- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
válasz Martinitius #33297 üzenetére
Az mindig be van kapcsolva!
Eddig nem volt Titanic efektus.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
syl5
őstag
Cataclysm 2014/12/05 stable van fent (5.0) és ElementalX 2.04-es kernel.
Mostanában elég sokan panaszkodnak, hogy nagyon rosszul hallanak telefonba, és én is belefutottam már, hogy nagyon akadozik a vonal. 3G hálózaton használom.
Ti nem tapasztaltok hasonlókat?
Mivel javíthatnék ezen szerintetek?Egyébként sajnálom, mert nagyon meg vagyok elégedve ezzel a kombóval.
Igaz, hogy egy hetes uptime után (annak ellenére, hogy 600-700 Mb RAM-om még mindig szabad, és kidobok mindent a memóriából) hajlamos behalni, és folyamatosan újratölteni mindent, még a launcher-t is; de nagyon stabil, smooth, és nagyon jó az üzemidő is.
Például:
A hetekben volt olyan, hogy egy töltéssel 3 napot bírt, amiben 3 óra 15 perc kijelzőidő, 30 perc telefonálás volt google szolgáltatsokat, alkalmazásokat használva.
Aztán volt olyan is, hogy egy nap alatt 4 óra SOT, 1 óra 20 perc hanghívás, Chrome-al, maps-el, keresésekkel.
Most is 5 % áll az akksi, reggel lett levéve a töltőről és egész napos használatot simán bírta. 4 óra SOT, negyed óra szövegelés, Chrome, Youtube, OLX, Duolingo, Gmail.
Szóval jó, na.[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz Martinitius #33299 üzenetére
Igen.
Laggol a billentyuzet, nem koveti az animacio a gepelesemet franco r69 es cm12 alatt.merulni is mint az atom.gyerek ez meg!"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
zolka95
őstag
Ma néztem a fix tv-t és az egyik műsorvezetője, aki betelefonálóknak segít
Neki is nexusa van. Nem derült ki hanyas csak hogy 5.0.1 van rajta és rootoltaLehet itt van köztünk
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Keckix
tag
Minden nap nézem a műsorát, Vendi-nek hívják, és Nexus 5 van neki is
-
s3nsitivity
addikt
-
Scooter74
őstag
Na fent a cm12 kíváncsi vagyok mit produkál.
Kicsit pár dolgot kivettem belőle ami nekem nem kell, holnap meg teszt.
Azt tudom, hogy a rádiót is flashelte egy régire azt majd újra kell flashelni ha vissza teszem a mentést.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
MrPetya19
addikt
Stock-ra lehet valahogy eq-t varázsolni?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
slice14
veterán
válasz s3nsitivity #33312 üzenetére
Hát a 21-ben meg se lehet nyitni, mert fc-zik. Legalábbis nálam.
Csak sz otpay aktiváláshoz kellett volna, mert valamiért nem tudja hozzáadni az aktiválási sms kódot a hangouts-hoz. Így a google üzenetkezelővel kellet megoldjam.
Amúgy én is hangouts-ot használok.
MrPetya19: Flasheld a legfrissebb DSP Manager-t innen.
Amúgy ezt euphoria-ra is flesselhetem? Mert abba az AudioFX van, és a DSP nekem egyszerűbbnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Fkris
őstag
Miután feltettem a CM12-t, ha másik romot próbálok visszarakni akkor felmegy, de a töltőképernyőnél megakad mindig.NX rom, Euphoria, ezekkel próbáltam.Valami ötlet?
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
válasz s3nsitivity #33321 üzenetére
hogyan tudom visszarakni?
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Uzi74
senior tag
Cseréltem aksit a telóban így 13 hónap után, kiváncsian várom javult-e az üzemidőm érdemlegesen...
-
Fkris
őstag
közben megtaáltam.visszaküldöm a flashelhető stockkal együtt a rádiót INNEN, aztán meglátjuk mi lesz.de már csak reggel.
-
dogi01
aktív tag
-
Fkris
őstag
Feltettem, igaz a kepernyo ki es bekapcsolasan kivul masra nem lehetett hasznalni a telefont.semmit nem nyitott meg, a home gombot sem erzekelte mar reggel(este meg gyorsba feltettem az ebresztooramat, akkor meg jo volt).
Gyorsan feltettem az euphoriat, es vegre hasit.
Koszonom szepen a segitseget, s3nsitivity, a radio volt a ludas!"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Scooter74
őstag
Írtam, hogy más rádiót flashel a CM12, de azt cmd-ből egyszerű vissza flashelni!
Én még hagyom mert eddig semmi bug nincs, kíváncsi vagyok mit produkál.
De ha valami gubi lesz és elkap az ideg akkor az sd-t is törölni fogom, vagy az sd-n található Android mappát és úgy teszek fel egy romot!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
lord.lakli
őstag
Tegnap este még ment a teló, majd lefekvés előtt ránéztem és ki volt kapcsolva. Bekapcsolás után nem megy tovább a google logónál. Bootloader bejön, de twrp recovery nem jön be, csak nagy feketeség. Próbáltam kézzel újra flashelni a recovery-t, de nem ment neki. A hiba okát nem mondta meg a fastboot-os flash. Mi ilyenkor a teendő? Olyan, mintha a "háttértár" megdöglött volna benne.
-
Uzi74
senior tag
válasz radicspeter1 #33331 üzenetére
Én magam a fellelhető videók alapján. Az hátlapot levenni volt elsőre kicsit nehezebb, mert az alsó rész le van ragasztva, de óvatosan szét lehetett húzni. Meg a régi akkut kicsit kiszúrtam kivételnél, szóval az kuka, de amúgy sima ügy a csere. Meg lényeges, hogy a nexus S betűjénél is van egy klipsz amit a hátlap visszarakásakor be kell pattintani.
Nekem nem volt olyan telóm aminél az akku 1 éves korában nem kezdett volna érezhetően gyengülni (kivéve a razr maxx-ot), gondoltam itt is megér egy próbát - majd kiderül mi változott
-
Azt a rohadt, gázzal működő töltő.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Scooter74
őstag
Akinek fent a CM12 azoknál, hogy muzsikál? Nekem reggel 6 óta töltés nélkül 1 óra sot 15 perc telefonálás és 83%-n van az akku. CM kernel van fent.
70-30% wifi és 3G.
Bízom bent, hogy ez még jobb lesz mert trgnap este flasheltem fel.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
válasz lord.lakli #33330 üzenetére
A factory imagest nem próbáltad újra flashelni? Esetleg azt próbáld meg hátha segít.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Zolás
addikt
A linkedet megnyitva mobilon rögtön valami droidos vírusirtó ugrik fel.
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
vroom74
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy gyári (semmi bütykölés sincs) nexus 5-öt (garanciás), lehet downgradelni llollipop-ról kitkatre egyszerűen garivesztés nélkül?
előre is köszönöm a választ
-
slice14
veterán
válasz vroom74 #33339 üzenetére
Csak bootloader nyitás után. Ajánlom az NRT-t,az megcsinál mindent.
Előszőr bootloader-t nyitsz, majd flashelheted fel a KK-t.
Más: A ROM Settings Backup-al van valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
paré
csendes tag
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki, hogy Mac-en hogy lehet a N5-re rátenni a Lollipopot manuálisan? Karácsony óta nem ajánlja fel a frissítést, holott testvéremnek már több mint egy hónapja 5.0 van N4-en... Vagy ez normális? -
Frenky89
addikt
Múltkorában "reklámozta" itt a Diztronic tokot valaki - talán többen is -, így gondoltam kipróbálom.
Ma érkezett meg (dec. 30-ai rendelés) és azt kell mondjam, hogy jobban bejön mint a Neo Hybrid, illetve Hacky. Értékelésem:
- Nyilván a gombok nem olyan jók, mint a Neo-nál és
- talán nem is olyan "fancy", mint a Neo, de
+ jobb, hogy könnyen le lehet szedni és, hogy
+ az oldala is matt TPU, nem pedig fényes műanyag valamint, hogy
+ értelmes 3,5mm-es jack-et is lehet csatlakoztatni, ha fent van a tok nem csak az ultravékonyakat.szerk.: jah... és egyáltalán nem szedi fel a kijelzőfóliát.
[ Szerkesztve ]
-
vroom74
csendes tag
válasz s3nsitivity #33348 üzenetére
és elég az NRT, nem kell semmi más?
nincs custom recovery a telón... semmi, teljesen szűz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest