- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Egy újabb kérdés.
Hol tudok/tudnék olcsón jó üveglapot/üvegfóliát venni a telefonra?
Jó lenne, ha épségben
Kretén kollégám berepesztette a jelenlegit.Thx
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Lackooo84
nagyúr
áhh szóra sem érdemes..... vicc
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
kinkat
csendes tag
Régebbi kísérletezési igényem eredménye: Mate10 -es vagy 20-as gyári kamera felület Honor 8-ra .
-Videó a felületről- [link]
-Fájl letöltés- [link]Root szükséges, a HwCamera2 mappát kell másolni a /system/priv-app/HwCamera2 mappába, (nem árt lementeni a tartalmát a biztonság kedvéért).
ui. egyedül tapasztalt kellemetlenség a kamera app neve, ami látható is a videó elején
Sony Ericsson T630> Sony Ericsson K510i> Sony Ericsson K770i> Sony Xperia U> Sony Xperia M2, Honor 8
-
Samus
addikt
Az a helyzet, hogy a megvigyázott, tényleg makulátlan Honor 8-am, amit már nem használok, gyakorlatilag levélnehezék lett. BT hangszóró mellé akartam, hogy majd erről fog szólni a zene (YT Vanced), de hihetetlen, hogy a BT és Wifi együtt nem volt képes folyamatos lejátszást biztosítani, még 240p mellett sem (nem, nem a hálózattal volt a baj, Redmi Note 9 Pro-nak ez gond nélkül ment FHDn is). Kicsit megkopogtattam a készüléket az iróasztal sarkánál, de pont a hangerőgomboknál. A gombok úgy benyomódtak, hogy nem mozognak, aluminium minden, a keret is, 3 évig egy karc sem került rá, most nagyon közel álltam hozzá, hogy darabokra törjem. Azóta nem működnek a hangerő gombok, egy darabig felfelé ment, de a lefelé tuti beszorult. Kikapcsolni valahogy sikerült, de most meg be nem kapcsol, mert a le gomb be van ragadva, csak recovery-be lép be.
Az összes telefonom makulátlan állapotban van, vigyáztam mindre, mégis mindnek van hibája, Van ZTE Grand X IN, hívás közben robothangom lesz random, Sony M4 Aqua, nem látja a hálózatot, A Honor 8 akkuja egy rom, most pedig konkrétan a készülék is, a gombok miatt, szóval érdemes volt óvnom őket? Tudom, én vagyok a helikopter, csak bánt a dolog. Érdemes zugGSM-ben javíttatni, vagy nem ér annyit az egész, nem?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
laszi84
tag
válasz rosejbli #36464 üzenetére
Megnéztem az összefoglalóban, nem tudom frissíteni. Kipróbáltam, mikor win-re kell letölteni a FF-t és átállítani a DNS-t, illetve mikor telefonra teszed fel a FF-t és In-App Proxy... Egyik esetben sem talál frissítést a telefon. Lehet nekifutok majd mégegyszer, elvileg mindent a leirat szerint csináltam. Ötlet? Köszi.
-
zzola
titán
Üdv!
Akkut hol érdemes cseréltetni? TMX? Vagy?
Illetve mi ennek a díja manapság?
Kösz. -
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
Bluetooth-on keresztül EMUI 8-on van lehetőség smartwatch és bluetooth headset egyidejű csatlakoztatására? Utóbbin értelemszerűen zenét is hallgatnék. -
-
gömbvillám79
újonc
Sziasztok,
Adott egy FRD-AL10 típuskódú készülék, amely a képeken látható jellemzőkkel üzemel, Google appok nincsenek, kínai appok annál inkább. Hogy ez fordítva legyen és a telefon használható legyen, a fórumot visszaolvasva FRD-L19-re rebranding lenne a megoldás. Létezik olyan működő, részletes lépésről-lépésre megoldás, leírás, amit én laikusként is végig tudok vinni? Esetleg, ha valamelyikőtöknek van ebben jártassága, tudna segíteni nekem ebben (privát üzenetben)? Köszi szépen előre is. A készüléket ebben az állapotban kaptam. -
rosejbli
senior tag
válasz gömbvillám79 #36477 üzenetére
-
mantequilla
aktív tag
Vettem egy samsung toltot amire nagy betukkel ra van irva hogy CHINA es mikor radugom kiirja a telefon hogy gyorstoltes. Direkt azert vettem samsungot mert nem akartam gyorstoltest.
Szerintetek tenyleg gyorstoltes vagy csak ugy kiirja? Ugy tudom csak a huawei tipussal kellene mennie.
-
rosejbli
senior tag
válasz mantequilla #36480 üzenetére
Párom samsung töltőjét használom régóta valóban működik vele a gyorstöltés, nem csak kiírja (az ő telefonja QuickCharge-s).
Ha direkt nem akarod gyorsan tölteni, akkor olyan tötővel kellene próbálkoznod, ami 5V1A vagy 5V2A kimenetes és nem tud semmilyen gyorstöltés szabványt. -
skyrush7
aktív tag
válasz mantequilla #36480 üzenetére
Az én telefonom is kijelezte a gyorstöltést Samsung töltővel. A szabvány megegyezhetett, még ha a neve más is. Ahogy előttem írták, sima 5V-os töltőt vegyél. Aliexpressen 1000 forintért vettem 3 portosat.
-
Sanki
addikt
Valaki rendelt mostanában akksit a telóhoz? Külföldról, itthonról.
A múltkori beázott telót még mindig nem sikerült életre kelteni, lehet rápróbálnék egy másik akksira. -
J.C.G.
aktív tag
válasz rosejbli #36487 üzenetére
Ha itthon vagyok, akkor nem a telefonom használom, viszont ha elmegyek itthonról, akkor használom sokat. Csak sajnos már nem olyan pörgős, mint régen, és a garancia is lejárt még 2019 őszén. Ettől függetlenül persze nem kellett volna lecserélnem még a Honort. De elkezdtem nézelődni egy ideje, hogy ha eljön az ideje tudjam mik a lehetőségek, és közben kaptam egy listát amin ez is szerepelt. Honort akartam ismét, de jelenleg nem kapható értelmes készülék a jól ismert problémák miatt. Másik Kínai telefont viszont nem mertem venni, mert ki tudja melyik cég lesz a következő. Erre a telefonra viszont jó ajánlatot kaptam, ìgy bele ugrottam már most. Szóval ezért vettem egy drága telefont.
-
skyrush7
aktív tag
Aliexpresses "eredetinek hirdetett" akksit két évig használtam, korrekt volt.
Most Nohon akkut használok lassan 1 éve, nem szuperál, de jobb mint egy agyonhasznált két éves darab. Persze az is közrejátszik, hogy több minden fut rajta azóta (köztük BT-s okosóra), resetelni meg nem szeretném mert nagyon jól be van lakva.mantequilla: A "sima 5V-os" alatt maximum 10W-os töltőre gondoltam, bocsánat. Legközelebb pontosabban fogalmazok, mert a Huawei a P10 óta ugye 5V 4.5A töltőt ad
-
Derek V.
tag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne Honor 8 telefonnal kapcsolatban. Fődarab csere esetén újra indul a 2 év teljes körű garancia? Úgy rémlik, hogy igen, de nem vagyok benne biztos.
-
Lajkó
őstag
Sziasztok.
Édesanyámtól megörököltem egy Honor 8 telót. Szeretném az adatokat megmenteni róla, vagy esetleg a készüléket még használni is! A szolgáltató felé rendeztem a restanciát, sim kártya már nem él, ezután szerződést bontottunk (ennek egy éve már). Azóta pihen a teló. Néha töltőre teszem, de nem tudom sem a képernyőzár kódját, sem egyéb jelszavakat (pl. Gmail)
Tud nekem ebben segíteni valaki Honoráriumért cserébe? Esetleg keressem fel a szolgáltatót a problémámmal?
Köszi szépen előre is a válaszokat, ajánlatokat! -
mrng
csendes tag
Kedves Fórumtársak! Elolvastam az összefoglalót, és isten látja lelkem mindent megpróbáltam, hogy frissítsem a Honor 8-amat Oreo-ra, de nem sikerült. Tudnátok valakit ajánlani, aki meg tudja csinálni? Az összes szervíz, akit felhívtam, lepattintott. Minden rendben van a készülékkel, de ahhoz, hogy tudjam használni a továbbiakban is hatékonyan, lépni kellene feljebb Androidban. Köszönöm a segítséget/tippeket!
-
V@ns
aktív tag
Nem feltétlenül válasz / megoldás a kérdésekre, de hátha segítenek:
Derek V. : Úgy tudom a cserélt darabra indul a 2 év. Ez a két HSZ egészen jó támpont és írásos emlék, ha visszanézed ott volt erről szó:
#36133 - Lackooo84
#36216 - Lackooo84Lajkó : Sajnos én magam nem tudom mit lehet ilyenkor tenni, csak a Google és YouTube-ra tudnék hagyatkozni. Esetleg ezek közül valamelyik szoftver? [link]
mrng : nem olyan komplikált egyébként, de idegesítő ha megakad az ember, magam is tapasztaltam.
Szívesen segítek privát üzenetben vagy itt ha gondolod. Meddig megy, hol akadsz el? -
lappy
őstag
Az Android System webview hibát hogyan lehet javítani én nem találtam ilyen alkalmazást.
Bámulatos hol tart már a tudomány!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest