-
PROHARDVER!
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
Igazából nem néztem utána eddig, hogy hogyan működik ez az átalakító, azt hittem, van benne valami elektronika is... De gyakorlatilag csak egy 2*12 érintkezős fordítottan szimmetrikus dugó. Így elvileg "csak" a megépítési minőségen múlik, hogy jó e, vagy nem.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
holderes
tag
Telenor háza tájáról valaki,lesz-e náluk a közel jövőben?
-
Criton
veterán
Sziasztok!
Edigitalnal érdemes 5X 32gb-ot venni? Magyar Vodafone hálózaton menne a készülék?
-
r_zsolt
tag
Köszi a tippet! Kipróbáltam. Sajnos ez sem oldotta meg a gondom.
Az a helyzet, hogy amíg nem ütök ékezetes betűt, nincsen semmi gond. De ha bepötyögök egyet, akkor már az elküldhető karakterek száma a 160-ról lemegy 60 körülre.
Az S4 minin volt egy beállítás erre (talán, a: ékezetes betű ne), de mégis lehetett ékezetes betűket írni. De itt nem találok ilyen menüpontot, ahol ezt állítani lehetne. -
TOZ
addikt
Menni fog, de 190ert nem vennem onnan, az tutti.
SMS:
A gyári üzenetküldő appban is van valami "kizarolag egyszeru karakterek hasznalat" nevu menupont. Az elvileg megoldja a gondod (nem tudom, 1. ki kuld manapsag sms-t, 2 szerencsere amugy sem szamit, mert flatrate )[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Örömmel jelentem, csatlakoztam e készülék birtokosainak csoportjához!
-
m_dawe
senior tag
Ma megérkezett ez a tok. Fogásra marha jó,elég jól tapad a kézben csak kicsit gyűjti az ujjlenyomatokat. A telefonhoz nagyon jól illeszkedik.
-
dozsabalint
senior tag
Sziasztok!
A mai nappal én is csatlakozok a N5X táborába. Egyetlen egy hibával máris találkoztam, töltéskor akadozik a telefon. Pontosabban a kijelző nem mindig veszi a dolgokat. Külföldi N5X topikok szerint ez a töltőnek valamilyen hibája, de lehet hogy a kábel árnyékolásával van gond (van aki rendelt újabb töltőt, és azzal nem volt gondja, más RMA-ztatott, de úgyanúgy ezt produkálta). Mindenesetre a 2A-s samsung töltőmmel egyáltalán nem csinálja. (Közben úgy tűnik, a munkahelyen rosszabb a helyzet, itthon bedugva a gyári töltőt, nem nagyon jelentkezik)
[ Szerkesztve ]
-
roland091
senior tag
válasz dozsabalint #366 üzenetére
kb. minden 5X-en jelen van ez a hiba, ahogy én megfigyeltem főleg fast charging állapotba jelentkezik.
például ~30 %-on raktam akkor kb használhatatlan volt de 65% körül már egész jól működött -
roland091
senior tag
válasz dozsabalint #368 üzenetére
mondjuk engem speciel nem zavar annyira mert azt az 1- másfél órát kibírom, ami engem sokkal jobbam frusztrál az a rezgő motor minősége :/
-
roland091
senior tag
válasz dozsabalint #370 üzenetére
én is kikapcsoltam mindent de attól még nem szép dolog a google-tól főleg h a rezgés erejét pl G4-be van lehetőség módosítani
ha már tokokról is szó esett ilyet rendeltem eddig bejön
[ Szerkesztve ]
-
dozsabalint
senior tag
-
m_dawe
senior tag
válasz dozsabalint #372 üzenetére
Nekem az egyetlen dolog ami nem tetszik benne, hogy ha a fülhallgatót beledugom, akkor kicsit megemeli a tokot, mert nem fér el a csatlakozó ( Pedig aránylag elég vékony a pereme )
De ezt az apróságot leszámítva szerintem az egyik legjobb tok. -
rwbag2012
tag
Valaki tudja esetleg, hogy a hívásátirányítás opciót merre találom?
-
niof
addikt
válasz dozsabalint #364 üzenetére
Ezt a Nexus 4-em is csinálta. Szerintem ez nem egy olyan nagy hiba. Nálam is jelen van a dolog, de simán tudom használni a telót, csak picit nehezebben érzékel ilyenkor. Bár, rám mondjuk nem jellemző, hogy töltés közben maceráljam...
-
niof
addikt
válasz BusyChild #379 üzenetére
Valószínűleg a kapcsolóüzemű táp működéséből adódik a gond, az szórja meg valami zavarjellel a telót ilyenkor a kábelen keresztül. Talán rossz (elégtelen) árnyékolás, vagy megfelelő szűrés hiánya. A kapacitív szenzor érzékelésébe zavar be. Ebből is gondolom, hogy ez valami nagyfrekvenciás zavar lehet. Ezt még nem töltöttem laptopról, de azt tudom, hogy az N4-nél ha a laposról töltöttem, akkor sosem volt gond, a saját hálózati töltőjével pedig igen. Nem mindig, de előfordult. Szerintem kb. itt is ez lehet a helyzet.
Amúgy ez nem lassulás formájában jelentkezik, hanem kissé nehezebben reagál az érintésekre. Szerintem autós töltőről navigáció közben nem lesz gond, mert az nem ~230V-ból csinál +5V/3A-t, hanem +12V-ból. A generátor zaja meg jóval kisebb frekin van (ha van), és nem valószínű, hogy bezavar.
-
Criton
veterán
Használ valaki Nova Launchert, Swiftkeyt, Textrat?
-
m_dawe
senior tag
Valakinek sikerült már kikapcsolnia a titkosítást? Ezt próbáltam feltenni TWRP-ben (Boot img-ként), valamint NRT-ben boot kernelként is, de ugyanúgy titkosítva maradt...
-
Criton
veterán
A mai nappal én is csatlakozom a táborhoz hivatalosan (32GB-os fekete). Eddig jobban bejön ez a készülék mint a Oneplus 2 - még gyorsaságban is, és a 2GB memória hátrányát sem tapasztaltam eddig.
Egy valami viszont feltűnt, hogy a telefonbeszélgetés alatt a hang minőség nem mindig a legjobb (Vodafone), más tapasztalt már ilyet? Én pld a töltés alatti "lassúságot" nem tapasztalom (amiről eddig a többség írt).A készülék hivatalos LG Magyarországtól van, vagy is az importőr, garancia terén akkor nem kell aggódnom igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Styleair
aktív tag
Kedves 5X tulajdonosok!
Nővérem Nexus 5-öséhez szerettünk volna rendelni egy Ringke Fusion tokot. Figyelmetlenek voltunk és véletelnül egy 5X-hez való tokot rendeltünk Ringke Store-ból, Smoked Black színben.
Ezt most beszerzési áron szeretnénk eladni 5212 HUF. A tok új, használva nem volt.
Vecsés, BP.18.ker, Astoria helyeken tudjuk átadni.
Ha valakit érdekel, az keressen meg pü-ben.Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
-
Criton
veterán
Lehet ez a Voda hibája, ki tudja.... bár összességében megvagyok elégedve a készülékkel, és nem bánom, hogy OnePlus 2-ről jöttem. Ott is full 4G térerőm van, ahol eddig más telefonnal nem volt, és a GPS is nagyon pontos, és gyorsan is talál jelet.
(#394) dombila: speedshopnál (tudom, lehetett volna olcsóbban is), és ma reggel rá is kérdeztem az LG-nél, és igen, forgalmazzák. Nekem pl ez volt a dobozon. Elég hosszú ideig Nexus 4-es készülékem volt, amivel hosszú ideig elégedett voltam, majd az Edigitalnal vettem egy Nexus 5-t, ami kb 1 órát volt nálam, mert nem tudtam a 4G-t használni! - (Edigital elfelejtette közölni, hogy amit árulnak az a USA-ba szánt verzió, a töltő sem EU kompatibilis volt, és átalakított sem adtak - de miután beismerték, hogy nem EU szállítmányt kaptak, ha jól emlékszem utána már nem is árulták, de legalább a pénzem gyorsan visszakaptam, így az 5X-et sem mertem ott megvenni, maradt a speedshop és sok utánajárás, hogy ott milyen készüléket adnak.... ) Így a Nexus 5 nekem kimaradt - és őrülök, hogy újra a Nexusnál vagyok
Nexus 4 topik kellemes volt annak idején, remélem ez a topik is olyan lesz
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
a készülékeket egyébként már lehet regisztrálni a magyar LG-nél.
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Criton
veterán
jó autóstartót tud valaki ehhez a telefonhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest