Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • james008bond

    őstag

    válasz volcano #13574 üzenetére

    Szia!
    Az első hozzászólásban le van írva elég részletesen minden a Rootolással kapcsolatban. Ha van konkrét kérdésed, akkor, ha tudok, segítek. Mondjuk én is itt tanultam meg 1-2 dolgot ezzel kapcsolatban, tehát inkább csak felhasználói szinten értek hozzá, nem vagyok programozó.
    Saját ROM? Elvileg, ha összegyűjtötted az apk-at, amiket szeretnél mindig a telón látni és nem akarod utólag feltelepítgetni, valamint azt szeretnéd, hogy alapértelmezésként az SD-n létrehozott ext3 partícióba menjenek a progik, akkor igen. Egyébként szerintem egy jól működő, beállított, paraméterezett teló esetén sztem jó alternatíva leget az sd-re készített Nandroid mentés, backup, ez kb 10 perc alatt mindent visszaállít.
    Progikban tudok segíteni, jelenleg kb 106 alkalmazás van a telómon ( a gyáriakon kívül ).
    HD ROM-ot is kérdezted fentebb. Nekem most az van fent, belefőzve a "saját" programjaimmal, nekem azért tetszik, mert így majdnem olyan, mint a Desire HD :))
    Na meg persze full magyar nyelvű, meg van egy pár klassz progi alapból benne ami nekem tetszik, elérhető vele a HTC Sense felület és ez szerintem nagyon jó szolgáltatás, talán kevesebbet is fogyaszt, van gyári HTC navigáció ( igaz a hangos részért fizeti kell ), stb. Nekem bejött. Viszont tudni kell lemondani a kameráról, mert az ( remélem, csak ) egyelőre nem működik ezzel a ROM-mal, illetve e videólejátszás szaggat.

    Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900

Új hozzászólás Aktív témák