Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lkereki

    tag

    válasz iTomi81 #1418 üzenetére

    1: Napi szinten navigálok (IGO Szülinapp, Google Maps felváltva, Waze, Traffi Hunter), teljesen megbízható, gyorsan talál jelet nem dobja el. 5.1-el és 6.0-val is használtam, nincs különbség.

    2: Mindkét slot-ot használom (céges és magán) napi szinten sokszor 5-6 órát telefonálok (3-4 minden nap megvan), felváltva mindkét számról, nincs panasz se az én, se a hívott fél részéről. Netezés, Viber, emailek folyamatosan mennek nálam.

    3: A kocsiban töltöm, mert a navi(k) szívják az akksit. Ha az irodában kell dekkolnom, akkor a nap végére kb. 20 % marad,4,5-5 óra kijelzőidővel. Mobilnetet, Wifi-t, GPS-t, Bluetooth-t soha nem kapcsolom ki. Kicsit jobban megnyomva le lehet meríteni hamarabb is, ez ennyit bír. Az S6-ot tettem le ennek a kedvéért, az is kb. ennyit bírt.

    +1: Ujjlenyomat olvasó jól műxik, van benne vendég mód, ha az asszonynak mégis meg kell mutatni a telefont... ;] Sajnos ez a 6.0 bétában (remélem csak egyelőre), nincs benne.

    Szerintem nem fogsz benne csalódni, nálam egyetlen rossz dolog a fényképező... Szar képeket csinál, de túlélem valahogy.

    OnePlus 8 Pro 12+256 Gb

Új hozzászólás Aktív témák