-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
TOZ
addikt
Mivel negyed öt óta van vagyok és a melóval is kész lettem. Mondom magamban, lépje vissza a bétába, ne szaroskodj.
Foktam FKU-val visszaraktam a lementett stock kernelt. Beta programba kozben visszaléptem, jott is az ota egybol.
TWRP bebootolt, lefutott minden szepen, az elso inditas sokaig tarott, mert nyilvan ment a titkositas visszaallitasa ezerrel a hatterben.
Elindult gond nelkul a rendszer.Eddig ennyi, ma majd meglatom, hogy foldhozvagom-e...
-
kengyel
nagyúr
Már a bètán, jön a 7.1-lefele. 1260 MB a mèrete.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
TOZ
addikt
Xda threadek alapján megkockzatatom, hogy Flashfirerel, factory imageből felrakhato lenne, úgy, hogy twrp és root megmaradjon.
-
kengyel
nagyúr
Tényleg jó az újraindítás hogy bekerült, mert már ki is kellett próbálni.
kengyel
-
brownus
veterán
válasz kengyel #9625 üzenetére
itt kell csatlakozni? beta program
-
kengyel
nagyúr
-
niof
addikt
Szép az új hívás felület is!
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
m_dawe
senior tag
Kijavították azt is, hogy a kezelőfelület-hangolóba ha bemész eltűnik az akksi %. Viszont hiába forgatom össze-vissza a kamerát, azért se vált át előlapira...
-
vmack
tag
upsz, most honnan tudom melyik a melyik kamera szoftver? Eddig a segédrácsból tudtam hogy az a módosított amit apk-ból feltettem. De most tök egyforma a kinézetük meg a nevük is
-
veterán
Megújult a telefon is. Hirtelenjében meglepődtem, hogy nem elhúzni kell hívásfogadáskor, hanem rányomni.
-
bl4ze
veterán
az az utólagos amit enged törölni, a gyárit csak "tiltás".
Nekem is hamar felment a 7.1.1 nagy változásokat eddig nem láttam, az "újraindítás" tetszett.
Kamerát frissítettem.
Ha valaki már árnézte, milyen feature van ami új?
Valami amit érdemes bekapcsolni, vagy éppen kikapcsolni ?7.0-ról frissült, beta programban vagyok régről, úgy kaptam meg most hajnalban az OTA-t.
.:. bl4ze .:.
-
Eyesis
őstag
Valahogy el lehet tüntetni az update elérhető ikonkát? Ugye beta-ban vagyok, de nem akarom lemondani, mert akkor wipeolni akarja a telefont.
Eyesis
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
A 7.1-es frissítés csak béta program keretén belül elérhető?
Bocsánat tudom már sokszor volt róla szó de ha belépek a béta programba és felrakom OTA-n a 7.1-t, az letöröl mindent a telóról vagy csak ha kilépek a bétából és visszarakom az eredeti publikus szoftvert akkor törlődik minden?Köszönöm és még egyszer bocs!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest