- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobra87
csendes tag
Hosszu erintesre hogy reagal? ( ikonok mozgatasa pl)
-
Peat;)
veterán
Telefon fronton én meguntam a root és room cserélgetést. Kész terméket szeretnék vásárolni nem olyat amit én fejezek be, akkor sem ha pár perces a munka. (a garanciavesztés - írásban legalábbis - terhe mellett)
Én elvárom hogy alapból tudja ezt, ha nincs ilyen termék 2014 felé közeledve akkor így jártam, nem ismerem a technikai hátterét hogy az android miért ilyen. Remélem azért változik majd a helyzet. -
Zirowe
nagyúr
Ha jól tudom wp8 egyáltalán nem támogatja az otg-t, ios-nál is korlátozott, ntfs nincs.
Akkor gondolom telefon nélkül maradsz.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
honfoglalo
senior tag
Miért nem lehet normális, esztétikus, az iPad Minihez hasonló káva ezen is? Vártam, hogy talán javítják az előző verzióhoz képest.
Szerintem borzasztó nagy hiba és nagyon gagyinak tűnik, ocsmány ez a vastag keret..
Persze az ára kedvező, de ez az elszíneződés a gagyi kávával számomra elveszi a termék vonzerejét. Nagyon várom, hogy végre kijöjjenek egy iPad-del formában és kivitelezésben is versenyezni képes Android tablettel 7-8 colon, akár valamivel drágábban is. Persze nyilván így többet el lehet adni, hogy olcsóbb, de egyben gagyibb is. -
Aftereffect
tag
Ha Youtube engedi, miért nem full Hd a videó?
Hogy ne lehessen látni a feliratokat a teló menüjében? Vagy nincs hozzá megfelelő hardveretek????
-
petipetya
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
válasz #16820480 #262 üzenetére
ő akkor már telefon frontról beszélt.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz #16820480 #264 üzenetére
Passz, nem nagyon követem azt a frontot.
-
PistiSan
addikt
Pont ezért gondolom én is úgy, hogy helyben fogom megvenni, trükközés nélkül, 20K+ költséggel akár. Akármi baja lesz, 2 évig akármikor kereshetem vele az árusító helyet.
Bár még várok vele, hogy a touch, és gps probléma egyértelműen megoldott legyen, addig pedig hát ha csökkennek itthon is az árak. -
Izzé
őstag
válasz honfoglalo #256 üzenetére
Parancsolj! Androidos iPad Mini klónok olcsón...
-
Cobra87
csendes tag
Na megvedtem. Problema nincs az erintőkijelző vel.
-
haxxika
senior tag
Mindenki ezen a káván van kiakadva, hogy ilyen széles. Márpedig mikor fekvőbe van a tab, fogom a kezembe és nem kell azon vacakolni, hogy hozzáér véletlen az ujjam a kijelzőhöz, szóval csak van értelme.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
joey04
titán
így nézted?
271: ez nem indok, szoftveresen megoldható. ettől még nem dealbreaker a dolog persze.[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
Körömmel szerelhető... [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
klevente
tag
Hello! Hülye kérdés következik:
Szerintetek hogyan tudom egyszerűen beszerezni a tokot amit google playen árulnak hozzá? Néztem amazont, ebayt, de nem nagyon találtam. Ha esetleg valaki tud valamit akkor írjon. Köszi! -
Csigger
őstag
Nagyon jó kis tablet lett ebből, én most értem el arra a pontra, hogy az iPad Minit ki fogom kukázni és ez jön majd a helyére.
Apple and Android user
-
bacchus78
csendes tag
Gratulalok hozza h te meg orulsz is annak,h 1feszt koltheted a penzed olyan termekre aminek epp lejart a gariideje!
Sztem a netet meg a szamitogepet sem a fogyasztoi tarsadalom hozta ossze,de ha megis kerlek vezesd le!
Magyarorszagon az akksira tobbnyire csak fel ev gari vonatkozik(hiaba szol a keszulekre 2 ev),tehat ha nincs szerencsed es epp a 7-ik honapban mondja fel veszel 1 ujat?! -
PistiSan
addikt
válasz bacchus78 #287 üzenetére
Linkelt valaki itt egy videót, ahol leszedik a hátlapot, vagy az a régi nexus volt?
Bár volt felette bőven kábel.... nem biztos hogy nyugodt szívven fognák neki szétszedni.Egyébént mennyit bír ez ilyen eszköz egy töltéssel, nap közben nyomkdom 2-3 órát.... akkor készenlétben bírhat 2 napot is ennyi hasznáalt mellett? Tudom, sok mindentől függ, általánosságban lennék rá kíváncsi.
-
Peat;)
veterán
válasz bacchus78 #287 üzenetére
A fél éves akksi gari akkor vonatkozik egy termékre szerintem ha az tartozékként van feltüntetve, mely tehát a fogyasztó által cserélhető a gyár által biztosított másik darabra bármikor.. Ettől függetlenül ha egy tablet/telefon akksija nem tönkremegy hanem begyengül, akkor az lehet hogy az "így jártál" kategória, ezt nem tudom. De nem hallottam sokszor ilyet márkásabb termékeknél, ellenben a kínai tableteknél ez mindennapos, de azok úgy vannak tervezve hogy fél-egy évente vegyél újat. Elég megnézni a hazai átcímkézett kínai termékkínálatot, havonta okádják ki a "termékeket".
[ Szerkesztve ]
-
cirx
senior tag
kérdezném a fórumozó nexus 7 (2013) tulajokat, jelentkezett e náluk kijelző vagy gps probléma?
[ Szerkesztve ]
S23 GREEN
-
PistiSan
addikt
válasz assemble #289 üzenetére
Inkább netezni használnám, játékra nem igazán tudok elképzelni egy ilyen eszközt, max valami logikait, vagy ügyességit, nem igazán vagyok híve az ilyen tablet játékoknak.
Nem tudom tényleg kell e nekem tablet, mostanában sokat teloról olvasgatok, emailezek, csak picit nagyobb kijelzőre és sebességre vágyok. Ahogy látom ebből itt nincs hiány, ha meg olyan dolgot kell intéznem úgy is oda ülök a géphez. Kíváncsi lennék, akik már jó idje használnak tabok, ők mire hasznáják főként.
Remélhetőleg tényleg lesz magyarországi forgalmazás már ebben a hónapban, jó volna valahol élőben megnézni, kipróbálni.
Örülnék neki, ha addigra már mindenki arról írna, hogy megoldódott a touch ézékelsés, és GPS hiba, navigálni is jól jönne néha napján.
Vehetnék 20-ért is tabot, de minőségben sehol sincs ehhez képest, szeretnék egy viszonylag időt álló eszközt kapni a pénzemért.
Bár az aksi is tényleg kétséges... -
PistiSan
addikt
Neked a 16 vagy a 32GB-os verzió van? Bár gondolom a tárhely méretén kívül nem sok különbség van. Nem emlékszel rá, az alap rendszeren kívül mennyi helyed van még telepíteni, illetve fájloknak?
Esetleg egy belakott, jelenlegi méret is érdekelne, vacilálok a 16 és a 32 között, egyi hazai web áruházban most 86K a 32 Gb-os verzió.
Lehet érdmes várni 1-2 hónapot, és olcsóbb lesz itthon is. -
Kyller
senior tag
válasz PistiSan #294 üzenetére
Nekem a 16GB-os van. Őszintén nem néztem mennyi helyem van, gondoltam 16GB csal elég mindennek, ha nem Full HD filmeket akarok rátenni. Arra OTG kábel + Flash drive kombót gondoltam ki. Szóval ennyi bőven elég a programokra.
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
PistiSan
addikt
válasz szponzor #297 üzenetére
Ha már így rákérdeztél... [link]
Nem rendeltem még tőlük soha semmit, nem tudom mennyire megbízható a bolt.
Sok helyen olvasom, hogy 1 év hardveres, és +1 év vagy 2 szoftveres garit vállalnak rá... most akkor az a 2 év garancia amit reklámoznak itt ott, az most hardveres is vagy sem? -
szponzor
senior tag
válasz PistiSan #298 üzenetére
Viszont én rendeltem már tőlük
A Nexus 4-em tőlük jött, nem volt vele garanciális probléma, tehát ilyenről nem tudok mit mondani. A hátsó üvegem az törött a Nexus 4-en, akkor írtam nekik, hogy mit lehetne csinálni vele, segítőkészek voltak, de mivel nem annyira feltűnő a törés/repedés, így inkább hagytam a dolgot.
A szállítás viszont simán ment, adott dátumra kértem és akkorra is szállították ki.
A garancia érdekes...most akkor nem Asus világgarancia van az összes N7-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest