Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • psplayer

    újonc

    Réges rég, még 2019 környékén elkövettem azt az ordas hibát, hogy a Facebook Marketplace-n akartam együtt eladni az akkori FMCB-s PS2 és CFW-s PS3 konzoljaimat.

    Az első érdeklődő még elment: Egy rasztafári arc, akinek minden második üzenete "hallod tesó" szavakkal kezdődött. A hirdetésnél kint volt, hogy Debrecenben, meg Budapesten tudom személyesen átadni a gépet, de ő erősködött, hogy az akkori 35K-s ár helyett még 35k-t rávág, ha lehozom neki Bajára a gépeket. (Nyilvánvalóan a szokásos "jaj, hát nincs nálam annyi, csak emennyi" fogást akarta eljátszani, de le ráztam gyorsan.)

    A másodiktól viszont máig sírok (becsületére mondom, hogy egy kis naív 12 éves kölök volt): Rám írt az illető, hogy érdekelnék a gépek. "Mind a kettő?" - kérdem tőle.
    "Aha" ... (kis szünet - gépelés) ..."De ingyen oda adod őket." ... (Három dioptriát javult a látásom, pedig nem is vagyok vak.) "És ezt hogy gondoltad pontosan?" - kérdeztem némi röhögőgörcs után.
    "Hát csinálnál nyereményjátékot és azon megnyerném."
    (Ennél a pontnál már lefordultam a székről)

    Az olyan embereket már meg sem említem, akik telefont, fűnyírót, betonkeverőt, kecskét(!) és egy bal hátsó ezerkettes Lada ajtót akartak értük adni.

Új hozzászólás Aktív témák