-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
ezt a csomagot rendeltem. Van többféle is annál az eladónál, nem kell csomagban venni.
A kulcstartós van nekem beállítva ezekre: wifi off, mobilnet on, gps on, waze start.[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz kovsol #24352 üzenetére
pl ágyad mellé felragasztasz 1 matricát és akkor berakja repülőbe, leveszi a hangot, wifi ki ilyenek. vagy pl autós tartóba ragasztasz 1et akkor ha belerakod a telót automatán indul a gps ,mobilnet, maps. ilyenek, szerintem jó dolog persze magadnak konfigolod be, azt állítasz be 1 matricának amit akarsz. [link] [link]
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Integra #24342 üzenetére
A telenornal az alabbi szabalyok vannak:
Kártyacsere és pótlás eseti díjai
Díjmentes az alábbi esetekben:
50/100/160 memóriás (régi) SIM kártya cseréje új típusú SIM kártyára,
2 évnél régebbi SIM kártya cseréje,
programhibás SIM-kártya cseréje,
A föntiek egyaránt vonatkoznak a „normál” SIM és Micro-SIM kártya cseréjére is.
Díja: 3825 Ft az alábbi esetekben:
Fizikailag sérült kártya cseréje,
PIN/PUK kód letiltása miatti kártyacsere,
Normál méretű SIM kártya cseréje Micro-SIM-re és fordítva (amennyiben a csere nemtartozik a fenti díjmentes esetekbe)
Díja: 5 100 Ft az alábbi esetben:
Ellopott vagy elveszített kártya cseréjeLehet van hasonlo a T-nel is. Egyebkent a Telenornal elveszika simkartyat, de nagyon olcson kapsz atalakitot, nekunk pl. adtak is a microsimhez itt az itteni sozlgaltatonal alapbol.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
assemble
addikt
Egyik oldal sem hivatalos amit linkeltel.
A lista pedig amit a masik oldalon irnak h mik kapjak meg a Kitkat-et, szinten nem hivatalos, tovabba teljesen alaptalan baromsag.Helyette akkor osszefoglalom amit gyakorlatilag biztosnak lehet tekinteni:
Azok a Nexus-ok fogjak garantaltan megkapni, amik 18 honapnal fiatalabbak lesznek (eredeti megjelenestol) amikor kijon. Mivel kb biztosra veheto, hogy most a honapokban a frissites, igy ezek a keszulekek a kovetkezok: N4, N7, N7 2013, N10.
Ezen kivul nyilvan beletartozik a ket ujabb Nexus cucc ami most fog meg jonni: N4 2013 (vagy N5 neven) es N10 2013, ezek alapbol Kitkat-tel jonnek.
Ami kerdeses, hogy Galaxy Nexus megkapja-e, erre csak tippelni lehet. Nem hivatalosan (CM) amugy biztosan megkapja.Nem-Nexus telefonokbol meg hogy mi kapja meg es mi nem az - mint mindig - csak a gyartoikon mulik, de nem csodalkoznek, ha kb csak a legutobbi csucsmodellek kapnak meg a legtobb gyartonal (HTC One, SGS4, Note 3, SXZ1, G2). De ami nem Nexus az itt ugyse erdekel senkit
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A hárombetűs egyébként működik Nexus4-el is? Akinek van tapasztalata igazán megdobhatna egy pm-el.
-
C.Brigante
veterán
válasz forintuser #24262 üzenetére
köszönöm!!
(#24365) Bone123 hibátlanul!
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
petipetya
nagyúr
Újabb állítólagos Nexus 5 kiszivárgás, amely lényegében megerősíti az eddig is ismert formát: [link]
"nincs rá lezsóidő"
-
z123456789
addikt
válasz Integra #24342 üzenetére
(#24276) NewmanHD
Ez elég zorall bástya´!
(Már küldöm is a samsungbuzi haverjaimnak. )(#24342) Integra
(#24358) tildy
Tildy jól mondja.
Meg ahogyan többen is leírták, Telenornál ingyen kicserélik a régit, és egy normál méretü SIM keretböl kell kitörni.Ezt elrakod szépen, és már van is adaptered.
Viszont van lehetöség arra hogy legyen 2 SIM-ed 1 számmal.Autós kártyának hívják, és 1500-ba kerül (azt hiszem havonta).Viszont ez nem fogad sms-t, és a másikat inaktiválni kell, hogy müködjön.(Teló kikapcs)
Ez mondjuk annak jön jól aki hegymászáshoz nem akarja elvinni a Nexus-t.(#24279) Petie
Nekem egy ilyenem volt a HTC DHD-mhez, totál megfelelt.Belepattintod, és áll mint Katiban a gyerek.Oda cupantod ahova akarod (üvegen) oda hajtod ahova akarod.
Vettem hozzá egy plusz kábelt, meg egy szivaros USB-t.Ezeket bevágtam a kocsiba, és kéznél volt mindig. -
petipetya
nagyúr
Egy Nexus 4 anyaghasználatához képest ez visszalépés, az tény.
Viszont ha megnézed a többi telefont a piacon, akkor azokhoz a műanyag hátlapokhoz képest ez a Nexus 5 egész jó lesz.
Pont olyan ez, mintha a Sony Xperia Z(1)-t és az Xperia T-t tennéd egymás mellé - ha csak a külsőt nézzük, akkor az egyik szebb, a másik strapabíróbb.
Ha most nem lenne Nexus 4-em, és telefon vásárlás előtt állnék, akkor simán megvenném a Nexus 5-öt ezzel az anyaghasználattal. Szerintem Te is.
Azt nem szabad elfelejteni, hogy nem a Nexus 4 tulajok a potenciális vásárlók köre, tehát nem nekünk készítik a Nexus 5-öt.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Tüske0614
aktív tag
[link] még egy fél óráig ingyenes
-
w333
félisten
válasz petipetya #24370 üzenetére
Ez pontoson így van ! nembaj akkor majd jövőre a Nexus 6
És nagyon remélem hogy 5" kijelzőtől nem lesz nagyobb, de legyen kompaktabb !Azt érzem a Nexus 4 -el kapcsolatban hogy mivel ez az első Nexus telefonja az LG -nek így szívüket és lelküket belerakták csak hogy bizonyítsanak !
A Nexus 5 -el kapcsolatban nem nagyon érzem ezt, de persze lehet hogy tévedek![ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
válasz z123456789 #24368 üzenetére
-
Lui82
tag
Sziasztok
nexus 4 vásárlásán töröm a fejem, a 8gb-os már számomra elérhető áron van, csak nemtudom elég lesz az a mennyiség, akiknek ez a verzió van, mik a tapasztalatok? Van egy két nagyobb játék amivel szoktam játszani,+ 2gb zene, pdf-k stb. -
w333
félisten
-
petipetya
nagyúr
Tavaly még a 3,7-re esküdtem, aztán a 4,3-ra, most pedig elég kényelmes a 4,7, pedig nincs nagy kezem. Az 5-ös Xperia Z-t is kedveltem, amíg teszt végett nálam volt.
Ennek okán egy 5,3-5,5 közötti képernyőt nem tartok elképzelhetetlennek magam számára, persze ekkor már nagyon vékony kávának kell lennie fent és lent.
"nincs rá lezsóidő"
-
w333
félisten
válasz petipetya #24379 üzenetére
Igen én is 3.5" -el kezdtem ( ZTE Blade ) !
Nexus 4 nekem csak és kizárólag a virtuális gombok miatt kényelmes !
De az S3 LTE a 4.8" -al volt a legnagyobb, de az már nagyon kényelmetlen volt !
Xperia Z "no komment" hát nem a kompaktságáról híres, 2 ismerősömnek is van, nekem valahogy nem jün be a téglalap forma miatt és farmer zsebben egy kicsit olyan érzésem van vele hogy "nem szeretnék leülni mert eltörik"iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
danielgalaxy
aktív tag
Üdv,
Nem tapasztalta véletlenül valaki, hogy 4.2 után a telefon hangja equalizer app vagy egyéb sound booster használatával elég gagyi lett? Ez egy ismert probléma, de még a google nem javította, előfurdult másnál is? Csak 4.2 utáni romoknál, előtte kifogástalan volt még gyári fülessel is, play music + equalizer nevű appal megtámogatva.[ Szerkesztve ]
-
És azt mi honnan tudnánk, hogy neked elég-e a 8GB?
(#24379) petipetya: még 2 év, és a 8 colnál tartasz, Samsunggal nem is lehetetlen.
(#24382) danielgalaxy: Te kaptál gyári fülest a Nexushoz?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tényleg srácok.
Ma, hogy levettem a telót a töltőről, nem volt hajlandó deep sleepbe lemenni, végig 384MHz-n ment a proci, amikor ki le volt kapcsolva a kijelző. Érdekes módon a Wakelock Detector nem mutatitt semmi érdemi infót, 3 óra alatt csak kb 2 percnyi wakelockot mutatott, de azt kiírta, hogy gyakorlatilag nem volt deep sleepben a teló. Megnéztem BetterBatteryStats-szal is, és ott kiderült, hogy egy "PowerManagerSercive.WakeLocks" nevű kernel service tartotta ébren a telót. Elég röhejes, hogy épp a power manager meríti. Ezt hívjátok OS darálásnak?
Amúgy csak a teló újraindítása oldotta meg a problémát, és eddig 1 hét alatt egyszer fordult elő velem. Ja, tegnap tettem fel a franko kernelt, lehet, hogy ez annak a bugja?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
noorbertt
őstag
Kiderült hogy nekem a gyári töltőm spéci villám töltő!
12%-on volt az aksim rádugtam és 1másodperc alatt 100%ra ugrott
Külső program szerint is.. És már vagy 5perce töltő levétel után iscm-10.1.3-RC1-mako
reboot vissza ugrasztotta, csak hát buktam a 400üzemórát
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
PSX is a fast, built from source (4.3_r1.1) Rom with an emphasis on speed and performance. Our goal is to provide unrivaled performance, stability, and a lightweight Rom with a handful of valuable features. We are not, nor ever will be focused on adding every feature out there. We will always be searching for ways to make it faster, more stable, more secure, and feature rich, but never at the cost of performance.
After looking and testing on many kernel, I always think it should have this feature, shouldn't have this feature. I like this kernel but I wanna use new tool chain bla bla bla... Then I decided to create my own (Neo), I can't say it is the best but I just want to have what I want.
(#24385) ollie
PowerManagerService.Wakelocks(#24386) noorbertt
Friss a ROM (gondolom mostanában tetted fel), az elején előfordul.[ Szerkesztve ]
-
danielgalaxy
aktív tag
Egy S3-asom van, de ez valójában globális probléma az Androiddal 4.2 után:
https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=41166
Előtte egy 4.1.2 volt fent és az alap google play music + equalizer nevű appal brutál hangokat adott a masina, poweramp meg sem közelítette. Most hogy fent van a 4.2.2, halk, és erőtlen a zenelejátszás.
-
válasz #59070464 #24387 üzenetére
Köszi.
(#24392) Lui82: a Nexus fagyogatna? Max a mesékben.
(#24390) sheratan: a Galaxy Tab 3 8.0 is használható rendes telefonálásra.
(#24391) danielgalaxy: a 4.3-mal ez nem oldódott meg? Na mindjárt kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Másnál is jeletkezik váratlan merülés?
A minap miután eseményt beállítottam a Wakelock Detector szerint a Google Naptár nem engedte a telót mély álomba merülni, pl. Beautiful Widgets rendszeresen csekkolta a CalendarService-t. Tegnap érbesztőt állítottam be, most meg az AlarmManager nevű szálat nézegette Beautiful Widgets, Időkép meg CallMeter3G. Nem az appok a hibásak, mert ezelőtt másfél napot ment a teló szinte nulla fogyással standbyban, most meg 7% ment le repülőgép módban, mert ébresztő be volt állítva. Ez ilyen 4.3 hibának tűnik, van akinek a Wifi rakoncátlankodik, nekem most épp' az ébresztő... döbbenet.
-
danielgalaxy
aktív tag
-
válasz danielgalaxy #24391 üzenetére
Kipróbáltam, a Google Play Music beépített equalizerével, nem lesz halkabb a zene.
(#24395) Bone123: nekem épp ma reggel volt ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy windows 7 segítségével melyik a legkönnyebb s legkisebb hibalehetőséget produkáló rootolása a telefonnak? Szeretném a kijelző színeit állítani,illetve az alsó 3 digitális gombot nagyjából a felére csökkenteni.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest