-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz #59070464 #20746 üzenetére
Igen.
Egyébként én legtöbbször éjszaka töltöm, ilyenkor egy 850mAh-s Sony töltővel teszem, ha napközben kell gyorsabb rátöltés akkor használok erősebbet, egy 1A-s HTC-t vagy UK-EU átalakítóval a gyári 1.2A-s LG-t.
Olyan, hogy Nexus töltő nincs, nem is volt soha, értelemszerűen mindig az adott gyártó töltőjét pakolják mellé (HTC, Samsung, LG).
Miért nem használod a kapott gyári töltőt egy konverterrel?
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
-
DMG
senior tag
Kéne egy kis help.
Felraktam tegnap az új PA-t és amikor a Stock 4.3-ból Titanium Backup-al mentett adatokat visszatöltöm, akkor behalnak tőle az alkalmazások, találkozott ezzel valaki?
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
-
-
MartOOn
addikt
Bekapcs gombja mindenkinek okes?
Februari a telom. Uk play. Mostanaban vettem eszre h neha, nem mindig olyan mintha ketszer nyomnam meg a power gombot. (De termeszetesen csak egyszer... :p azaz screen off nyomom hogy eledjen felvillan a kepernyozar (csuszkas) majd el is sotetul vissza a kijelzo. Lezarasnal is elofordul hogy lenyomom. Elsotetul majd ujra vilagit de a kepernyozar mar rajta van...) foleg bumperben vagy olyan tokban tapasztalom ahol nehezebb megnyomni a powert. Szuzen csak parszor csinalta. SW oder HW hiba a valoszinubb? a user errort kizarnam... Egy gombot csak meg tudok nyomni...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
twine
veterán
válasz beast27 #20745 üzenetére
+1
De legalábbis a kényszerképzetemet , hogy jobban "megmozgatja" az "ionokat", kielégítem...
0.7es samu töltővel töltök... nagy ritkán az 1.2es gyárival...De igazából nem is figyelem,,, ha kell, akkor bármire ráakasztom...
De ritkán van szükség másra,,,, általában kibírja a napot[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
válasz MartOOn #20767 üzenetére
Ilyen nálam is szokott lenni.
Az én megoldásom: Van egy nillkin zárható tokom abba tartom a telefont és két perc képernyőzár időre van állítva a rendszer. Nem baszakodom a kikapcs gombbal és egyszerűen becsukom a tokot..Persze ez csak fél megoldás, ezért csináltam a Tasker segítségével egy képernyő off widgetet meg egy lock-ot( encrypted van a telefonon 30perc késleltetéssel de ha zárni akarom akkor tapi a lockra és huss...)
Ébresztéshez meg a hangvezérlőt használom. Ez hogy a stock romon lehetséges nem tudom CM-et
használok.más: Nem értem ezt a efasz dolgot. Ha használod akkor merül! HA nem akkor nem!....... A bechmark értékekre nem is reagálnék
-
MartOOn
addikt
-
noorbertt
őstag
Behaltak mint? Képernyő mentés vagy valami leírás?
Nekem úgy halt be egy két app hogy nem egyezett a google play és a mentésem verziószáma így frissítésnél hibát dobott. De olyan is volt hogy a megvásárolt appot feltettem a backupból, de ugyan úgy hibát dobott playnél. Én elsőnek a komolyabb appokat leszedtem playről és megvártam míg frisítette magát majd utána tettem fel a TB-t és restore adatok illetve kisebb appok.
Esetleg ugy hogy TB alkalmazása előtt leszeded azokat a programokat majd szimplán adatokat állítod helyre?
-
noorbertt
őstag
válasz MartOOn #20772 üzenetére
Mivel nekem ez már nem zavaró és mikor a kikapcs gombot használom már ritkán van jelen ezért nem is foglalkoztam vele igazán. Viszont ha körömmel nyomod középen akkor 98%ra nem volt még ilyen. Az előtt az ujjvéggel nyomtam és nem körömmel. (persze körömmel se erősen mint egy barom)
nem szerkesztettem egybe, ajjaj mi lesz
[ Szerkesztve ]
-
komoyosz
csendes tag
Sziasztok.
Ugy latom, hogy a forumon kialakult egy verseny, h kinek bir tobbet az akkuja. Szeretnem kerdezni, hogy ezeknek a hozzaszolasoknak mi az ertelme? Persze, ha egy problemara, vagy egy megoldasra ad valaszt akkor ertem. De csak ugy felrakni, hogy mennyit birt az akku, azt nem ertem. Nem is beszelve az elkepeszto adatokrol. -
Pompi
MODERÁTOR
válasz komoyosz #20775 üzenetére
Sokan érdeklődnek a telefon akkuidejéről. Ezekből a hozzászólásokból némiképp rálátást kapnak, hogy különböző felhasználással mennyit bír az akksi. Ez az értelme. Szerintem ez nem verseny, nyílván ha valakinek sokat megy, akkor az megosztja itt az infót, hogy milyen körülmények között mennyit bír.
Feel Good Inc.
-
AsusBoy
senior tag
Telenornál miért nem merik kimondani ,hogy ez a készülék független ?
-
dogi01
aktív tag
Megvettem most mar a 3. Nexus 4-em. Nem tudok mas telefont hasznalni, ennel jobb nincs....
Kerdes: CM hol tart? 4.3ra epul? -
MODERÁTOR
Srácok, a gömbpanoráma fotókat hogyan tudom megnézni gépen? Nemrég Twine kolléga írta, hogy G+-ra kell feltölteni, de akkor sem úgy jeleníti meg ahogy kellene, csak kiterítve. Próbáltam egyből a telefonról G+-ra megosztani és gépről simán képként feltölteni, de mindkétszer ugyan az az eredmény..
-
hardverhudi
tag
válasz MartOOn #20767 üzenetére
Nekem is rosszalkodik néha a bekapcs. gomb. Néha kétszer kell megnyomjam hogy lezárja a képernyőt.
Valamikor meg egyszer nyomom és lezár majd mintha megint megnyomtam volna a képernyő felvillan.
Szerintem hardware-s hiba,mintha ifixit.com-on láttam volna valami megoldást. Már hozzászoktam hogy rendesen az ujjam közepével megnyomni kicsit erősebben. -
trance89
őstag
válasz Worlon83 #20789 üzenetére
én is azt ajánlom: [TOOLKIT] N-Cry 3.3.7 [Android 4.3] Nexus Toolkit [German/English] [Updated:08/10/13]
pár órája rootoltam a stock 4.3-amat, pár kattintás mindössze
sokkal jobb mint bármelyik másik toolkit, eléggé letisztult és folyamatosan frissíti a fejlesztő -
keyol
aktív tag
Nekem is megvan az N4 kb fél órája.Most tolja fel a kicsike a 4.3atAzt hiszem újra hazatértem
-
-
Scooter74
őstag
válasz pusihusi #20793 üzenetére
Root nélkül is tökéletesen működik a telefon, de sokan csak kernel csere miatt rootolják a telefont.
Nekem most minden gyári még usb hibakeresés sincs rajt.
Romba slukk romja jött be de nagyon, most úgy vagyok vele, hogy szerintem még jó darabig gyári rendszeren maradok!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Worlon83
aktív tag
válasz pusihusi #20793 üzenetére
Szóval ROOT: Gyakorlatilag rendszergazda leszel a telefonodon, nem csak egy mezei user. Aki használ Windowst, de főleg Linuxot, annak ennek előnyeit és veszélyeit nem kell ecsetelni.
ROOT mire jó: A telefon bizonyos funkció, tárhelyei csak így érhetők el. Pl. így van jogod szerkeszteni a System mappákat is. Egyes programok használatához pedig ez elengedhetetlen (backup progik, adaway, stb.).
Kernel cserénél sem jön rosszul, hogy kicsit piszkálhasd azt. Ehhez kapcsolódik, hogy így lesz csak jogod a színeket, frekvenciát stb.-t állítani a kernelben.Amihez NEM kell ROOT: Custom Rom telepítés. Ezek többsége eleve ROOTolva jön. Csak a bootloadernek kell nyitva lennie és CWM v. TWRP-nek kell fent lennie.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest