- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem várd meg a hónap végét, elvileg jön még egy, kicsit feljavított Nexus 5. Persze ezzel sincs gond.
Egyébként - előreláthatóan - még kb 1 évig várhatóak a frissítések rá, de utána is még évekig lesz főzött rom.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
twine
veterán
Ha unalomba süllyedt az iphone5 a mindennapokban, akkor a Droid, és egész pontosan a Nexus tetszeni fog...
Out of Box nagyjából ugyanazt a nyugalmat, sebességet, és "megbízható társ viszonyt" megkapod, mint az iphone-nál, csak nyitottnak kell lenned, mert más...
Én úgy érzem ez utóbbival nálad nem lesz baj...úgyhogy csak ajánlani tudom,,,
Azok a régi berögződések, hogy a droid lassabb, megbízhatatlanabb, és döcögősebb, már rég nem igaz,,a Nexus szériánál meg főleg nem...Szerintem egy ilyen váltást érdemes úgy "feldolgozni" hogy az ember hagy időt magának és a készüléknek...
Mivel "kezdő" leszel...Megismerni a rendszert, és a play-en fellelhető, "hasznos" programok "krémjét".....illetve hogy neked ezekből mi az ami szükséges...
Droidon az emberek nagy része azzal kezdi, hogy minden sz@rt felpakol....végül kiderül, hogy a felét nem használja,,,ezekből néha adódhatnak anomáliák, "keresztbe vezérlések",,,(hang , led, engedélyek stb) de ez az esetek többségében user error, illetve a tapasztalatlanságból adódik...
amint körvonalazódik hogy pontosan mely programok tetszenek, és használod....mindjárt tisztultabb lesz a kép...
Ezért javaslom a nyugodt tapasztalat szerző első 1-2 hónapot, és utána egy rendszer visszaállítással előlről kezdeni az egészet tiszta lappal, amikor már tiszta minden...
A kezdeti időben pedig nem a sz@rdroidot szidni, hanem a felhasználóban keresni a tapasztalatlanságot...Hogy meddig kap frissítést, én nem merek találgatni,,azt majd megteszi más
szerk:
Jól lekéstem,,,hányan beelőztek már[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz illes0102 #23827 üzenetére
Ejj, de sajnálom, pedig 100%-os felárat fizettem volna érte
Akkor viszont marad a GripGo, ennyiért jó lehet
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
( V )
veterán
válasz horvathkrisz #23837 üzenetére
bár nálunk ugye még a 32-es se kapható gyári garisan...
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
TOZ
addikt
Sracok!
Pzoley romja tenyleg akkora nagy josag?
Nexus6 kapcsan... hat ha ez tenyleg ekkora lesz akkor inkabb egy 1+1.... vagy tudja fene
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Ugyan ez a sláger most XDA-n is, Ők is azt mondják ha tényleg 5.9"-s lesz a Nexus 6 akkor maradnak a Nexus 5-s telefonnál, illetve aki cserél azok pedig az 1+1-re fogják cserélni!
Lehet, hogy az új referencia telefon nem is lesz akkora kereslet vagy belebukik a google?[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
vakqaag
tag
Sziasztok!
most készülök lecserélni a note 3 mam v n4 v n5 re.
Melyiket érdemesebb megvenni használhatóság szempontjából?
előre is köszönöm.
üdv -
bigrock
addikt
-
errrtu
aktív tag
nektek melyik verzió van fent?
természetesen a pzoley-ból
[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
( V )
veterán
THX
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Nexus 5 hol kapható most gyári garival legolcsóbban itthon?
-
rolcsibácsi
őstag
LRW87D
Ezt az L-t probalta mar valaki? Tegnap jott ki? Valami valtozas? -
Just_Reboot
addikt
Ma felhívtam az összes Budapesti Telenort és sehol nincs nexus5 sajnos.
-
gurl
tag
Koszonom szepen a valaszokat! majd jelentkezem,amint megvan a keszulek,koszonom meg egyszer.
-
metal01
őstag
válasz Just_Reboot #23875 üzenetére
Huhh, akkor nekem még nagy szerencsém volt...
-
Ronin-
senior tag
üdv.
csak egy kis tapasztalat vásárlással kapcsolatban:
N5 16gb -osat cserélem 32-esre, gondoltam körbenézek az itthoni boltokban, mert használtan sehol nem akarnak árulni, vagy ha mégis , akkor új áron. Na mindegy a lényeg:
ez az xxl gsm "nagyon" korrekt, leadtam a megrendelést, (99.970ft) erre hívnak hogy akkor küldhetik e, meg hogy ugye láttam ,hogy ezt 1 éves EU -s garival adják valami koreai nyelvűt és csak magát a készüléket, DE tud olyat ajánlani, ami magyar és zsír új dobozos, 110 ért. Mondom akkor kösz, de nem. Mellesleg Én sehol nem láttam ilyet feltüntetve de mindegy. Kapásból telefonálok a következőnek, itt már nem is szöszöltem e-mailezgetéssel, (trendgsm) kapásból kérdezem ,hogy mi a helyzet, hát ugyan ez, de itt már "csak" 106ezer valamennyit mondott a dobozosra (amúgy vágod, 1 töltő meg 1 doboz az xxl -nél 10 ropi ?! vicc ). Oké mondom akkor következő.. hívom partneroGSM -et, ahol kerek 100 volt, azt mondja a srác,hogy bontatlan csomagolásban 1 év garival, holnapra tudja küldeni, milyen színűt szeretnék! hát mondom oké akkor jöhet is 1 fekete. Mellesleg most nézem még a futárral 500-assal olcsóbban is küldik a többiekhez képest.Szóval figyeljetek,hogy mit és honnan rendeltek, mert vicc,hogy mi megy itt
-
marquuard
veterán
Na kijött az új Mahdi.
PSN ID: marquuard
-
glspeter1
őstag
Slim Armor felmegy a telefonra ha a kijelzőn egy Nillkin Temper Glass van ?
Vagy idővel elkezdi felszedni a széleit (hetente egyszer leszedem a tokot tisztítás céljából) ?Vagy inkább rendeljek Spigen Crystal-t ?
[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
WolfLenny
aktív tag
Én még nem vásároltam Partneronál, de haverom régebben az Samsung Omnia I-et tőlük vette kb. 6 évvel ezelőtt. Kb. Akkor sokat ROM-oltunk és bizony ott voltak téglásítások a mi hibánkból.. 3x vitte vissza és mindhárom alkalommal korrektül kicserélte.
Szóval egy jó pont a garancia érvényesítésével kapcsolatban..
-
randras_83
addikt
válasz WolfLenny #23884 üzenetére
Nekem a Sensation-om volt onnan, kétszer kellett gariztatni porosodás miatt, másodjára S-OFF adtam le, mert elfelejtettem visszazárni HTC megvonta a garit, de megoldották a porosodást. Nemrég egy zsír új Moto G 4G-t kaptam mert amit leadtam nem lehetett javítani, szóval annyira nem gáz az a bolt, sőt.
https://www.flickr.com/randras83/
-
Viper26
nagyúr
Hivatalos MIUI V5, flash-nél ledöglik, másnál nem fordult elő ilyen?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
dkovizoli
addikt
válasz rolcsibácsi #23874 üzenetére
Hali! Merre található?
-
arty
veterán
mivel akkora "divat" itt a kernelcsere, felraktam egy codeblue414-et a stock helyett ... 2 nap után: kb koppra ugyan olyan képernyőidő, mint előtte (3-3.1 óra)
sejtettem előre, csodák nincsenek
(persze most pár hétig ezt használom, hátha tééényleg tanul és felmegy 4 órára - de ezt erősen kétlem )
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
horvathkrisz
addikt
Szidjatok a codeblue-t, mikozben vagy ugyan olyan, vagy jobb mint a gyari, de a sok szutyok bugos fozott rom kurvara rendben van. Szal, nem ertem...
-
randras_83
addikt
válasz horvathkrisz #23895 üzenetére
nyugodjál meg, mert attól megnyugszol, spec én nem használok custom romokat...mondjuk codeblue-t sem.
https://www.flickr.com/randras83/
-
Szelley
senior tag
Valaki lenne szíves elmagyarázni hogy ez mi az anyám kínjára való?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest