- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz Skillet #41450 üzenetére
Értem, hangerőgombokhoz csak maga a gomb kell, vagy az elektronika is?
-
audi100td
nagyúr
Insertcoin 1.1.4-nél ugybár ezek a követelmények:
A2SD CM7 HBOOT - cm7 hboot from alpharev.nl - the one with 130 mB for /system
- 1 gB ext2/3/4 partition
A2SD+ STOCK HBOOT - stock hboot - the one with 250 mB for /system
- 1 gB ext2/3/4 partitionCM 7.2-es ROM van most a telefonomon, erre simán fel tudom telepíteni az ic ROM-ot, vagy ezt a HBOOT-ot is előtte újra kell telepíteni?
szerk: Legszívesebben először a gyári állapotot állítanám vissza, hogy ellenőrizhessem az említett hibákat, de már ott eladkadtam, hogy nem tudom hogyan kell elvégezni ezt a lépést: "Ha nem a eredeti hboot-od van akkor előbb azt állítsd vissza az Alpharev, PB99IMG_downgrade segítségével. "
[ Szerkesztve ]
-
-
dani3l
őstag
válasz audi100td #41455 üzenetére
Pedig ket napja volt erröl szo..
Szerk.: Csak Neked ertelemszerüen nem a Stock-ot kell leszedni (felteve hogy nem akarod meghagyni az S-OFF-ot), hanem a Downgradet, a többi ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
pzoley útmutatói alapján rootoltam a telefont, majd megcsináltam az S-OFF-ot, elvileg minden rendben lezajlott, feltettem a stock hboot-ot is, mivel ez az egyik követelmény az IC ROM-hoz. Viszont akadt egy olyan problémám, hogy alpharev recovery-ben nem tudok csinálni semmit. Mármint a menüpontok között tudok mozogni, de kiválasztani nem tudom egyiket sem, ugyanis ilyenkor mindig csak egy üres képernyő fogad és nem történek semmi. Ha még egyszer megnyomom a bekapcsoló gombot, azonnal visszakerülök a recovery menüjébe. Így még kikapcsolni sem tudom a készüléket, csak ha kikapom az akksit. Egyébként ezt már a korábban rajtalévő CM 7.2-nél is megfigyeltem, talán CWM volt rajta, de ugyanígy viselkedett, pontosabban ott nem üres képernyő fogadott hanem a menü háttere (cilinder). Ennek mi lehet az oka?
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
amugy is epp egy masszivabb röhöges közepen voltam, de igy, hogy ezt meg raolvastam közben.. földobta az estemet
Viszont latom valahogy nem akarnak összejönni ezek az avatarcseres projektek..
Es ha mar avatar: audi100td, marha jo az avatarod, mi van rajt? Annyira ismerös, de nem jut eszembe, kit abrazol..
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
-
dani3l
őstag
-
DEJVID
őstag
Megoldódott a ROM kérdés, tegnap úgy földhöz vágtam, hogy széttört az amoled panel.
-
dombila
senior tag
Egy ismerősöm telefonja kicsit furcsán viselkedik.
Pzoley DTP 2.10a van rajta, és töltés közben szinte mindig lefagy! Nem újraindul, gyszerűen lefagy. Én is 2.10-et használok több mint egy éve, de ilyet sose csinál.
Már töbszöri SD format, ROM reinstall-on vagyunk túl, de semmi okot nem találok. Maga a készülék egy elég régi PVT1-es darab (ahogy az enyém is.)
Gyárira visszaállítva nincs gond vele, így nem lehet hardveres hiba.
Van valakinek ötlete? -
-
szata.68
senior tag
Helló
Valahol le tudom ellenőrizni,hogy garanciális-e még a telóm? (online)
Most szeretném eladni,és jó lenne tudni. (amúgy semmi baja,eddig a kedvenc telefonom) -
batabe
senior tag
használ valaki mostanság mildwild 5.5-t?
GPS nálam nem működik. próbáltam a cm7.2-es gps fixet felrakni, de továbbra sem. valami ötlet?köszi
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
cekkk
veterán
Felraktam ezt a romot, most le akarok tölteni pár alkalmazást és azt írjaki, hogy nincs elég hely, mi a baj vagy mit állítsak át benne?
-
akaresz
csendes tag
Sziasztok!
Anno Oxygen ROM-mal csereberéltem a telefonomat és már nagyon kipróbálnék valami mást, de sajnos mint utána olvastam
1. megszűnt a fejlesztése
2. nem port/mod, ezért nem tudok csak úgy váltogatni, mint a ROMok 99%-nál (ez más telefonokon már készség szinten van )Kérdés: tudja valaki, hogy mondjuk egy CM-et vagy a legutolsó gyári ROMot hogyan tudnám felrakni?
A felületes olvasóknak: a felmsáolom a tetszésszerinti ROMot zipben és telepítem a fenti okok miatt nem játszik
Köszi előre is
https://www.facebook.com/rangersfootballteam
-
audi100td
nagyúr
Alex-V 1.8-as ROM-hoz melyik a legmegfelelőbb HBOOT? A leírásból úgy jött le nekem, hogy támogat több félét, most CM7 r2 van nálam fent, IC 1.1.4 társaságában.
-
audi100td
nagyúr
Gondolom megint láma kérdés lesz , de a 3 letölthető verzió közül melyik a CM7-es?
1. Alex-V 1.8 Gingerbread Sense HD INT2SD-S 04.07.12
2. Alex-V 1.8 Gingerbread Sense HD Data2ext S-off - hboot 387 mb system
3. Alex-V 1.8 Gingerbread Sense HD Int2sd hboot system - hboot system -
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem: Ehhez a telefonhoz melyik a legutolsó hivatalos android verzió?! És magyarnyelvű?!''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Reaper
őstag
Elvileg ahogy írja, az a2sd már benne van a romban, így elég csak elindítanod terminálból:
"Run A2SD from Android Terminal Emulator provided."
terminálban: su - ezzel root-jogokat kérsz, a superuser alkalmazás felugrik, engedélyezd.
utána ha beírod, hogy a2sd akkor kiadja a helpet, de simán a2sd install a legegyszerűbb asszem. -
Bzzz
senior tag
válasz audi100td #41490 üzenetére
Szia köszönöm a választ! És melyik most a legújabb verzó, esetleg tud valaki linket a letöltéséhez?!
Amúgy egyáltalán nincs magyar nyelvű ROM hozzá?!''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Reaper
őstag
Nem tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni az Edge-t? Szóval ne szenvedjen, inkább ne legyen net, de vagy 3g kell vagy semmi. Viszont nem találtam ilyen lehetőséget.
-
S.Patrik
csendes tag
Sziasztok
Az mért van h folyamatossan fogy a belső tárhelyem pedig nem töltök le semmit!?
Van olyan program ami megnézni melyik program fogyasztja a tárhelyet? ha igen melyik az ? -
dani3l
őstag
válasz Reaper #41496 üzenetére
Mert nincs. 2G/3G között lehet valtani, az Edge 2G-s technologia, azt lekapcsolni szerintem nem fogod.
Bar megprobalhatod a mobilhalozatoknal a "gsm/wcdma (wcdma a preferalt)"-rol - ha azon van - atallitani a kapcsolodas tipuat csak wcdma-ra, lehet, hogy az segit, en meg nem probalgattam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- loup-garou károsultjai
- Facebook és Messenger
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Politika
- Rendőrségi feljelentés
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs