- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz leikomessi #36750 üzenetére
Fasza....
Remélem én is. És Nálad is úgy kezdte, mint amit én is írtam, ha jól értem.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
leikomessi
aktív tag
válasz tibaimp #36751 üzenetére
Aha, úgy kezdte. 30-40 százalékról 10 perc alatt lemerült. Kérdeztem, hogy ez megoldódik-e az új akksival, kiröhögött, azt mondta igen. Kíváncsi leszek.
Kamera közelébe került ragasztó miatti fókusz problémát nem akarta elhinni, hogy amiatt van. Milyen érdekes akksi csere után megoldódott. Azt mondta a hátlapot felnyomó akksi miatt volt homályos a kamera, de akkor az első perctől kezdve rossz volt az akksi.. -
tibaimp
nagyúr
válasz leikomessi #36752 üzenetére
Nagyon jó! Akkor mindenképpen cseréltetnem kell az akksit, mert nálam is jelentkezhet a felfúvódás...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
osztraksajt
őstag
Én innen rendeltem pár hónapja, tökéletes, hozza azóta is a gyári üzemidőt. A merülés is egyenletes, nincsenek ugrálások a százalékban, meg hirtelen merülés a vége felé. Persze ez nem garancia, hogy a most rendelt is ilyen lenne, de nekem bevált.
-
leikomessi
aktív tag
válasz osztraksajt #36754 üzenetére
Elmentettem, köszi Akkor talán még van remény, hogy elodázzam a telefoncserét. Lássuk a tegnap kicserélt akksival mire jutok.
Esetleg üvegfóliát nem vettél innen?
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz osztraksajt #36754 üzenetére
És, hogy cseréltetted ki az akksit erre? Mert, ha én viszem, akkor sem olcsóbb, vagy el se fogadják! Vagy magadnak megcsináltad?
-
osztraksajt
őstag
válasz tibaimp #36756 üzenetére
Megcsináltam magamnak, youtube segített, nem volt egy nagy kaland végülis, de letörtem sikeresen az alaplapról az ujjlenyomat szalagkábel csatlakozót. Én voltam a béna mert nagyon alányúltam és ott feszítettem ahelyett hogy csak a kábelt egy kicsit meghúztam volna, ha nem kapkodok és úgy csinálom ahogy a videóban van akkor nem járok így.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Lenne egy enyhén hosszában meghajlott teló amin a betört kijelzőt és hátlapot kellene kicserélnem.
A terv az az, hogy kerettel egy rendelek Aliról egy kijelzőt, illetve a hozzáillő hátlapot és a régiből átpakolom a cuccokat az új "testbe"
Van vmi buktatója a dolognak amira odakéne figyelni? Konkrétan egy PRA-AL00 -ról lenne szó.
Köszi a válaszokat.
(Hasonló trükköt már csináltam egy Xiaomi Redmi Note 6 Pro -ban.)Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
bobalazs
nagyúr
Az mitől lehet, mi lehet, hogy közelről nézve a szövegek, illetve a megjenítendő tartalom nagyon halványan csíkos, főleg akkor látszódik amikor görgetek szöveget. Ahogy a szöveg megy úgy a szöveg leképzésekor az egész képernyőn végig alig látszódó fekete? csíkok látható.
Magyarul 3 csíkban látszik ahogy rendereli a szöveget a telefon kijelző.
Help -
tibaimp
nagyúr
Nektek melyik rendszer van fent?
-
bobalazs
nagyúr
https://www.youtube.com/watch?v=dsduSjm_mz8
Akksi csere hogyan) -
Predator2
addikt
Helló
2 gyors kérdés.
1, Hogy tudom előhozni az almenüt amivel a telefon részegységeit lehet tesztelni?
2, Mi annak az almenüne a neve?Úgy emlékeztem *#*#service#*#*
De nem történik semmi.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Gedeon31
addikt
Tudnátok segíteni, hogyan tudom a PIN kódot megváltoztatni?
-
bobalazs
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Túl vagyok a 2. akkucserén, amit először beletettek kb 6-7 hónapja, simán felfúvódott Remélem ez már jó lesz.
-
rosejbli
senior tag
Sziasztok!
A telefon tudja a VoWifi-t használni?
Nem találtam róla hirtelen infót. -
cidalain
veterán
Üdv. Kaptam egy ilyen telót ajándékba, gondoltam beállítom a gyereknek, yt videózásra, egyszerűbb játékokra.
Olvasom, hogy lenne rá Android 8, de ezen csak A7 (FRD-L09C432B418). OTA nem talál frissítést. Szimpi megoldás lenne, ha le tudnám tölteni a full A8 romot, majd azt feltenni sd-ről mondjuk. (Nem akarok mókolni, gépészkedni, recoveryt cserélni. A gyári A8 romot szeretném hülyebiztosan beüzemelni)Az összefoglalóban levő Firmware Finder play store link nem műkszik. Van más mód romot letölteni? (Google dob ki pár oldalt, de nem feltétlenül vagyok meggyőzve, hogy a huawei-firmware.com az gyári oldal lenne. Huawei főoldaláról viszont nem jutottam el kattintgatva olyan aloldalra, ahol rom lenne)
Van valakinek ötlete mit, és hogyan kéne csinálnom?
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
hoktar
csendes tag
válasz cidalain #36777 üzenetére
Szerintem A7-el jobban jársz, pláne, ha a készülék nem lesz telefonálásra használva. Számomra sokkal gördülékenyebb, gyorsabb, rugalmasabb, mint A8. De ez csupán az én véleményem. Ráadásul, ha még is mókolnál később, mert mondjuk gyereknél nem jön rosszul a nand backup, azt A7-nél teheted meg teljes értékűen nyitott bootloader esetén, A8-nál már nem!
Migiri-Migiri-Megyek!
-
hoktar
csendes tag
Kérlek segítsetek infóval! Mennyi a reális ára egy makulátlan állapotú üvegfóliás (+ 2 tartalék fóliás) Honor 8 (FRD-L19C432) 4/64 (+64 GB MicroSD) jó akksival, dobozával gyári töltőjével BLU kóddal mellékelve segédletekkel és összes UP / Down firm-el?
Migiri-Migiri-Megyek!
-
cidalain
veterán
válasz hoktar #36778 üzenetére
Akkor jó. Igazából azon filóztam, hogy A8-cal tovább lenne használható, bár az A7 támogatás is oké még pár évig ilyen alap dolgokra, amikre használnánk.
Akkor marad így, köszi.
Backup nem kell, lesz egy főfiók (az enyém, mint admin), meg egy alfiók a gyereknek, azon family link. Nagyon elcseszerinteni nem fogja tudni. Ha meg igen, akkor factory reset, azt kész.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
hoktar
csendes tag
válasz Predator2 #36763 üzenetére
"Hogy tudom előhozni az almenüt amivel a telefon részegységeit lehet tesztelni?"
*#*#2846#*#* (MMI Audio Simple test)
Hát majd lecummantottam magam mire megértettem. Látszólag a megnyitott menübe semmi nem történik csak megjeleníti az "MMI A" logót, de, ha megnyomod a hardveres gombokat, akkor kezdődik a "csoda"! Teszt megkezdése után teszteknél: Hangerő FEL = Visszalépés az előző tesztre, Hangerő LE = "tovább", Power = adott tesztfeladat megszakítása és ezután Hangerő FEL-el megerősíted a továbblépést. Ha az érintőképernyőn látszik a "kör" Home gomb, akkor arra duplán rányomva kiléphetsz a tesztből.
És megtaláltam a videót is: [link]
Migiri-Migiri-Megyek!
-
Lackooo84
nagyúr
Na én meg asszem jól beszoptam a telómmal...
Kísérletezgettem megint, aztán már teljesen meghülyült szegény akartam egy clean system-et. Mondom ráengedek egy full romot, én hülye elfelejtettem kijelentkezni a gugliból, szóval most frp lock bevillant, ugye a bootloadert is visszazárta szépen, és valamiért nem tudom full resetelni a telót, mert hiába csinálom meg bármilyen módon, mindig ilyen hiányos OS-t tölt be billentyűzet meg gugli nélkül, és sehogy nem tudok bejelentkezni mert rögtön bekressel és bezáródik az a szar gugli. Hisuite is offos mert a drága Huawei elintézte, hogy egyik régi rom sem "approved for installation" már és az erecovery sem talál semmit már, így semmit nem tudok telepíteni, fasza... Így van egy telóm ami működik ugyan, mert tudok rá telepítgetni appokat, de a guglis dolgok nem működnek, és sehogy nem tudom full resetelni a telót. Egyszer már beszoptam ezt, de akkor még szerencsém volt, mert akkor még "approved"-ek voltak a romok...
Azért ekkora cickányságot csinálni mint ezek a csíkszeműek...
The Truth is out there...
-
cidalain
veterán
Kijelzőt cserélt már rajta valaki? Mekkora szopás házilag?
Alin 25USD-ért van LCD, 35 körül kerettel együtt, melyiket érdemes?[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
6zuzo9
csendes tag
Sziasztok,
Napokban kezem közé került egy ilyen készülék. OTA frissítés már nem érkezett rá.
modellszám: FRD-L09
build: FRD-L09C432B418
Gyári recovery, telefon zárva és a bottloadere is. Szóval semmi kókányolás nem történt még rajta.
Gyári recoveryből csináltam rá egy factory resetet. Ezután az EMUI alapbeállítások loop-ba került. Végig nyomom az alapbeállításokat és a legvégén újrakezdi, újra és újra. Mindegy hogy van benne SIM kártya vagy sem, hogy beállítom-e a google fiókot vagy sem, újra elölről kezdi az alapbeállításokat. Gondoltam biztos vmi emui bug lesz lesz. Ezért a 3 gombos módszerrel felraktam a FRD-L09 8.0.0.562(C432) buildet ami elvileg a legfrissebb build ehhez a telefonhoz. Gond nélkül felment SD kártyáról dload/update.app-val. És láss csodát ugyanazt az EMUI alapbeállításokat ismétli újra és újra, egyszerűen nem tudok túllépni rajta így a telefon home screen-ig se jutok el.
Tapasztalt már valaki hasonlót? Mindkét build hibás lenne? Van esetleg valakinek működő buildje?
Fastboot, bootloder nyitás és custom recovery-ben sem gondolkodom, csak a gyári érdekel. -
Lackooo84
nagyúr
válasz 6zuzo9 #36784 üzenetére
Honnan töltötted le a fw-t ami felment?? Érdekes mert én végigpróbáltam az összes fw verziót és már egyiket sem telepíti a telefon mert a huawei drága not approvedbe tette az összeset. Te meg valszeg az FPR lock miatt nem tudsz vele mit kezdeni ahogy én se.
[ Szerkesztve ]
-
6zuzo9
csendes tag
válasz Lackooo84 #36785 üzenetére
Ha minden igaz innen jött https://androidhost.ru/search FRD-L09re keresve kidobja a 562es buildet. FRP-ben igazad lehet mert recovery-ben lett resetelve a telo (fastboot mode-ban írja is hogy "FRP locked"). Ezzel még futok majd egy kört mert szerintem a google acc-ban történő device eltávolítás ezt nem fogja feloldani.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz 6zuzo9 #36786 üzenetére
De nemám... Pár hszel fentebb az én sztorim... full rootolt telóra ofw-t nyomtam majd factory reset, google accból elfelejtettem kilépni, az ofw ugye visszazárta a bootloadert és mivel nem resetelődik rendesen a teló és google appok meg bill nélkül indul a teló nem tudok vele semmit csinálni, nem tudok rá semmit telepíteni, soft brick. Nem értem hogy ment fel neked a 3 gombossal bármi, mikor már not approved egyik fw sem... Mikor volt ez?
-
6zuzo9
csendes tag
válasz Lackooo84 #36788 üzenetére
update_sd zip-ben lévő dload/update.app-val kezdtem majd ami az FRD-L09-ben lévő app file-val folytattam amit ugye átneveztem update.app-ra. Mindkettőt feltoltam mert a topic leírásban az volt ha van benne másik folder akkor menjen fel az is. Korábban csinált olyat h fekete képernyő egy vissza "gomb"-val mintha félig ment volna csak fel.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz 6zuzo9 #36789 üzenetére
Na én meguntam a banánkát, aztán fogtam levettem a hátlapot, testponttal nyitottam a bootloadert és visszakaptam a telót hell yeah. Mást semmit nem tudtam csinálni, hiába felment a 2 oreo rom 521 & 526 de semmit nem változtatott a telón, ugyanúgy nem volt google és nem csinált gyári visszaállítást a teló így az frp lockot nem tudtam kiütni anélkül meg a bootloadert sem lehet nyitni, sakk-matt. Na de most már király minden.
Ez segítene rajtad is, más lehetőséged nem nagyon van.
[ Szerkesztve ]
-
leikomessi
aktív tag
Tehát ha innen kiválasztom a gyári adatok visszaállítását, akkor csak trükközéssel lehet működésre bírni?
[kép] -
Lackooo84
nagyúr
válasz leikomessi #36791 üzenetére
Hm? Hát te kinek mére írtad ezt? A te telódnak mi a baja? Nem vagyunk ám gondolatolvasók...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz leikomessi #36794 üzenetére
Ja hát alapesetben az csak törli a /data particiót azaz gyári állapotba állítja a telefont. De mielőtt bárki ilyet csinálna, a fejlesztői beállításokban az OEM zárat ne hagyja zárva, de jobb is ha kijelentkeztek a google fiókból.
Akinek nincs meg a nyitó kódja, hátlap leszedéssel gond nélkül azonnal nyitható a bootloader (illetve pontosabban azzal át lehet írni a bootloader nyitókódot).
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Lackooo84 #34811 üzenetére
Ápdételtem a telepítőt, már a Voda és Yettel VoWiFi is támogatott, tehát megy mind3 szolgáltató VoLTE-VoWiFi.
VoLTE-VoWifi installer Honor 8[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz Lackooo84 #36796 üzenetére
Olvasgatom itt, hogy miket tudsz csinálni....nem semmi, ügyes vagy. Én, ha ütnének se tudnám ezt megcsinálni úgy, hogy utána a teló működjön is, olyan szinten nem értek ehhez a root-olás meg miegymáshoz...
[ Szerkesztve ]
-
6zuzo9
csendes tag
válasz leikomessi #36791 üzenetére
EMUI gyári visszaállítás esetén szerintem nem lenne gond. Én azonnal gyári recovery-ből csináltam és ez volt a vesztem. De ahogy a kolléga említi jobb kilépni minden fiókból és OEM-et feloldani utána nyomni csak a gyári visszaállítást. Mindig tanul az ember, ha szerencséje van akkor a saját kárára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest