- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petfoto
tag
Sziasztok!
Ha 4.4.4-et szeretnék NRT-vel, akkor a KTU 84P-t kell kiválasztanom a listáról? Vagy a KTU 84Q a jó?
KOT 49H jelenleg...
Köszi![ Szerkesztve ]
-
ujhelyiferi
tag
Sziasztok!
Sikerült nekem is beszereznem egy N5-öt!
Visszaolvasni nem tudok ilyen sokat,de ami hibákat eddig felfedeztem,van rá valami megoldás?-Értesítő LED nem igazán működik(csak bejövő emailt mutat,merülést,nem fogadott hivást nem)
-Álmodozás módban csak álló helyzetben mutatja az időt elfordítva nem fordul el az óra kijelzése
-telefonkönyv keresésnél néha nem írja be amit beütök, ha valakit keresek,csak összes névjegy-gyel tudom kikeresni -
csenor
senior tag
válasz torrente91 #23207 üzenetére
Hát én annak nem sok értelmét látom!
-
csenor
senior tag
válasz ujhelyiferi #23205 üzenetére
Másrészről meg mindegy melyiket választod, mert ha talál frissítést úgy is bedobja OTA-ba!
-
thiclyoon
aktív tag
válasz Scooter74 #23197 üzenetére
és (#23196) slice14, köszönöm a választ
tb-hez root kell, én meg nem rootoltam, lehet noobnak meg mindennek nevezni, de azért vetem nexust, mert nem kell mókolni a működéshez; az előző telefonom nem ilyen volt, fel is tudta b*szni az agyam
megnézem hogy kell rootolni ezt a telót, ha nem nehéz/nem lehet könnye elrontani, akkor megpróbálom
az adatokat csak így lehet átvinni, másképp nem?[ Szerkesztve ]
-
csenor
senior tag
válasz torrente91 #23211 üzenetére
Én amikor megkaptam a telót (használtan vettem) egyből felnyomtam vele egy factory image-t.
És ha megkapjuk az L-t akkor megint megy minden a búsba és tolom fel a factory image-t.
Ekkora rendszerugrásnál szerintem érdemes. -
lord.lakli
őstag
válasz csenor #23208 üzenetére
Már miért lenne hülyeség? Ugyanúgy egy teljesen tiszta rendszere lesz.
(#23213) stateman: stock, nem igazán kell piszkálgatni, de mint te is írtad olyan programot használsz, amihez root kell, akkor ne a nexus-t hibáztasd. Stock rom nem egyenlő root-olt rommal.
[ Szerkesztve ]
-
torrente91
tag
válasz lord.lakli #23217 üzenetére
Én is erre gondoltam, szerintem ugyanúgy lepucol mindent és nem kell flashelgetni.
-
errrtu
aktív tag
köszönöm a válaszokat
OnePlus3
-
válasz thiclyoon #23213 üzenetére
Minden frissítés megjön OTA-n, amennyiben a gyári rom/kernel van a telefonon, és mindenféle adatvesztés nélkül tudsz frissíteni, még android főverziót is. Szóval ha csak ez a cél, nem kell root, adatmentés és hasonlók. Bár nyilván, hiba mindig előfordulhat, ami adatvesztést eredményezhet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Robbertho
aktív tag
Felraktam én is tegnap a Mahdi-t, annyian írtátok itt, hogy jó, hogy megtetszett a dolog nekem is.
Azt vettem viszont észre, hogy elég lassan ébred fel a teló miután elaltatom. Híváskor is vagy ha megnyomom a bekapcs. gombot, 2-3 mp mire reagál a készülék. Van valami beállítás, ami okozhatja ezt? Code Blue van fent, a legújabb, valamint használok pattern lock-ot, ha ez számít.Tegnap este még sikerült egy olyat is összehozni, hogy egyáltalán nem ébredt fel, csak újraindítás segített. Erre valami tipp, hogy mi okozhatja? UV nem játszik, viszont a hotplugot úgy állítottam be, hogy akár 3 magot is lekapcsolhat, de mivel ilyenkor alszik a teló, ez nem kellene, hogy számítson
Tetszik nagyon a ROM és elég gyors is ondemand governorral, viszont maga a lassú ébredés is elég zavaró, de ha deep sleepben fog mindig ragadni, akkor megy vissza a gyári+GB, mert ez így nagyon megbízhatatlan
-
slice14
veterán
válasz thiclyoon #23227 üzenetére
Amennyiben nem akasz szöszölni a root-tal, akkor a Tower Root-ot tudom ajánlani. Ill valaki linkelt egy appot korábban hogy factory reset nélkül lehet nyitni a bootloader-t. Bár én mikor hazavittem a telót, a bl nyitás volt az első dolgom. Így nem érdekelt a factory reset.
Más: Vissza raktam a cm-et, mert valahogy ennek jobb az akku ideje és natívan lehet állítani a testreszabási dolgokat.
Valaki használja az OPO lockscreen-ét cm alatt. Hogy lehet ezt feltenni, simán flashelem recovery-bő?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
gabro0
őstag
Hála az új Play szolgáltatásoknak induláskor kapásból minimum 3 hibaüzenet fogad. Azóta instabil lett a telefon.
A code blue r350 az utolsó számomra használható verzió. A többivel fagy a telefon de valami nagyon durván. Az android system ui crashel, hol nem válaszol percekig... Aztán a play áruház crashel, aztán nem ébred fel.
A legújabb chrome béta is tiszta bug. Amikor betöltötte az oldalt valami a háttérben folyamatosan még használja a netet(?) a fel és letöltési sebesség szinte mindig megegyezik (100-180kb/s közt ugrál tized pontossággal). Ja persze az 5kb/s-es mobilnettel is ezt csinálja... És a telefon is sül, merül...
Most pedig oda jutottam, hogy akkor a GravityBox is bugos lehet mert az állapotsáv jelző írja, amit a GB hoz létre... Sytem monitor ugyanez
Itt egy kép is
Ja és semmit nem csináltam a telefonnal.
Van valakinek valami ötlete mit csináljak?
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz Just_Reboot #23231 üzenetére
Azt tapasztaltam, de vélemény módosítás jogát fenntartom.
gabro0: Chrome béta? Benne van a nevében, hogy béta.... Próbálj egy factory reset-tet, vagy főzeléket (mahdi, cm, slim...).
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz gabro0 #23232 üzenetére
Én vissza tettem a code blue 376 kernelt és semmi gondom vele. Chrome - ot használok nem bétát, jobb a stabil hidd el.
Gravity box nem használok mert a rendszer erőszakolásának tekintem. Akkor inkább egy jó főzött rom. Én a helyedben tuti csinálnék egy factory reset - et, és elméletben minden oké lesz.-- PSN_ID: GerY2123
-
slice14
veterán
válasz Just_Reboot #23235 üzenetére
Eddig csak saját kernellel használtam cm-et.
-
Doosa
aktív tag
Azt mi okozhatja, hogy e-mail-eket, hangouts üzeneteket stb., ha a telefon alszik gyakran negyed-fél órával később kapok meg? Persze, ha felébresztem a telefont és frissítek egyből megjelenik. Wifin és mobilnetten is csinálja.
-
BeastMode
őstag
Nekem tökéletes az új Code Blue. Több, mint 1 óra kijelzőidő és még 90%-on vagyok
-
Scooter74
őstag
válasz Robbertho #23228 üzenetére
Nekem semmi ilyen gondom nincs, igaz én a 09.14-s beta Mahdit használom franco kernellel.
Esetleg franco kernelét nem próbálod meg hozzá, hogy azzal is produkálja e ezeket?
Ugyanis lehet, hogy pont a Code Blue a ludas benne.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
gabro0
őstag
Visszaraktam az előző Play szolgáltatásokat (ver.: 5.0.89), kitöröltem a Chrome bétát helyette a stabilt engedélyeztem, + code blue r350. Így már újra használható. Reddit olvasmány a frissítés problémáiról: [link]
Ebben a felállásban is ugyanaz a helyzet a kernellel. Az r350 utániak használhatatlanná teszik a telefont. Erről meg az XDA-n panaszkodnak sokan.
-
slice14
veterán
CM-hez már van code blue? Mert a múltkor próbáltam és flash után bootlopolt.
Remélem hamar javítjál a play service-t, mert ez gyalázat.
csabikaa89: Erre gondolsz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest