-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz Teasüti #22449 üzenetére
Ha nagy a Nexus kijelzője, akkor miért jöhet szóba? Nekem is apró kezem van és az első egy hétben fájdogált is a nagyujjam, de már nem és meg is szoktam. Már a nagy kijelző is beállt normális méretre a szememben. Az S4 Mini-t felejtsd el azonnal. Úgy látszik, ez nem csak az én véleményem itt. Ha egyszerűen nem vagy hajlandó engedni a méretből (bár én 4.3 inch alá ma már nem mennék), akkor várj egy HTC One Mini-re (4.3 inch, 1280x720, Super LCD2, Snapdragon 400, 1GB RAM, LTE). De még ez is gyengébb, mint a Nexus, viszont jelentősen jobb az S4 Mini-nél. Felhasználói élményben a Nexus fogja vinni a prímet mindig is.
-
assemble
addikt
válasz Teasüti #22449 üzenetére
"Alapvetően 4-4,3"-nál nem nagyobb telefont szeretnék"
Ennek igy nincs erteme. A telefon mereterol beszelsz, mikozben a kijelzok mereteit irod. Dontsd el, hogy melyikrol van szo. Az N4 alig eszrevehetoen nagyobb a legtobb 4.3" kijelzoju telefonoktol, mert eleg kicsi a kerete. En most Galaxy Nexus-t hasznalok ami nagyjabol ugyanilyen meretu, es kenyelmesen tudom egy kezzel hasznalni. De amig ki nem probalod eloben, ez ugysem derul ki.
[ Szerkesztve ]
-
ndlx
aktív tag
egyáltalán használ valaki gyári bumpert és hozzá fóliát?
-
-
ndlx
aktív tag
válasz Pistiboy88 #22459 üzenetére
És milyen fólia? És nem fáj a fólia + tok találkozása?
-
Teasüti
nagyúr
Akkor nincs más hátra, tapogatózni kell.
Jah elfelejtettem, itthon kapható már egyáltalán? Telenor, ugye?(#22460) adabra
Jelenleg 3,5"-os (kijelzővel megáldott) s5830-asom van és mellé való igaz XL-es kesztyű méretem, de úgy érzem ez a legkényelmesebb méret egy telefon számára. Mindenre elég, amire nem, arra ott a 10"-os tablet, filmet meg nem mobil eszközön nézek.
Mindig óckodtam az ismerősök kezében látott tepsiktől és hogy azok már annyira nem is telefonok, inkább kéziszámítógépek. Még a fogásuk is olyan természetellenesen finom, óvatos. Az Ace-emmel meg nem kell finomkodni, csak rámarkolok és viszem.
Ezért gondoltam elsőre az S4 minit, de aztán belebotlottam az N4-be.[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz Teasüti #22445 üzenetére
A ketto kozul abszolute N4!!! S4 minit siman veri mindenben. Sot a nagy s4-et is veri nagggggyon sok dologban! Par napja van s4-em. Kameraja jobb, en szeretem az amoledet... A touchwizes okossagok most jol esnek alap droid utan. Eees ennyi. N4 gyorsabb... Sokkkkkkkkal... Logikusabb. S4 billentyuzetetol agyf@szt kapok. Folyamatosan melleutok, n4-nel ilyen nem volt. Ha lenne egy n4szeru telo amoleddel jo kameraval akkor nekem olyanom lenne. Most elvezem az s4-et aztan ha jon az n5 meglatjuk mit tud...
Szoval n4-et vegyel! 199£! Vicc ar azert a vasert!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
sacro
tag
Sziasztok ! Megint egy láma kérdés... :-)
Már most ajánlotta másodszor ajánlotta fel a 1,8 Mb-os frissítést a teló. Első ugye nem sikerült, már kezdtem beletörődni, hogy nem lesz nekem frissítés de nyitva van a bootloader és van root !! JUHHHÉÉÉ !
De felajánlotta megint és most már akarom...! Na akkor hogyan tudom ezt megoldani szeretnék maradni stock romon és stock kernelen, de nyitva és root mellet. Szeretném a legegyszerűbb módját van erre mód ?
Kérlek segítsetek ! -
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz warcat #22444 üzenetére
Ok probléma megoldva, ami régi vodkás SIM-et néztem annak ilyen batár nagy chipje volt, a mostani Telenoros kisebb, nem kell belevágni.
Más: meddig vámmentes a rendelés tengerentúlról hivatalosan? Olyan Qi töltőt keresnék, ami még legálisan átcsúszik. Van itt ilyen vagy ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
válasz klasszsrac #22406 üzenetére
Szerintem szinkroniazalja az osszes kepet a Picasarol a telefonra...
FőDudu
-
rwbag2012
tag
válasz #59070464 #22111 üzenetére
Sajnos az újabb factory reset sem segített. Pedig teljes feltöltést követően 3-4 órán keresztül azt hittem, megjavult, de egyszer csak úgy 70-80% körül puff, megint kikapcsolt-lemerült a telefon. Visszatettem töltőre, amikor bekapcsoltam kb. 20%-ot mutatott. Akksi grafikonon semmi jel nem látszik, hogy bármi is leszívná. Csak a kikapcsolásnál egy "szakadékba zuhanást" mutat a grafikon.
Most kb. 4-5 órányit bír a telefon. Elfogytak az ötleteim. Szerviz?
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, lenne hozzátok egy gyors kérdésem!
Egyik imserősöm most jön vissza USA-ból és lehet tudna nekem hozni olcsón egy Nexus 4-et. A kérdésem az lenne, hogy a garit és a töltőfejet leszámítva van-e egyéb különbség a készüléket illetően? A kommunikációs képességeire értem, hogy itthon tökéletesen működik-e a hálózaton stb.
Előre is köszönöm a válaszotokat
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
w333
félisten
válasz klasszsrac #22476 üzenetére
Nem a Picasa -ba szinkronizálja hanem a "Google Drive " / "Google +" -ba !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kano
nagyúr
Láttátok, hogy mennyibe kerül most a Play-en a 16GB-os? 199$
Igaz, hogy szállítás szept. 10-ig.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Tudom én is hozzászóltam már többször.
De eddig a 16GB 249 volt és a 8GB 199. Most meg 199 a 16GB és 159 a 8GB.
Ma dél óta ezek az árak (USA-ba reggel óta).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
warcat
veterán
Ehh,200 dollárért már csak azért is vennék egyet,hogy legyen egy fehér a fekete mellé...
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
klasszsrac
tag
válasz klasszsrac #22488 üzenetére
Kíváncsiságból ránéztem a drive-ra. 1,45Gb helyet foglalok ott. Nem 6Gb-t amit idáig összesen forgalmazott tegnap óta.
Oneplus 6
-
w333
félisten
válasz klasszsrac #22488 üzenetére
Az Adatforgalomnál (letöltés/feltöltés) egybe van számolva ! így honnan tudod hogy az mind letöltés volt ?
A "Google+" automatikusan szinkronizálja a képeidet "Wifi" -n keresztül hogy soha ne vesszenek el ! persze ez a "Google+" -on belül kikapcsolható !(#22490) klasszsrac
Még esetleg 2 lehetőség van !
1. Főzött Rom rosszul méri az Adatforgalmat !
2. Főzött Rom lopja az adataidat ...[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kano
nagyúr
válasz NTonee #22489 üzenetére
Hogy én mekkora állat vagyok.
Az angol Play-t néztem és ott 159 és 199 csak fontban.
Bocsi fiúk!!
[link][ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
leslien
nagyúr
egyébként a google ingyen is adhatná a telokat ,mert szépen uralja a piacot 88% al
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest