Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • llaszlo

    veterán

    válasz james008bond #22125 üzenetére

    Ne hasonlítsunk már egy sz@ros Blade-t egy Desire-hez. Az a telefon egy tipikus olcsó gagyi. Bele tettek egy rakás cuccot, de a minősége és egyéb tulajdonságai (elkopik a hátlapja NO COMMENT) a béka segge alatt van. Amikor forgalomba hozták a 95%-a kijelző hibás volt.
    Ennyi erővel vehetnék egy hagyományos billentyűs telefont is, mert abban is van naptár. És mégis melyik középkategóriás telefon tudja ugyanezt megbízhatóan?? Mert pl a Defy az lehet, hogy tudja, sőt még ütés, csepp és porálló is, de kinézetre meg egyéb dolgokban egyáltalán nem tetszik. A support az megint elég gáz ott. Pl hackelni sem lehet rendesen, mert zárt a bootloader.
    A Desire-nél van egy rakás választási lehetőségem, hogy milyen ROM-ot akarok. Szoftveresen sokkal jobb a háttere, mint egy Blade-nek vagy akár egy Defynek.
    A T-mobile-nál ugyanannyi a két telefon a Desire meg jóval olcsóbb. Én soha nem veszek függetlenül, mert minek? Egy kártyám van soha nem cserélgetem, mert minek? Ezt a számom tudja mindenki és nagyon jó előfizetésem van eddig kedvezőbbet nem találtam. Tudom, hogy van még kedvezőbb is, de a T-vel is elégedett vagyok, ugyanezt a Vodáról már nem tudom elmondani. Ahol nekem még van térerőm ott a vodás ismerőseimnek már régen nincs.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák