-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
m_dawe: köszi. Ota-t gondolom ezesetben elfelejthetem.
focvis: ha bl nyitásra ugrik a garancia egy nexus telefonon, akkor most azonnal visszaküldöm a guglinak!
-
veterán
válasz horvathkrisz #1201 üzenetére
M_dawe kolléga megkérdezte.
Ha fehér a tiéd, akkor cseréljünk, mielőtt visszaküldöd.
-
horvathkrisz
addikt
Amúgy nektek is zörög a kamera, ha megrázzátok a telót, vagy csak én fogtam ki egy rosszat?
A gombok tuti nem lötyögnek, illetve nem adnak hangot, mert ha lefogom akkor is zörög benne valami... -
m_dawe
senior tag
válasz horvathkrisz #1203 üzenetére
Én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy ha szoftveres gond van, otthon kb mindenkk újrahúzza magának, ha meg hardveres a kutya nem foglalkozik azzal, hogy volt-e nyitva a bl, vagy sem.
De lehet csak én vagyok ilyen naív -
Slukkica
őstag
válasz horvathkrisz #1204 üzenetére
Na ne máááár 2012-es kérdes Nexus 4-es idöből
bakker....
Ott nyugottan keress rá miért van...₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
slice14
veterán
válasz horvathkrisz #1204 üzenetére
Valszeg a darabokból összeállított optika zörög. De ez volt n5-nél is.
Amúgy én is megráztam, egesz jó érzés.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
válasz horvathkrisz #1208 üzenetére
Akkor passz...
-
veterán
Most rendeltem nem drága, Blitzwolf USB-C to USB kábelt; a 12blitzw kuponkóddal 4,5$.
Nem reklám, csak ténymegállapítás.
Szerk.: Benson Leung ezt konkrétan nem tesztelte szeretek veszélyesen élni!
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz horvathkrisz #1213 üzenetére
Nyugodtan tegezhetsz.
-
randras_83
addikt
válasz horvathkrisz #1208 üzenetére
Krisz ne a telót rázzad...
Amúgy milyen a jószág?
https://www.flickr.com/randras83/
-
horvathkrisz
addikt
válasz randras_83 #1215 üzenetére
Faxa a teló, egy fokkal jobb mint az 5Neked is van 5x-ed?
Unokatesóm rendelt egy oneplus x-et, meghozta a postás, kibontja, bekspcsolja: nem jó a hangszóró. Gyári hibás új készülék.
-
Fkris
őstag
válasz horvathkrisz #1216 üzenetére
One plus x begyere!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
randras_83
addikt
válasz horvathkrisz #1216 üzenetére
Nem, én inkább nőkre meg piára költök, 64GB OPO-val tolom már vagy két hónapja.
Aztán egyszer lehet jön újra a nexus vonal, vagy OPTNem gáz az ha gyári hibás, mindenkinél megesik, úgyis egyből csere
#1217) Fkris: Krisztián pont múltkor mondtam anyának, ha unná a nexust éppen csinálhatok belőle OPX-et
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
webdeejay
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen telefont, de a német amazonról. Ami kérdésem lenne, hogyha meghibásodik vagy bármi, akkor el tudom vinni itthon szervízbe?
Köszi!
-
mukisrác
aktív tag
Ki tudom azt kapcsolni valahol hogy ne az erősebb wifi hálózathoz kapcsolódjon? (router tudja a 2,4 és az 5-öt is, és állandóan váltogat a telefon, és ez teljesen össze zavarja a tasker wifi connected-hez kapcsolódó task-jait)
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
daveoff
veterán
Sziasztok!
Holnap akarok rendelni 5X-et, kis segítség kellene. Hülye kérdés, de melyiket ajánljátok, fekete vagy fehér? Ujjlenyomat, tapintás szempontjából melyik a jobb? Fehér azért elegánsabb, nem? Bár ez elég szubjektív...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
randras_83
addikt
ez mondjuk szvsz annyira sokat nem mond és nem is vészes, egy teljes ciklusra a 4 p 39 mp ébrentartás ok.
Én még mindig azt mondom, hogy nagyban hozzájárul az OS tekeréshez a térerő, ha gyenge és esetleg váltogat is a telefon, akkor tuti zabál az OShttps://www.flickr.com/randras83/
-
cuebler
senior tag
válasz daveoff #1221 üzenetére
tokban nem gondolkodtál inkább? akkor nem kell problémázni a színén. amúgy én sem szeretem, ha bumfordibb a telefon a kelleténél, de legalább nem karcolódik/koszolódik (törik, nálam)
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
-
cuebler
senior tag
már megen ez a húzogatás...
a párom eleve úgy "járult hozzá" a telefoncserémhez, ha az újhoz veszek tokot és temperált üveget is. utóbbit már cserélnem is kellett, xarrá tört. lyukas a kezem, utóbbi telefonjaimat (n5, bold9900, xperia neo) mindig azért cseréltem, mert már többe került javítani, mint megvenni de legalább "röhögve" megkeresem az árát, valamit valamiért
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Gaabor80
aktív tag
Mennyire vagytok megelégedve a beszélgetési hangszóró minőségével?
nekem kissé torznak, recsegősnek tűnik, de lehet, hogy az enyém rossz -
randras_83
addikt
-
horvathkrisz
addikt
válasz randras_83 #1236 üzenetére
-
mukisrác
aktív tag
válasz DeathAdder #1238 üzenetére
Most 2 óra 10 perc SOT, van még 21%, és kb 60 órája volt feltöltve, ez mostanában az átlagos kategória , volt amikor ennél lényegesen többet bírt
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
niof
addikt
3-4 óra között mindig. De inkább a 4 felé. Persze csak akkor, ha hagyom csontra merülni.
[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
glehel
senior tag
-
cuebler
senior tag
válasz horvathkrisz #1235 üzenetére
hehe. ez jó, még nem is hallottam
maradjunk annyiban, hogy én vagyok a család feje (az asszony meg a nyaka), bár utóbbit ő is hevesen tagadja de hát ezért (is) szeressük őket
amúgy asszem valentin-napra meglepem egy ugyanilyen telefonnal, tetszik neki az ujjlenyomat-olvasó
-
TOZ
addikt
válasz horvathkrisz #1246 üzenetére
Folyamatos bongeszes, wifin. Az kb. ezt nekem is adja. De amint mobilnet es normal uzem, akkor delutan tolto.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest