-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Chrome böngésző egyre rosszabb
Kb. 30 perc böngészés megevett 20% akkutiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
A múltkor akinek problémája volt a Helium backup visszaállításával, végül hogy oldódott meg a dolog?
-
MODERÁTOR
válasz LeadZeppelin #23604 üzenetére
Ha kérhetem ne kezdjétek ezt itt újra. Van topikja.
-
zola-
őstag
Segitsetek nekem legyszi! Hogy tudom azt beallitani a telefonon, hogy csendes modban legyen a telefon valamettol valameddig.
-
Srácok, ezt a listát érdemes végignyálazni, vannak jó cuccok rajta.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
janosibaja
őstag
Sziasztok,
két órája megvettem a Nexus 4-et. Beélesítettem a Google accountomat, s mire kettőt kakukkolt az óra, frisítette magát 4.3-ra .
Működött utána szépen.
Aztán letettem, s kis idő után azt vettem észre, hogy nem reagál a bekapcsológombra, akármilyen hosszan nyomom. Csak úgy tudtam újraindítani, hogy hangerő le+ bekapcsológomb > Start, újra be kellett írni a PIN kódomat.
Normális ez szerintetek?
Vagy az volt a hiba hogy frissítés után nem nyomtam gyári visszaállítást, csak használtam?[ Szerkesztve ]
-
Annyira profi, hogy amióta ez az új play van, 3 nyelven írja ki nekem a szövegeket. Amúgy angolra van állítva, és Budapesten vagyok (gondolom ettől zavar be a magyar nyelv), de azt a szláv feliratot nem tudom mire vélni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
csenor
senior tag
Megjött a Ringke-m (Fusion)!
Jó nagyon![ Szerkesztve ]
-
zsoltiz
aktív tag
válasz #16820480 #23555 üzenetére
Én stockra nem mennék vissza, pont az említett hiányosságok miatt. Amíg a CM 10.2-nél ilyen problémák vannak, addig elvagyok a CM 10.1-gyel. Napokon belül kijön belőle a 10.1.3 stabil verzió (RC2 van most). Legfeljebb majd egyből Kit-Kat-ra váltok és kimarad a 4.3/CM10.2.
-
csenor
senior tag
Támogattam 4 fonttal a toolkit-et!
Meg is kaptam a jelszót, aktiváltam, de 2.0 marad a verziószám!
Hogyan tudom frissíteni!? -
NTonee
veterán
válasz janosibaja #23614 üzenetére
adódhatnak problémák, ha nem csinálsz factory resetet a frissítés után. Ezt már több telefonnál is tapasztaltam. Volt, ahol hiba nélkül ment tovább a frissítés után, de sokszor láttam, az ellenkezőjét is. Én szoktam javasolni a fr-t.
-
Tarkusx
csendes tag
Most vettem észre hogy a led értesítés nem működik. PA 3.99 van fent lightfloow-val. Valaki tapasztalt ilyet?
N4 stock 4.4.4 HellsCore Nova Xposed GravityBox
-
myckie2
őstag
Sziasztok!
Szerintetek még lesz Play Store-ban 8Gb-os Nexus 4 verzió? Vagy az árcsökkentés a készletek kiszórása akart lenni? -
kovsol
titán
Nokia
May the Force be with you!
-
--Rawlings--
tag
Srácok, tudnátok nekem segíteni? Új vagyok az N4 romoláshoz, lehet valamit nem csinálok jól. Ma rootoltam a telót (4.3-on), TRWP-t raktam fel. Próbáltam felrakni CM10.2, PA-t, XenonHD-t, de bármelyiket rakom fel folyamatosan FC-zik a rendszer. Recoveryből csináltam wipet, ami elvileg törli a cachet és a dalvikot is. Mi lehet a baj?
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz --Rawlings-- #23637 üzenetére
Tolj egy factory resetet, wipe dalvik cache-t, .... Utána nem fog fc-zni.
-
--Rawlings--
tag
válasz Pistiboy88 #23638 üzenetére
Igen, csinálom, de mégis csinálja. Nem értem...
-
NTonee
veterán
válasz Tarkusx #23640 üzenetére
ha megvan a backup, akkor esetleg próbálj egy factory resetet.
Vaaaaagy, eszembe jutott valami, ami nálam is megesett. Van olyan abban a romban, hogy Beállítások - Kijelző & Fények - Villogó értesítő fény? Ha van ilyen menüpont, belül be van pipálva? Nekem egyszer valamiért kikapcsolt. -
csenor
senior tag
Valaki erre megoldást!?
Hiába kérem, hogy frissítse! -
MODERÁTOR
válasz petipetya #23648 üzenetére
Így igaz, annyival egészítem ki, hogy alapból úgy lehet feltölteni, hogy nem látja senki, csak te, szóval ez nem olyan mint egy f*stalicska facebook, hogy mindenki egyből lát mindent. Csak szimpla tárhelyként van, és rendesen vissza lehet nézni körbeforgatva. Csak azért tettem ezt hozzá, mert elsőre én is idegenkedtem, hogy csak úgy nem rakom fel a képeimet, ha egyből megosztásra kerül, de nem erről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest