- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
Az 5x első kamerája gyengébb, a hátsók teljesen egyeznek.
Szoftverben azért lehet, hogy eltérőek, de lesz itt aki ezt jobban tudja.A 6p viszont nálam kiesik a 810-es, melegedős procija miatt.
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
agressor12
senior tag
Sziasztok
Barátnőmnek is szeretnénk venni egy N5x 16Gb lehetőleg fehéret. Csak gyári garanciásat.
Tudtok ajánlani olyan helyet ahol van is készleten Budapest v Székesfehérváron?Személyesen szeretnénk megvenni. -
bedibazsa
senior tag
válasz agressor12 #8755 üzenetére
Az összefoglalóban van pár bolt, ahonnan mi vettük, van rá gyári gari IMEI-s számlával. Ha írsz nekik vagy felhívod őket, tuti megmondják, van-e készleten stb.
-
mukisrác
aktív tag
válasz agressor12 #8755 üzenetére
Én felhívtam pár boltot, 16os már nem nagyon van, vagy majdnem annyiba kerül mint a 32es.
Apósnak én végül a mobilcorner-től rendeltem az korábbi ajánlások miatt.Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
PrometheusX
aktív tag
Nekem is kb. 3-4 hét volt mire megérkezett, és csak addig tudtam track-elni a csomagot, amíg el fel rakták a repülőre. Gondolkodtam is hogy menet közben valaki elrakta-e, de szerencsére nem. Egyszer csak bepottyant a postaládába.
Amúgy nagyon jó a tok, nagyon szeretem. Nem olyan vastag, és nagyon jól védi a telefont. Erősen ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
Zinho
aktív tag
válasz PrometheusX #8761 üzenetére
Kiváncsásigából megnéztem én is a sokat ajánlott ugreen kábelt checkr-el, és nekem is azt írja hogy nem jó...
-
niof
addikt
Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy az USA-ból elég bizonytalanul érkeznek meg a csomagok. Többször is rendeltem onnan, saját webshopokból, és ahogy Prometheus írja, addig volt tracking, míg repülőre nem került. Utána a csomagok egyszerűen elvesztek. Azóta sem kaptam meg őket. Kis értékű dolgok voltak, alkatrészek, nem hinném, hogy a vámon akadtak fent. Mindegy. Azóta inkább csak ebay-en keresztül vásárolok, ott legalább van rendes refund, ha gond van. Érdekesség, hogy ebay-en keresztül eddig bárhonnan rendeltem, USA, Kanada, Ausztrália, Kína, Szingapúr, Oroszország, Anglia Kenya, stb..., mindig minden megjött, max egy hónap alatt. Csak az önálló USA webshopos dolgok nem.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
bl4ze
veterán
válasz PrometheusX #8762 üzenetére
Jaja, jó tok. Nekem már volt, csak ugyebár a telefonnal együtt ellopták.
Ezért is vettem meg újra.niof : Nekem USA szállítással jó tapasztalatok vannak. Egy sima, olcsó USPS 1st class mail itt van 4-5-7 nap alatt, erre a UPS-USPS combóra meg várhattam több mint 3 hetet
De a lényeg : nagyon ajánlott a Ringke Fusion tok !
.:. bl4ze .:.
-
Skyhigh
aktív tag
Pedig a vámon akadhatnak fenn.
Több csomagom is jött és 4-5 nap alatt megérkezett az országban majd a vámon ült 5-10 napot. Utána meg szőrén szálán eltűnt. A posta.hu-s nyomonkövetés nem mutatja hogy a vámon van a csomag, de az orosz az igen [link]Amit még észrevettem, hogy az 5 usd-nál olcsóbb küldeményeknél 10ből 6szor a vám ráül. a 5-15 usd csomagoknál már 10ből 2 az arány...
2 küldemény Dbrand fólia Canadából USA érintésével 8 nap alatt itt volt.A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
alcsa
senior tag
Remeljuk hogy ezzel a verzioval meg is jon a bug fix .
-
vmack
tag
Más nem tapasztalt 7.0-án olyat hogy magától nem igazán akar csatlakozni azokhoz a bluetooth eszközökhöz amikhez eddig simán? pl: ha beültem a kocsiba eddig azonnal csatlakozott a kihangosítóhoz, most meg csak akkor ha kézzel rányomok a csatlakozásra.
(teljesen gyári rendszer, semmi piszkamóka)
-
polcsa
aktív tag
7.0 két hét után:
1. Az akksi sokat javult, már legalább annyit visz ha nem többet, mint 6-ossal.
2. Az újraindulás maradt és már biztos, hogy a rossz térerővel összefüggésben lehet. Mind a 3 újraindulást egy és ugyanazon pincében követte el. -
bedibazsa
senior tag
Nekem elkezdte újratöltögetni az 1 lappal megnyitott chrome-ot, úgy, hogy ezen kívül a messenger és az instagram volt csak megnyitva. Illetve egyre sűrűbben tölti újra a kezdőképernyőt, amikor visszalépek oda - sőt, oldalra lapozásnál a többi kezdőképernyőt is újra kell töltenie. Nagyon puruttya érzést ad így. De nincs ennyi pénzért más ilyen, ez viszont elkezd lassan idegesíteni.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Huawei Band B0-t próbálta már valaki 5x-el?
-
Helsing
aktív tag
Tud valaki olcsó és megbízható kábelt a telóhoz? Olyat ami tuti jó.
Tegnap megnéztem a CheckR-el a kábelemet és azt írta, hogy szar.
Ennek azért örülök mivel kettőt is vettem belőle.
Ha BP-n lehetne kapni valahol, az lenne a legjobb.
De külföldi rendelés sem gáz, csak ne két hónap legyen mire megjön.Persze, tudom, kereső.
De gondoltam hátha akad valaki akinek van egy jó tippje és még nem nyilvánult meg itt.Amúgy nem vágom ezt a kábel mizériát. Ennyire nehéz normális kábelt gyártani? Vagy mi a gond? Milyen kárt tehet a telóban vagy a PC-ben?
Egyébként már használtam párszor (kb 15-20 alkalom) és nem történt semmi gebasz. -
literati
tag
Sziasztok, csatlakozom hozzátok, 3 napja vagyok egy 5x/32gb tulajdonosa.
Rögtön lenne is egy kérdésem: nyitás és root + kernel fleselés után azt hittem meghalt a teló. Nem tudott újra indulni, egy sárga háromszögű felkiáltó jelig jutott, onnan oda-vissza. Sikerült elérni a twrp-t, de sem a lementett, sem a gyári vissza állítás nem segített. Végűl kínomban ráfleseltem mégegyszer a kernelt, ez segített. Úgyanakkor mégis megjelenik minden újra indításnál ez a kis sárga háromszög, de tovább tud lépni. Ha valakinek volt már ilyen jele, megköszönöm ha tudtok segíteni, hogy hogyan tudnám ezt a kis figyelmeztetést eltüntetni?
-
Sonex79
aktív tag
Mindenkinek ezt csinálja, aki unlockolja a telót. Annyira szerintem nem idegesítő. Talán a képet le lehet cserélni amúgy.
-
literati
tag
...csak amiatt idegesítő, mert rám hozza a frászt, mert fleselés után nem tudott bebootolni, feldobta vagy 100x....
-
Szoszo94
őstag
Tegnap délután óta én is Nexus tulaj lettem. Eddig csak pozitívan tudok nyilatkozni, még 6.0-n vagyok, szerintem megvárom a 7.1-et a frissítéssel
Meglepődtem a méretein amúgy, könnyebb, mint a Z1C-m és karcsúbb is, a nagy kijelző ellenére pedig lehet egy kézzel is használni. A rendszer pedig piszokgyors Megjött mára az üvegfólia is, már csak a tok hiányzikSzerk.: mobilkereskedes.hu (egy hete még 3k-val drágább volt, a fene egye meg a türelmetlenségem A ), 32GB fehér, 608 DE régiós, átalakítóval.
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Helsing
aktív tag
Most próbálgattam az OTG-t, de nem nagyon akart működni. Lehet rossz az adapter amit vettem.
Találtam egy egész jónak tűnő pendrájvot. Szerintetek érdemes megvenni? [link]
Kissé drága, de legalább közvetlenül lehet PC-be és telefonba is dugni. Nem kell átalakítót használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest