- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Van működő Lollipop kamera app, ami tud 60FPS-el rögzíteni?
PSN ID: marquuard
-
dozsabalint
senior tag
válasz SybenX #33698 üzenetére
Élnek az OTA linkek az első pillanattól fogva, nem értem miért pont 1 hónap múlva jönne meg....
(#33696) russiancat: Most akkor frissítette, vagy nem? Mit ír a rendszer verziónak? Frissítéskor normális, ha újraindul.
[ Szerkesztve ]
-
SybenX
őstag
válasz dozsabalint #33704 üzenetére
Na de akkor miért nem jön meg senkinek aki a lollipopp megjelenése után vette a telefont?
-
MrPetya19
addikt
Hurrá, wp-n minden snapi 800-as telefon kap hey cortana támogatást. Kár, hogy a mi telefonunk nem.
(videó alapján, még jobb is, mint a gugli féle),,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
w333
félisten
Szerintem visszavonták a frissítést ezt nem jön az OTA
(#33706) MrPetya19
Ne haragudj de szerinted egy Nexus topikban kit érdekel a WP ?
Különben is már nagyon régóta van "OK Google" funkció !
(#33708) próbakocka
Semmi gond nincs vele ... kb. ugyan az mint egy OTA frissítés !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
próbakocka
senior tag
Az Adb Sideload-al valami gond van, hogy nem használja senki?
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
Fkris
őstag
válasz s3nsitivity #33709 üzenetére
Anno használtam 625 alatt, aláírom.
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
russiancat
újonc
Frissítette a 4.4.4-et de már az 5.0-ét nem kínálja fel... =/
-
CB
senior tag
Urak!
Segítsetek már nekem.
Este jött egy Google frissítés, és a frissítés helyett véletlenül az eltávolításra nyomtam.
Azóta bootloop van. Forognak a színes virágok.
NRT-vel próbáltam újrarakni, de nem ismeri fel a telefont a gépem (most tettem fel, az utóbbi időben nem kellett) hiába telepítettem fel a drájvereket.
A telót nem lehet kikapcsolni, mindig újraindul.
Mihez kezdjek most?
Valami ötlet?[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Fkris
őstag
Custom recovery van?
MÁS:
Ha akarnék, egy HTC Sense felületet fel tudnék tenni a telefonra? Van valami port vagy hasonló?
(#33715) ElGatto
Nincs ömlesztve a wifi és 3g?
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
ElGatto
aktív tag
Urak ismét furcsa adatokat mutatnak a mobil adatforgalmat mutató alkalmazásaim...
Valaki magyarázza már el nekem pls, hogy ez így hogy???MyT alkalmazáson belül a számlázási adatoknál azt írja -> 26,58 MB elhasználva.
Beállítások / Adathasználat -> 184 MB
3G kutya -> 539,33 MB WTF amiből 422 MB OS services + others ez mi a tök?Szóval mi lehet a titok nyitja?
-
CB
senior tag
Köszi!!!
Custom recovery - factory reset használt.
Már csak újból be kell laknom a telefont. Hogy lehet ilyen suta a mutatóujjam....legközelebb a középső ujjam használom a telefonnál.Root ilyenkor megmarad?
[ Szerkesztve ]
-
Martinitius
tag
válasz russiancat #33711 üzenetére
sokadjára is: ott az image, tessék flashelni! bár ahogy nézem, elég sokan egész egyszerűen nem mernek nekiállni.. gondolkoztam, hogy készítek egy szájbarágós-magyarázós videót youtube-ra róla, de még nem sikerült rávenni magam
Ius est ars boni et aequi. // Nexus nagyhatalom vagyok: 3db Nexus 5; 2db Nexus 5X; 1db Nexus 6P.
-
randras_83
addikt
válasz Martinitius #33717 üzenetére
Szerintem ha valaki itt rákeres vagy logout on akkor kismillió leírást talál. YT is szvsz.
https://www.flickr.com/randras83/
-
s3nsitivity
addikt
válasz MrPetya19 #33720 üzenetére
Hát én már ott se értettem gyakorlatibeli hasznát. Illetve persze van helyzet amikor jól jöhet de elég ritka.
Az active display viszont igen jó dolog az X -en.
Az ambienthez frissíthetnék a sensorok driverjét, hogy felemelésnél is jól működjön nálunk is.Amúgy én inkább indítok egy „ok google”t lock screenröl ami hasznos mont valamit amivel csak beszélgetni lehet kikapcsolt kijelzőn ami valószínűleg az amúgy is szar üzekedővel rendelkező OS t még jobban ledarálja.
2 hónapja 930 on nem sok hasznát vettem.. kivéve amikor társaságra vágytam, vicceket jókat tud.
Na meg ő se tud magyarul.
GNow legalább megérti ha bár csal angolul teljes funkcionalitású.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
MrPetya19
addikt
válasz s3nsitivity #33721 üzenetére
Hát csak ugye benne van a szükséges driver. Nekem az is elég lenne, ha fülhallgató gomb hosszú nyomásra a gnow hangkeresése indulna el.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
s3nsitivity
addikt
válasz MrPetya19 #33722 üzenetére
Milyen driver?
Az, hogy off screen is hallgat egy funkció, FW mod és a HW is tök más.
Illetve nem tök más csak cseppet, az új snapikban van dedikált hangchip, viszont a Moto X szériában egy low energy-s plusz mag is ami nem csinál semmit csak hallgatja a bizonyos szöveget.
Na ez hiányzik máshonnan.
Ergo a WP-k merülni fognak mint a titanik.Plusz már a devek megcsinálták ide is csak semmi értelme mert szalad az aksi. YouTube
Szerk: A füleses dolgot tuti meglehet oldani, na jó nem tuti de van rá esély.
pl a BT fülesem gombja ha nem csörgök akkor azt indítja.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
nagyúr
Sziasztok! Euphoria hogy all? Mennyire stabil? Funkciok teren tart mar ott mint a mahdi?
-
batai15
félisten
Sziasztok! G2 használok nagy még elégedéssel. Szóval a gondom a következő. Sajnos a third party kamera appok nem hozzák a szintet. Camera fv5 és társai mint a gyári. Szóval nagy reménnyel tettem fel a cm12 a telefonra mondván a raw támogatás és az új akik hátha végre jobb képeket eredményeznek, mert tudtommal az fv5 már támogatja. Sajnos nem igy van. Egy forum kolléga szerint a hivatalos 5.0 nem fogja tartalmazni az új drivert ami ehez kell csak a nexusok tudják. Szeretnék fotózni hobbiból de a gyári appok nagyon, része nem jön be. Szóval nexuson hogy van ez? Nem dob rajta annyit?mert nem akarok még serteni senkit, de több ponton gyengébb a n5. Viszont a camera miatt lehet váltanék rá ha meg éri.
-
metal01
őstag
válasz Scooter74 #33730 üzenetére
Nem akartam írni, mert tartottam, hogy leb@asztok, de szvsz is egy telefon, legyen az bármilyen soha nem lesz alkalmas normális fotók készítésére. Én ha megyek nyaralni vagy valami akkor a melóhelyemről kölcsönveszem a jó kis tükörreflexes Nikont. Na azzal lehet jó képeket lőni Az N5-el meg jártamban-keltemben fotózok ha látok valami érdekeset.
-
CB
senior tag
Köszönöm.
Igen, ezt megtettem. Már rendben van a telefon.Viszont eléggé kiakadtam. Nekem 4.4.4. van a telefonomon, mert őszintén szólva nekem nem jött be a nyalóka. Túl csicsás, nem jönnek be a fehér hátterek, a kis kerek kontaktképek, a vevőszédítő animációk, stb. Én már csak ilyen maradi vagyok, hogy ha valakit keresek a kontaktok között, annak az egész fejét szeretem látni, és nem akarok nagyítót hozzá.
Erre, a tegnap éjjel a szűz telefonomon elkezdtem a felajánlott alkalmazásokat frissíteni, és a végén mi fogad?
A kezdőképernyőm Google kereső sáv hófehérem vakít.
Oda a szolid átlátszó keresősáv.......
Az alkalmazások szolid, átlátszó háttere helyett hófehér háttér fogad.
Lassan a frissítésekkel a 4.4.4 ugyanolyan kinézetű lesz, mint ha felraknám az 5-öst.
Nem mondom, egy-két alkalmazás persze frissítést követően jobban tetszik, de tele van a hócipőm.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz tboy93 #33731 üzenetére
Adjatok rá pénzt.
Másrészt ez nem válasz. Dió héjban arra lennék kíváncsi hogy Lajcsi pop alatt a third party appok hozzák e végre a gyári alkalmazas minőséget. Kérdésem továbbra is él.
Igen nekem is csak arra kell ha látok valami jót és még örökítsem, de mint mondtam a gyári app kezelés rossz viszont az lövi a legjobb képeket.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz YAS-dude #33735 üzenetére
Nem tudom melyik részét nem sikerül fel fogni. A gyári kamera app lövi a legszebb képeket. Viszont én camera fv5 szeretnék használni, de az gyengébb fotókat lő. Na most 5.0 raw meg új apik miatt pont hogy végre hoznia kellene ezeknek az appoknak a gyári szintet. Nem dslr kamera kell. Érhetobben magyarabban nem tudom le írni.
-
LógaGéza
veterán
válasz batai15 #33736 üzenetére
Az nem lehet, hogy a FV5 készítője nem ruházta még fel az appot az új API kezeléséhez szükséges dolgokkal?
Vagy esetleg pont az LG G2 camera libjei még nem képesek kezelni? Ha jól tudom azok pont prebuilt dolgok.
G2-re van hivatalos Lollipop?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
s3nsitivity
addikt
válasz batai15 #33729 üzenetére
No, én G2 ről mentem 930-ra, na annak jó képe volt.
És onnan jöttem N5-re.
Szoftvresen én jobban szeretem ezt mint az LG UI-t, gyorsabb, kényelmesebb, annyi, hogy magadnak kell összepakolni a dolgokat. Ezen felül az anyaghasználat és az össszeszerelés minősége is jobb mint a G2-nél. Kamerában nekem jobban bejön az N5 mint a G2.Nekem is van pár képem: [link]
De jobbakat és többet Mozzarella és randas_83 kolléga szokott lőni, az ő képeiket érdemes megnézni.
Főleg randas_83 kolléga használja az új API-t ahogy nézem és elég jó.
[ Szerkesztve ]
-
Doosa
aktív tag
válasz s3nsitivity #33738 üzenetére
Nekem is bejön a nexus 5 kamerája, tényleg lehet vele adhoc jó képeket csinálni. Bár én ilyen szinte már "művészi" képeket mint te még nem lőttem.
Azt szeretném megkérdezni, hogy neked is jelentkezik-e a kamera fókuszálási gyengesége. Nekem az auto fókusz kb 60%-os hatásfokkal dolgozik ami szerintem gáz, és minden negyedik kép szinte teljesen homályos. Több ismerősömnek van nexusa és náluk is hasonló a helyzet, ez nálad is fenn áll van erre valami módszer, hogy nagyobb legyen az éles képek száma? -
YAS-dude
őstag
válasz batai15 #33736 üzenetére
Akkor szintén érthetően magyarul: ez a nexus 5 topik. Nexus 5-ön lollipop alatt a better camera tudja kihasználni az új kamera api nyújtotta előnyöket, de írják is, hogy csak nexus 5-ön. Használom, tényleg van különbség, jobb, mint a normál kamera appok, de emiatt nem cserélnék nexus 5-re.
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy használ e valaki ilyen keretet? Egész jól mutat egy 5s-en, egy "pezsgő" színű szerintem jó lenne a fekete n5-ön. Viszont az 5s fém, esésnél nem sérült meg az öve, az n5-öt megnyomná egy esésnél?
Nem akarok teljes tokot használni bár eddig megmentette párszor a telót.
Előre is köszi a választ!
-
iwu
addikt
hali!
elegem lett az 5.ös droidból, egy fost csinált a telómból. visszamegyek 4.4-re.
Tudnátok olyan bkp szoftvereket mondani, amivel minél több mindenem megmenekülne? rootolva nincs a teló.Más: olyan médiaplayer, ami kezeli a feliratokat? 2 napja kb 15-t végigpróbáltama aneten ajánlottak közül, és vhol elvérzett mind.
Lényeg, smbről megnyitom a filmet, melette a felirattal, akkor játsza le.
A vlc tudta, viszont abban meg nem tudok beletekerni a filmbethx,
iwuajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
s3nsitivity
addikt
Root nélkül nem igazán fogsz tudni menteni downgradehez.
Nekem az MX simán megy samba-n felirattal.
(#33740) Doosa
Nem gyakran szoktam használni az auto focust, a touch meg a manual viszont jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Van Lollipop-ra flashelhető root ZIP?
PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.