Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mm89

    őstag

    Sziasztok, háthta van valakinek tippje mi lehet a megoldás.
    Van ugye egy Honor 8, amin Oreo van, aktiválva van rajta a face unlock és a VoLte is, valami nyitott a bootloader, van TWRP és ha jól emlékszem Magisk root.
    A gond az, hogy nyomtam neki egy Factory resetet és azóta nem indul el semmi , csak a twrp jön be. A reset egyébként nem sikerült neki, mert MTP módban látok minden fájlt ami volt a datán.
    A Firmware finderben már nem elérhető egyik Oreo sem, így nem tudom mit kéne rá telepítsek. Rollbackelni elvileg nem tudom mert nyitott a BL meg root is van.
    A Multi-Tool program szerint a firmware verzió: omnistf-eng 8.1.0 OPM 3.171019.01
    Na ilyet se találtam sehol.
    Merre induljak?
    Köszönöm

    szerk.:
    Aztaq..!
    Olvasgattam még itt picit és fentebb írta Lackooo84 , hogy van neki egy leírása a decrypted datára, abban vannak fájlok. Gondoltam belenézek, hátha kell valami. Ahogy olvasom feltűnt, hogy hasonlóan járás a vége annak is, tehát csak twrp-be tud bootolni. és íme a megoldás:

    Mindezek után 'Reboot > System', és nagy valószínűség szerint egy bootloopot kapunk, azaz csak TRWP-be bootol a készülék, de ne foglalkozzunk vele, nagyon könnyű kijátszani. Miután visszabootol TRWP-be, válasszuk a 'Reboot > Power off' opciót, majd miután kikapcsolt a telefon nyomvatartott hangerő + gombbal dugjuk rá USB kábelen bármire, ekkor eRecoverybe bootol már a telefon, majd ott válasszuk a 'Reboot' opciót

    Szóval Lackooo84, nagyon köszönöm! :C :R

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

Új hozzászólás Aktív témák