-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Darth_Revan
veterán
Ha natúron hagyom a 4.3-at (JSS15J), akkor nincs gond, de ha felteszem Recoveryből az általam használt kernelt (ami nélkül komolyabb játékra kb alkalmatlan a telefon) és a GApps-ot, akkor már a ""There is no SU binary installed, and SuperSU cannot install it. This is a problem!"" hibát dobja
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #21809 üzenetére
Milyen kernel-el alkalmasabb komolyabb játékra a telefon és milyen játék(ok)ról beszélünk?
-
Darth_Revan
veterán
válasz #59070464 #21810 üzenetére
Matrix kernelt használom, de kb minden más jó az alapon kívül, ami nem veszi le a CPU és GPU órajelét melegedésnél.
NOVA 3, Most Wanted, Modern Combat 4, Asphal 8, GTA Vice City stb. Az alap kernellel 10-20 perc után már nagyon érezhetően belassulnak a komoly 3D-s játékok.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz Darth_Revan #21811 üzenetére
Negatív. Nálam a stock 4.3 alatt sosem lassult be a Most Wanted még fél óra után sem.
"nincs rá lezsóidő"
-
FearTomi
őstag
válasz petipetya #21812 üzenetére
En nem mertem mondani, mert mar megkoveznek, de stock rommal is akadasmentes es roccenes mentes a Modern Combattol kezdve a Real Racingen at minden
Szerk.: Hazudtam, mert a Minion Rush akad neha
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
addikt
1 het nyaralas es nexussal valo fenykepezgetes utan felmerult bennem a kerdes, hogy letezik-e ehhez valami tarto szeruseg, amivel egyreszt egy kezzel is lehet fenykepezni, masreszt meg lenne rajta valami csuklora rogzitheto pant(nem jut eszembe mi a franc ezeknek a nevuk), mert folyton attol feltem, hogy vagy kiesik a kezembol vagy kilokik s igy eleg necces hasznalni, gondolom valami csak letezik ami megkonnyiti a fenykepezgetest.
A masik meg, hogy a fenyereje eleg gyenge, tuzo napon kb semmit nem latni max fenyero mellett sem, ennel meg a ZTE Blade is erosebb volt.
Erre van valami megoldas? -
addikt
válasz FearTomi #21815 üzenetére
Persze, de mivel ott van a kamera, nagyon vigyazni kell, hogy nehogy belelogjon az ember ujja.
NTonee: Nekem egyik modszerrel se volt kielegito, volt hogy szinte semmi nem latszodott a kepernyobol sajna, igy nehezen lehetett beloni azt is, hogy kb hogy fog kinezni a kep.
Ja es igen, plusz kerdes, videonal lehet exponalni manualisan vagy azt mindig csak magatol vegzi?
Mert ott neha eleg sokara exponalt s elmosodott lett a video egy resze. -
w333
félisten
válasz baluka6 #21818 üzenetére
Beállítások / Alkalmazások / Összes / Google Szolgáltatások Keretrendszer / Leállítás majd Adatok törlése (fontos hogy leállítva legyen) !!!
Majd menj a Beállítások / A Telefonról / Szoftverfrissítés és "Ellenőrzés Most", ha nem sikerül akkor ezt a folyamatot ismételd meg !iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
dombila
senior tag
válasz baluka6 #21818 üzenetére
Ne izgulj, előbb-utóbb megjön. Az N7-mre már két napja megjött, az N4-en meg még sehol. De a 4.3-al is így volt. Az N7-em napokkal előbb kapta meg. Ugyanakkor az N7 fórumban látom, hogy ott is sokan még csak várják. A fene se tudja mi alapján jön (ill. esetleg a Google tudja )
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz Darth_Revan #21809 üzenetére
Fejlesztői eszközök-rendszergazdahozzáférés-alkalmazások és db aktív?
-
Scooter74
őstag
Amióta frissült a rendszer azóta a stock romon a telefon érezhetően hideg de még a új chrome sem hevíti fel.
Ez nálatok is így van? Persze aki csak ezt a böngészőt használja. Alíg melegszik egy picit chrome használat alatt.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
tybsen
addikt
Nálam is ma este frissült, bár nekem az elozovel sem volt bajom, kivancsi vagyok, miben javult.
-
SÖ
addikt
JWR66Y-ra ezeket írtra. Teljesítmény, és stabilitás növelés. Okos tárcsázó. Ez újdonság, ha bekapcsoljuk az adott betűket tartalmazó kontaktokat kilistázza. Ergo a tárcsázóból tudunk keresni. Még megemlíti a Google jegyzetfüzetet.
-
tothdev
tag
Sikerült hozzájutnom egy nexus 4 hez Németországban. A pali azt mondta ha jól értettem, hogy a németországi media marktban 2 évig ér a gari, otthon viszont csak egy évig, és a media markt helyett az LG foglalkozik a gariztatással. Ez most akkor tényleg így van? Tudja valaki biztosan?
Köszi, -
Worlon83
aktív tag
Jelentem vissza tértem Stock ROM-ra, míg nincs végleges CM.
Sajna akár, hogy is mondják, hogy a Nightly frissítéseknél nem kell semmi törlés/format, így majd 2 hét után elég sok anomália lett a telefonon. Nem működő vaku, feketének látszó képek, deadlock (oké, ez várható volt).Max egy kernelt fogok feltenni stock alá.
-
törölt tag
válasz Worlon83 #21835 üzenetére
Azt mondod, egy wipe cache/dalvik nem elég nightly updateknél? Igényli az FR-t, mert általad említett anomáliák jönnek elő? Két hete még nincs is 10.2. CyanDeltával updatelgettél vagy manuálisan? Mi volt a folyamat az egyes updatek között?
Nem szoktam a stock camerát használni, Camera Zoom FX-t használok. Működik mindig tökéletesen.
[ Szerkesztve ]
-
tothdev
tag
Elmondanátok, hogy melyek azok a beállítások, amiket kötelező jelleggel el kell végezni a készüléken?
Pl akkumulátor idő javítás céljából, gondolok itt olyanra hogy: rootolni kell e a telót, illetve valami custom romot,kernelt feltenni?
Ez járhat garanciavesztéssel? Egy kezdő számára mennyire nehéz?
Köszi. -
FearTomi
őstag
válasz tothdev #21840 üzenetére
Én azt ajánlom, hogy kezd el használni a telefont és ha nem elég gyors, akkor romolj, különben semmi értelme nincs. Sokan vagyunk akik régen romoltak az előző telefonjaikon és nem érezzük most úgy, hogy kéne, viszont van olyan is, akik tényleg ki akarják hozni a maximumot ők romolnak. Az aksi idő stock romon és custom romon is körülbelül azonos, szóval elég szerintem, ha pár felesleges szinkronizálást kikapcsolsz, illetve GPS, NFC mindig legyen kikapcsolva, ha nem használod. Esetleg, de pl. én ezt nem szeretem, mert pont egy tök jó funkciót veszítesz el, az automatikus fényerőállítás kikapcsolásával is lehet aksi időt nyerni, vagy, ha 2G-n használod a telefont és csak akkor kapcsolod át 3G-re, ha fontosnak érzed. Rootolni még romoláshoz sem kell, az aksi időhöz, meg nincs köze, max akkor kell a root, ha olyan appot akarsz felrakni, ami igényli a rootot. Elvileg garancia vesztéssel, csak akkor jár, ha szerviz előtt nem állítod vissza a telefonod eredeti állapotába. Gyakorlatilag én személy szerint nem tudom mennyire nézik ezt (anno Defy-nél kb. leszarták ), lehet az LG szerviz sem fog harapni érte, hiszen azért mégis csak egy "fejlesztői" telefonról van szó.
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
twine
veterán
válasz FearTomi #21842 üzenetére
Ha megengeded, annyiban "javítanálak", hogy a GPS-t nem szükséges kikapcsolni!
Az "nem fogyaszt" a droidnál "üresben"! Csak és kizárólag akkor, ha olyan alkalmazást indítasz, ami használja,,,(vagy "ő" a háttérben ránéz egy pillanatra, mert valamihez szüksége van a helyzetedre,,,de ha megnézed az aksi statisztikát, ha te nem indítottál mondjuk navit, akkor szinte "láthatatlan" a gps használat)
Egyszóval a Gps-t teljesen felesleges kikapcsolni (nem lesz tőle jobb az aksi idő...)[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
rasky, Worlon83:
A kamera app nekem is fekete képeket csinál, ha a vakut bekapcsolom. Használjatok másik alkalmazást. Én például megvettem még korábban a ProCapture appot, abban simán megy a dolog és szebb képeket is csinálok vele, mint az alap szoftverrel. Az ingyenes verzió limitált felbontású képeket készít csak, de kipróbálásra tökéletes.Worlon83:
Én minden cm-os verziófrissítést úgy csináltam, hogy cyandelta letöltés (ez nekem mindig 310mb valamiért, nem értem), recoveryben rom install, franco kernel install, wipe cache+dalvik. Gyönyörűen működik a CM10.2, semmilyen anomália nincs, leszámítva a ritka deadlock-ot és az alap kamera app vakus nyűgjét.[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
válasz Worlon83 #21841 üzenetére
Magától? Miért csinálna valamit magától? Ez olyan mintha az mondtad volna hogy magától böngészik, üzenetet ír, telefonál vagy fényképezik.
Cache és dalvik-cache törlést sem csinál magától azt neked kell. Mégpedig minden frissítésnél. Sőt olyankor is csinálhatsz ha nem is telepítettél csak valami furcsaság jött elő. Nagyon sokszor rendbe hozza.
Én azon csodálkozom hogy eddig is működtek nálad a dolgok ha sosem töröltél cache -eket.
Aki nincs tisztába avval hogy mi kit csinál az ne legyen könnyelmű és a "kötelező" dolgokat csinálja meg mert különben persze hogy nem fog sok minden működni. Persze után könnyű lesz írnia hogy szar a cm például
Én már sokszor nem törlöm a cache -eket, de mondjuk én már sejtem hogy működik a dalvik vm! Persze ezek a gondolatok nem csak neked íródtak hanem elég sok embernek itt
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
artytech
csendes tag
Hello!
Én ezt próbáltam, de azóta hát finoman szólva is valami nem stimmel.
Megcsináltam a leállítás és törlést, de azóta eltűnt a "Beállítások / A Telefonról / Szoftverfrissítés" menü. Ha pedig vissza megyek az "Beállítások / Alkalmazások / Összes" menübe, ott pedig nem látom a "Google szolgáltatások keretrendszer" taszkot. A vicc az egészben még az, hogy telefon újraindítás (többszöri is) után is ugyan ez áll fent, valamint azóta folyamatosan kapom a figyelmeztetéseket a különböző Google alkalmazásoktól, hogy leállt.
Ötlet valaki ?
Üdv
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S4 GT-I9505 Black
-
noorbertt
őstag
Tudja valaki mikor lesz kapható UK ban az uj Nexus 7?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest