Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz Kiskokó #16780 üzenetére
Nem jött be az RP és nem is láttam értelmét. Minek csináljam azt amivel egyébként a hétköznapjaim amúgy is telnek? Ha melózni akarok bemegyek a munkahelyemre.
#16781homerhamm
Dehogy! Béke van, csak leírtam a véleményemet. Ahogy elnézem baromira nem úgy jön át amit írok mint ahogy szánom Nem vagyok sem ideges, sem mérges, sem nem kötekszem, csak lehet hogy túl "straight-to-the-point" fogalmazok. Senkit nem volt szándékomban leszólni, kételyeim kifejezése közben.
#16782Wiz Khalifa
Engem azután kezdett el érdekelni a téma hogy még korábban szóba hoztad de az ég világon semmi konkrétumot nem találtam róla a neten. Számomra önmagában ez már megkérdőjelezi az egészet, hiszen ha én egy fejlesztő lennék aki javít a saját termékén akkor pont abban lennék érdekelt hogy azt minél nagyobb dobra verjem és bevételt generáljak a befektetett munkaóráimból.
Egy dolgot viszont találtam keresgélésem során amit már el is felejtettem.
A 6 évvel ezelőtti story-t amikor konzolom egy update elég látványosan lebutította a grafikát:
GTAV DOWNGRADE | 1.08 VS 1.00 | Comparison
Azt mondjuk megértem, hogy ezt nem reklámoztákEgyes játékosok szubjektív véleményével nem nagyon tudok mit kezdeni, azon kívül, hogy elfogadom. Én nem látok különbséget. Csak akkor látnám ezt megerősített ténynek ha change log-ban látható lenne vagy valaki aki a játék filejai között matat megtalálta volna az egyértelmű nyomát annak hogy PC-n az elmúlt években folyamatosan csiszolgatták a grafikát. Nem találtam semmi erre utalót a neten. Ha valaki találna róla valamit ossza meg pls! Addig is, ennek hiányában én nem tartom túl szerencsésnek ha tényként terjeszti bárki is ezt.
Egyébként nagyon egyszerűen bizonyítható a dolog.
Lemezes verziót fel kell tenni net nélkül és összehasonlítani a legfrissebb verzióval.
Fogadni mernék hogy nem lesz különbségSzóval peace all és szeretet! Nekem csak felkeltette az érdeklődésem ez az elmélet és megpróbálnám kibogozni honnan ered, van e mögötte valami néhány szubjektív user "mintha" megállapításán túl is.
Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- ZIDOO médialejátszók
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest