel minden gyári állapotba állt vissza, hboot is (0.93)1. nem ismer fel egyetlen SIM kártyát sem
2. USB-n egyetlen PC sem ismeri fel (nem driver hiba, rá sem moccan sem PC, sem laptop)[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest