- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz chris0000 #151 üzenetére
Fúh, meggyőztél, nem 120-140k, hanem 130k. A 100k akkor is még messze nagy és elérhetetlen álom és a 110k is csak a legolcsóbb kártyákkal lesz kivitelezhető... Azt ne várd, hogy majd 50-55k-ra csökken az átlag ára a kártyának, mert az addig nem fog bekövetkezni, míg $200 alá nem csökken a karesz ára.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz {Zodiac} #140 üzenetére
Bemutatok én mindenkit, aki hajlandó infót adni a termékéről. Szerencsére most mindenki rendi volt és küldték a képeket is.
Sotho: Hát ez a hülyének is megéri. Amúgy a DP-t kötelezővé kell tenni, és tuti nem lesz lefojtás. Sajnos most még csak ajánlás az összes API-ban.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Hatvan9
senior tag
Azt mondod nem valós... lehet majd meglátjuk de ismerjük az NV-t és vannak meglepetései, emlékezünk csak vissza a nagy g80 -ra.
[ Szerkesztve ]
-
zuchy
őstag
Mondjuk eleve más a két kártya. AZ nV-nek kevésbé kell izomos CPU, persze nem arról beszélek, hogy egy P4-es kihajtja az SLI-t, a Radeonhoz a más fajta driver miatt kell egy picit erősebb CPU. De ahol nincs CPU limit, ott nem tudja, nem foghatja meg a HD5870CF-t. Mégis hogy fogná meg.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
megint én
őstag
A 8800 GTX elsöprő volt! És szerintem most a fél év gyászolás után jönni fog egy csúcskártya! Nem lesz annyira ragyogó mint a 8800GTX, hogy ráduplázik a konkurenciára. De egy olyan 10-15%-ot rá fog verni a 5970re.
Amúgy ez az SLI még jobb is lesz egy új driverrel. Gtx 480-nál is +15-20% teljesítmény volt új driverrel! -
Gorneck
legenda
420ról is lesz vmikor infó? Vagy az nem fermi alapra épül?
Gorneck#1239
-
Daczy
aktív tag
Régebben, még a GF8xxx-es szériánál, az AMD oldalán volt valami átnevezés az alsókategóriában.Röstellem, de nem emlékszem többre, de biztos hogy volt. Még itt a ph archívumban olvastam a cikket. Szívesen linkelném, de nem találom, de majd Abu mindjárt megmutatja reményeim szerint.
-
smkb
őstag
Mobil gpuknál amik most is piacon vannak
Ati HD5145 = HD4570 hiába 5xxx dx10.1 hd4570 egy az egyben 30mzhel magasabb órajelen
Ati HD5165 = HD4650 , ugyancsak tökugyanaz, DX10.1, csak itt is magasabb minimálisan az órajel.Nevezget itt mindenki mindent, ha van értelme. Én személy szerint nem ítélem el őket, mindkét mobil gpu tökéletesen életképes ma is, csak nehezebb eladni 4xxx szériaként, pedig a mobilfronton nem igazán számít hogy most dx11-e ebben a teljesítményszegmensben, többet sem fogyasztanak....
A dolog pikantériája ugye, hogy a HD5470 gyengébb 20% al mint a hd4570, és az alászámozott 5165 meg körbeveri mivel az meg ehy HD4650
-
megint én
őstag
Nah végre átnyálaztam a teszteket....
Hát mit ne mondjak szerintem ez talán már most is, de ha még picit jobb lesz az ára tuti, hogy a legjobb lesz Ár/teljesítmény arányában... Főleg eszeveszett amit SLI-ben produkált! Volt pát teszt ahol 1-2% híján behozta a Gtx480 SLI-t. De szinte mindenhol (asszem 1 kivételével) beverte a CF5850-et. És több helyen leverte a CF 5870-et is. Szóval ez a kari SLI-ben valami ultra...
Single gpu-ként pedig 5850-és 5870 között volt az átlag. ára pedig 5830 és 5850 köé van lőve.Ami viszont nem nagyon izgat, az a hangja. Csak mivel eddig az Ati funok azt hozták föl a fermi ellen, hogy hangos, és meleg. Hát ez most kevesebb hőt termel mint az 5750, és halkabbis. Végül de nem utolsó sorban a fogyasztása 5750-és 5770 közé tehető.
Kicsit bosszantom az ATI tábort még egy ilyennel, mert divat volt mindígis kiválasztani ahol a legnagyobb a diferencia... Hát itt van 1:
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Asus ENGTX460 768MB TOP 930mhz-re húzható...
Ha jó áron lehet majd kapni vagy egy ilyen asus, vagy egy
GeForce GTX 460 Super OC 1 GB. Gyá-he, nem pitik. És milyen kicsik ahhoz képest... -
Sárpac
nagyúr
válasz megint én #169 üzenetére
Ez is egy kellemesen hihető teszt az 5870-nél gyorsabb az 5850 a cf 5870 értékekről már nem is beszélek.
Ha ti ez alapján elhiszitek legyen!
A GTX460 1gb SLI meg több mint 2x gyorsabb a szimpla GTX460 1gb-nál!
Biztos bedrogozott a kedves tesztelő a nagy nv ünneplésre való tekintettel![ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
s.s.j.goku
tag
THE WAR HAS BEGUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://ipon.hu/hir/a_gtx_460_miatt_olcsobb_lett_a_radeon_hd_5830/13146
várjuk a folytatást,kezdetnek jó. -
megint én
őstag
Ja-ja, a tesztben nem az 1GBset húzták, de mindenképpen azt venném...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
megint én
őstag
Remélem Gianni bácsinál lehet majd kapni jobb áron is... Külföldön láttam olyat ahol 169$ a dollár középárfolyam 1=217, de legyen mondjuk 222ft 1 dolcsi, még akkor is 37500ra jön ki. + szállítási+ vám amit rátesz mindenki... Szóval a legjobb helyeken szerintem lesz majd aki 49.990-ért fogja adni, pl. nagykerből. Vagy remélem Gianni bácsi is ocsó lesz. Az ilyen aqua szerintem 57-62.000-re lövi, a Netedek pedig 55.000. De csak ha az árfolyam marad vagy lemegy még 1 kicsikét.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Régóta 199 dollár a nem hivatalos MSRP. A gond, hogy a kereskedők extra haszonnal nyomják. Most ezt veszik le a Radeonokról. Nyilván a versenyhelyzet hiányában nem csak a gyártók engedhetik meg a kényelmes árazást. A kereskedők is rápakolják az extrát. Most a GTX 460 esetében az AMD nem csökkent, de a kereskedők el fogják engedni az eddigi pluszpénzt, ami lényegében csökkenést eredményez.
(#165) Daczy: Nem a GTX 260 nem lesz meg a GF106-nak. Inkább a G92-es kártyák helyére jön. A Fermi SP-i nem összehasonlíthatók a GT200 SP-ivel. Kevesebbet érnek a grafikus feldolgozásban.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
megint én
őstag
Szerintem mindenképpen fog csökkenni az ATIk ára is, mert látni fogják, hogy mennyire megnő az NV eladás az Atival szemben. Mert most szerintem ez lesz a legjobb ár/minőség kártya, és ne felejtsök el olyanok is vannak akik nem csak ár/minőségre mennek, hanem kizárólag NV-t akarnak, és réges rég arra várnak, mikor jön már valami 50.000 környékén ami jó.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz megint én #181 üzenetére
Egyszer biztos, de őket elsősorban nem az érdekli, hogy az NV mennyit ad el. Ha továbbra is ürítik a raktárakat, akkor nincs értelme olcsóbban adni azt a mennyiséget, amit hetente megvesznek.
A fanatikusokkal nem lehet mit kezdeni, ők megvették a GF100-at is. A GF104 már vállalható termék a realistán gondolkodók számára is. Amúgy ár/értéknek szoktuk mondani azt az arányt, ami fontos lehet a vásárlóknak. Ár/minőség arányban messze el kell kerülni a mai hardvereket.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Önmagában nem, mert tényleg csökken a HD 5830 ára, csak nem az AMD miatt. Sőt igazából az AMD-nek nincs is beleszólása a HD 5830 árazásába, csak ajánlást tehet. A HD 5850 és 5870 esetében már kényszeríthet árcsökkentést a partnerekkel.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz megint én #186 üzenetére
Nem tudom még csak megbecsülni sem, hogy mennyit gyártanak, hiszen ez a lapka nem GF100. Ezt tényleg lehet normális mennyiségben termelni. A gyártókat kérdezgettem és senki sem számít általános hiányra. Szerintem sem lehet gond. Nyilván lehet, hogy egy-egy területen kiürül a készlet, mert ez nem védhető ki, de lesz utánpótlás.
-
Sárpac
nagyúr
Érdekes én a newegg-en egyetlen egy db 1GB-os verziót nem látok!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Abból lehet ellátási gond, mert durván veszélyezteti a GTX 465 eladásokat. Itt a gyártók és a kereskedők is dolgoznak a probléma elkerülésén. Nyilván előbb a szart kell eladni, aztán jöhet ez jó termék a helyére.
-
keIdor
titán
Asszem OEM gépekbe tesztelik az új hardvereket.
Sárpac: Szerintem ilyeneket nem mondhatnak el, gondolom van NDA. Vagy persze, elmondhatják, de akkor seggbekuki lesz.
Egyébként az a GTX-420 a GTS-250 szintjére várható kb. szvsz, DX11-el.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Gorneck
legenda
Csak GT420. Azé kérdeztem, hogy az mán fermi e vagy vmi más...
Sárpac: Semmit...tegnap kaptuk meg, de egyenlőre be sincs rakva gépbe...van egyéb problémánk is...
Látom megtaláltad a leírást róla...LP verzió amit kaptunk...szal picike...valóban jó fizikázni...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Tigerclaw
nagyúr
Néztem GTX 460 magyar árait. Hát egy ötöst rádobtak itt Magyarisztánban. Csak nekünk, csak most. Kapj@k be!
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest