- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
turkburk
tag
Ha már lehet valahol kapni 32GB wifi verzióban, szóljatok, pls. Köszi
-
Otisz
őstag
Ma én is megvettem az LTE verziót.
Most töltöm, mert semmi szufla nem volt benne, így a frissítést sem engedi feltenni amíg el nem éri a megfelelő töltöttségi szintet.
Amit már most elmondhatok: sokkal jobb mint a sima 7-es, akár az anyaghasználatát nézem, akár a fényerejét, stb.
Feleségemnek iPad minije van, így mindkét rendszerre van rálátásom. Plusz van egy pár napos Samu 10.1 LTE-m is, de az megy eladásra. Ami abból hiányzik, az a frankó rajzolási lehetőség...
Méretben viszont nekem a 7" a megfelelő.(OO[IIII][IIII]OO)
-
assemble
addikt
Jah. En is hivatalosan vennem, alapvetoen a 32 gigas wifi only erdekelne, de bizonytalan, hogy az lesz-e itt egyaltalan es mikor, sokaig pedig nem akarok varni vele, szoval ha nem lesz hamarosan, akkor vagy a 16-os, vagy az lte-s jatszik, mondjuk az elobbi eselyesebb azert az ar miatt, nem hiszem h a mobilnetet kihasznalnam rajta, nincs is hozza megegy sim-em
-
PistiSan
addikt
Jott az sms hogy at veheto a tabom.... melo elott beugrok erte lassan indulok.is
-
JSaN
addikt
Grat es PistiSan nak is, majd teszteljetek le a gps es tobb ujas nyomogatast yamtt-vel.
Amugy nekem a tab nagyon bejon, multimedia fogyasztasban teljessen ki valtja a pc-t. Egesz hetvegen ha 2xfel orara be kapcsoltam a pc-t, az nalam nagy szo. Es a 7col meret is tokeletes nekem.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Drizzt
nagyúr
Akiknek Usa példány van: töltést mivel oldjátok meg? Van valami biztonsági szempont amire figyelni kell? Tehát a leggagyibb átalakító elég, vagy valami drágábbra van szükség? Gondolom a PC USB-ről egy fényév mire feltölt. A régi N7-hez 2A-es töltő van, ha jól látom.
I am having fun staying poor.
-
PistiSan
addikt
Immáron a nexus7-el mellettem ülök az irodában!
Volt egy baromi nagy csalódásom reggel! Kibontom, be kapcsolom.... és elő jött a beállítás varázsló, ahol a 2. lépésnél internetet követelt. Sajnos a cégél nincs wifi, a közelben sincs ingyen wifi, és nem enged tovább lépni amíg nem csatlakozok fel a hálózatra! Szerencsére jött kollégám, aki hasonló lázban van mint én , neki van mobil nete, nekem AP képes telóm, és össze hoztuk .
Ebéd szünetben lesz időm csak nyomkodni kicsit, még nem a legfrissebb a szoft rajta! Majd kipróbálom az érintéses dolgot még ezzel a szofttal majd frissítem, persze csak délután ha haza értem.
Ma nem tudok sok tapasztalattal szolgálni, mert névnapja van az asszonynak, és nem sokat leszek otthon. -
noorbertt
őstag
Sziasztok
Angliából szeretnék rendelni angliai címre, de magyar kártyával. Ez lehet probléma?
Ez a érintő anomália tesztprogram nélkül is fennáll? Ha valaki kipróbálja mondjuk netezésnél vagy szövegnél akkor dobálja a képernyőt esetleg?Cyanogenmodot valaki tett már rá?
[ Szerkesztve ]
-
haxxika
senior tag
Mivel a gyári adapter kezeli az európai értékeket, ezért kb. 750 Ft-ért vettem egy adaptert ami usa-ról eu-ra alakít át, és ráadásul vékony dugaszos. Tökéletesen megy vele a töltő, a régi nexus töltését is hasonlóképpen oldottam meg.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
madgie
titán
Mittomén, én anno a netről rendeltem vagy hatot, most is van három cuccom, amin ez van. Itt van például.
-
szponzor
senior tag
Biztosítást lehet valahol kötni a gépre? XXL-nél láttam, de inkább eDigitaltól vagy a B-Tel-től rendelnék, de örülnék, ha lenne rá biztosítás.
-
assemble
addikt
Amugy jol latom, hogy az lte-s (mobilnetes) valtozathoz a mai napig nincsenek kiadva a factory image-ek? Ez azert kicsit aggaszto, szerintem az elso dolgom lenne a legujabb factory image-rol a visszaallitas, az a legtisztabb. Plane ha valamit elrontok es nem tudom visszaallitani, az kellemetlen lehet.
Mondjuk az is igaz h USA-ban csak ma jelent meg asszem, valszeg hamarosan kiadjak azert gondolom. -
noorbertt
őstag
LTE verziónál nem is lesz változás a gsm terén? Jó lenne ha telefn funkció is működne ha már sim kártyát lehet belepakolni.
-
haxxika
senior tag
Egy kis műszaki boltban vettem 6. kerületben a körút és a jókai utca között az aradi utcán. Itt kóstált 750Ft-ot, ők vannak hozzám a legközelebb és láss csodát még nem is volt drága.
#522 Kyller
Ja persze, csak a gyári fej gyorsabban tölt, a régi nexushoz való eredeti EU töltőfej volt 7k JMF, szóval köszönöm de inkább mókolok sajátot az amcsiból
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Kyller
senior tag
Ezt cáfolnom kell. Nem tölt gyorsabban, legalább is nem jelentősen (amit én észrevennék...). Az elején a gyárival töltöttem, utána átálltam a "gagyi" töltőre, és nem vettem észre hogy látványosan lassabb lenne vele a töltés...
De ha így is lenne, nem tök mindegy hogy másfél vagy 2 óra alatt lesz 100%? Ha meg este dugod rá, és reggel leveszed, akkor meg végképp lényegtelen...Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Drizzt
nagyúr
En neha toltottem a regi N7-et a telos toltommel. Fel nap alatt nem teljesen toltodott fel. A gyarival megvolt 2-3 ora alatt is. Persze attol fugg, hogy mekkora arammal tolt. A gyari 2A-val, a telos meg 700 koruli mA-val, ha jol emlekszem reggelrol.
I am having fun staying poor.
-
nnandi
csendes tag
sziasztok
aki az edigitalban vette az LTE verziót, annak 16 vagy 32 GB-os a készülék??
honlapjukon 16 gb van kiírva, megkérdeztem emailben ott is 16-ot mondanak, de szerintem meg csak 32 gb-os van LTE vel...
"Az Ön által megjelölt készülék 16 GB -os, jelenleg még nem elérhet a 32 GB -os változata."
Akkor most mi van??
köszi -
mbela69
csendes tag
ehhez kapcsolódva kérdezném, hogy moto defíhez kapott usb töltővel lehet tölteni a nexust (és viszont...mert minek utazáskor annyi belet vinni)? (aszem 5 volt a töltőáram feszültsége, de az áramerősséget nem tudom, mert nincs nálam)
-
mbela69
csendes tag
Köszönöm!
a gép még mindig nagyon bejön! szuper, nem akad, gördülékeny. picit a bekapcsolót kell gyötörgetni bekapcsolásnál, de alvásból könnyű érintésre ébred.
-
pampika
őstag
ezek komolyan full hülyék...napok óta ezen pörgünk, h hol lesz 32 gb wifi only.
ma voltam benn a szeged edigitalban, rákérdeztem a dolgokra. először nem értették, mit akarok, majd vhogy eljutott az agyukig. felém fordította a készletező progit a monitoron, ott is 16gb/lte és 16 gb wifionly van a rendszerben, meg a régi modellek garmadája.
- mondom, hogy az lte csak 32-es verzióban van...
- jah, biztos...32 gb wifi only-ról semmit nem tudtak; azt se, h egyáltalán létezik. a központi ügyfélszolgálaton meg 1-1,5 hetet mondtak rá. másnak meg azt, h nem tudják.
vicc
-
assemble
addikt
Ma telefonon rakerdeztem megint, azt mondtak h valoszinuleg lesz (de nem biztos), idopontra meg kb 2 hetet tippelnek...
Kb egyre bizonytalanabbak az egeszben
Kezdem megunni, lehet h azt csinalom h veszek egy 16osat (azzal is tulelem valahogy, es akkor legalabb az tutira meglesz), nem bontom ki es varok par hetet max a 32-esre, ha jon akkor becserelem arra (40 napon belul elvileg meg lehet csinalni ha bontatlan es van szamlad), ha meg elfogy a turelmem, jobb hijan kibontom a 16ost. -
penell1234
tag
Sziasztok! Most lehet hogy hülyeséget kérdezek de az LTE változatba micro sim kel?
-
Otisz
őstag
-
noname8922
csendes tag
Vasárnap rendeltem egy wifis 16 gigás-t a speedshop-tól. Ma meg is érkezett. Valszeg amerikából lett behozva mert nem európai szabvány töltőt kaptam hozzá, de nem probléma mert mellékeltek egy átalakítót. Egyből letöltötte a frissítést. Minden működik normálisan, a kijelző nagyon pöpec, gyors semmi akadás minden rendben van vele. Csak ajánlani tudom.
-
assemble
addikt
Hat igen, no komment a dolog. Pedig sztem meg elozo heten irtam nekik emailt amiben mellekesen felhivtam a figyelmuket hogy az LTE-s bizony tuti h csak es kizarolag 32 gigas lehet. Ugy tunik nem nagyon erdekli oket. O bajuk, emiatt is kevesebbet fognak eladni belole.
noname8922: Ez viszont azt is jelenti, hogy a gari is csak 1 ev ra, kozben pedig ahogy latom semmivel nem adjak olcsobban, mint az itthoni hivatalos forgalmazasuakat itteni toltovel es 2 ev garival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest