Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz Diabolis #7183 üzenetére

    (#7180) qnadam: Igencsak hasznos lenne. Viszont merek élni a feltételezéssel, hogy nem véletlenül nem oktatják.

    (#7183) Diabolis: Nekem egyszer volt olyan, hogy elfogyott a pénzem, és nem tudtam, hogy utolsó héten mit fogok enni. Akkor megfogadtam, hogy ha tehetem, soha többé nem akarok ilyen helyzetbe kerülni többet. (pedig nem volt habzsi dőzsi, hanem elapadtak a bevételek, egyetemistaként csak alkalmi munkáim voltak).
    De az a létbizonytalanság nagyon nyomasztó volt. (szerencsére ott volt mögöttem a család, talán kértem szülőktől egy 10ezrest, de tök ciki volt, hogy nem tudtam máshogy megoldani).
    Nagyon nem irigylem azokat, akik ebben élnek nap mint nap, és nem értem azokat, akik megtehetnék, hogy beosztják, mégis elszórják, és ez van nekik minden hónap végén.

    (#7185) koko52: Ha ha nincs látható nyoma sem, hogy mire megy el (emlegetett BMW hitelre, kaja, stb), akkor mire szórja el. drogozik vagy mi a túró?

    (#7186) Moleman: Na igen, azért egy mai multis fizetésből bőven lehet félretenni. Aki akar.
    Sokan mindig a saját szintjük feletti életszinvonalon akar élni. (mert ezt látja mindenhol, ez ömlik a facebookról, az instáról). És akkor kell az évi 1-2-3 tengerparti nyaralás, menedzseréknél a mindig új autó, adott esetben vitorlás, stb. Ezek bődületes módon viszik a pénzt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák