- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
Van valami mód arra, hogy gombok nélkül be tudjam kapcsolni a telefont? Sajnos a teljes gombsor megadta magát, a hangerőgombok se működnek, hétfőn jön az új gomb. Töltést veszi, rootolt és unlockolt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nektek hány A-ral tölt 5V tápról a telefon, ha kb. 30-40%-on rakjátok fel? Mostanában érzésre mintha lassabban töltene, és ilyen 0,85A-ral tölt, de sajnos nem emlékszem, mennyi volt régebben.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
peti85
senior tag
Azt hol látod hogy mennyivel tölt? Nekem egy Olaf márkájú kínai (de elég minőséginek tűnő, harisnyázott) 3m-es kábelem van a gyári töltőfejre dugva (messze van a konnektor) és simán megy a gyorstöltés, a telefon ki is jelzi. Azt tudom javasolni, hogy próbáld meg egy fa fogpiszkálóval (az nem vezeti az áramot) kitakarítani a telón az USB portot, lehet hogy tele van zsebszösszel és azért nem megy a gyorstöltés. Mintha lett volna már akinek ez megoldotta.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Van ilyen USB-s árammérőm, elég pontosan mér, ill. Blitzwolf töltővel, portonként 2,4 A-t tud leadni, de nem tud gyorstöltést. Egyébként mintha a kábel lenne a hunyó, mert másik kábellel felment 1 A-re is, de akkor már 70% körül volt. Most ezzel a kábellel fogom tölteni, majd kiderül.
-
skyrush7
aktív tag
Kis update a notebook-alkatresz.hu-val kapcsolatban :
rendeltem tőlük egy gombsort, gyorsan megérkezett. Nem tudom eredeti-e, de nagyon jó. -
Sanki
addikt
Nekem gyári töltővel:
- bekapcsolt kijelzővel: 9V ~0,7-0.9A
- kikapcsolt kijelzővel: 9V ~0,7AOrico 5V 1A töltővel:
- bekapcsolt kijelzővel: 5,2V ~1A
- kikapcsolt kijelzővel: 5,3V ~0,8-1AÉs most 78%-on van a töltöttség.
Régi adatok nekem sincsenek, pár hete van meg a kis usb teszter... De igazából azt se tudom, hogy az mennyire megbízható.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
StaChys
tag
Kb. másfél éve (2018. dec. ) cseréltettem TMX-el aksit. Most ért oda a telefon, hogy szépen emelkedik a hátulja, gondolom belül púposodik... Érdemes szerintettek ebben még cserélni, vagy inkább keresgéljek másikat. Szeretem a mérete miatt, de az hogy másfél év alatt kipurcan az aksi nem tetszik.
Most mennyi a csere, megbízható helyen? (pécsi vagyok) -
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Nos kedves Honor 8 tulajok hogy lehet az, hogy az én telóm már lassan-lassan 4-éves lesz de még mindíg kiválóan bírja az aksija ? Pedig aztán nyomkodva van rendesen naponta ! Igaz,hogy én a gyors töltöjét talán ha 3-4 szer használtam. Egy HTC töltöt használok ami csak 1-amp. Mindíg hagyom lemerűlni a telót 10-15 %-ra majd full 100-ra töltöm sőt,hagyom rajta még plusz kb egy órát úgyn.csepp töltésen is. Így töltöttem az első telómat is ami szintén bírta több mint 4-évig. Szóval nekem dumálhatnak hogy "ne merítsd le a telót annyira" "nem szabad fullra tölteni" meg hogy "nem árt a gyors töltés az akkunak"... nem a nagy túrot nem !
[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
válasz Lackooo84 #36216 üzenetére
Nekem is nagyon gyorsan merül már, ma pl.: reggel 6-kor vettem le, este 6-ra lemerült.
Jó, ment rajt a hotspot funkció, de akkor is.... az akku cserekor 2 hétig jó volt, bírta 2 napot, aztán csak másfelet... mára 1 nap is csoda. A huawei app szerint még van rá 2 hónap garancia. De ugye 2 éves kora előtt egy héttel küldtem szervizbe, de akkor még fődarabot is cseréltek. -
Úgy tűnik, a kábel volt a ludas, másikkal 1,2 A körül tölt.
-
Deresgebe
csendes tag
válasz DonMarco #36217 üzenetére
Már 4 féle, Honor 8-ba (is) való akksiról hámoztam le az akksiba, akksi belső kivezetéseire épített elektronikát. Sajnos olyan nem járt a kezeimben még, ami eredeti, gyári, első beépítésű lett volna. Ahogy nézegettem e kicsi áramköröket, egyre inkább egyszerűbb elktronikákat figyelhettem meg rajtuk.
Az alacsony kimenő áramú fali, hálózati töltőkkel való töltést jó gyakorlatnak tartom, pláne egy jó kábellel.
Mostanában már a második, Nohon félé akksit használom. Érzetre s az AccuBattery apk adatai alapján, nincs közelében az akkuidőm az első, gyári állapothoz képest. Egy-két szerviz élmény után az akksi cserét beszerzéstől a beépítésig magam csinálom.
Ha nem zúzom meg nagyon a telefonom, akkor a jó minőségű akku beszerezhetetlensége fogja azt élhetetlenné tenni számomra.[ Szerkesztve ]
-
StaChys
tag
válasz Lackooo84 #36216 üzenetére
Írtam a TMX oldalon a hibabejentő háztól-házig oldalra egy részben érdeklődő híbabejelentést amitben leírtam a helyzetet. Erre most kaptam egy levelet a POSTA MPL-től, hogy részemre csomagot adott fel a TMX.... gondolom ez nem csomag lesz, hanem át akarják venni a telefont, de csak gondolom. A TMX semmit nem írt, számítottam volna valami visszajelzésre.
Most akkor hétfőre csomagoljam össze a telefont? Azért örültem vona valami tájékoztatónak - főleg mert hétfőn dolgozom és az itthoni címet adtam meg. -
Lackooo84
nagyúr
Nagyon nem kell összecsomagolni, mert küldenek dobozt, ami aztán plombált bélelt ládába kerül. Küldheted a saját dobozában is, ha akarod. Az usb nyílásnál levő folyadék indikátorról csinálj fotót videót. TMX szeret nedvesíteni...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
StaChys
tag
válasz Diák66 #36223 üzenetére
Ebben a hsz-ban volt róla szó: https://mobilarena.hu/tema/re_honor_8_tisztelet_a_kivitelnek/hsz_34125-34125.html
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Diák66 #36223 üzenetére
Hát, nekem cuki rózsaszín volt, mikor elsőre elküldtem és visszaküldték. Persze volt videó meg 1000 kép stb. hogy mikor elcsomagoltam fehér volt, aztán a Huaweinek megírtam a panaszt, és megcsináltatták velük, cserélték az USB panelt is, amin fehér az indikátor. Egyébként anno Homáron is sok ilyet olvastam, meg a google értékelésnél is, sajnos szeretnek "vízkárral" hárítani, főleg a Samu telóknál... Elég odacsepegtetni 1-2 csepp vizet a megfelelő helyre, aztán volt gari nincs gari.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz anonymus89 #36228 üzenetére
Hát, hogy küldjik a futárt a készülékért, és a TMX várja a készüléket és kiemelten fogja kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
lappy
őstag
A HiSuite10 program mindenkinek megy mert sehogyse tudok csatlakozni, minden vackot beállítottam, de nem csatlakozik. Persze Play áruházban meg nincs ilyen app akkor hogy a fenében lehet?
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Simple NFC-s fizetést használ valaki? Mindent be tudok állítani, de mikor fizetnék, nem történik semmi.
-
Diák66
őstag
Egyszer használtam és fizettem vele a Decathlonban. Nem láttam benne fantáziát. Tegyem át a pénzem rá, majd fizessek vele, ha nem költöm el mindet, utaljam vissza. Mind mind plusz költségekkel járt. Ahelyett, hogy egyből vonta volna a kártyáról a pénzt.
Ki kellett választani a bankkártyás fizetés opciót, vagy valami hasonló. Alig találtam meg.
-
(#36241) anonymus89
Igen.
(#36242) Diák66
Nem írták sehol, hogy bármit ki kellene választani.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz Diák66 #36245 üzenetére
Akkor valamit rosszul csináltál. Évek óta használom minden gond nélkül a Simple-t kártyás fizetésre, parkolásra, kajarendelésre stb.
Ha nagyon nem megy, akkor webes felületen add hozzá a kártyát!
https://simple.hu/bejelentkezes------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
válasz anonymus89 #36248 üzenetére
Persze, szépen látom a kártyát az appban. Semmi jelzés, sem a telefonon, sem a terminálon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest