Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz qqcqqc #29821 üzenetére

    Tudnád mennyire tipikus ez. "kéne a gyereknek egy számítógép, de olcsón, mert csak játékra kell" persze laptop is legyen, és legfőlképp olcsó, majd benyög egy olyan keretet amiből még asztalit sem lehet az igényeknek megfelelőt építeni.

    kedvencem : A kis Pistike most nyolcadikos, ballagásra lesz neki a gép, de laptop legyen, mert hogy majd az egyetemre is tudja vinni, akkor már komoly dolgokra használja, addig csak játszani kell neki. És akkor itt az első pont ami leesik, hogy legjobb esetben is 4+ évre terveznek a géppel, ami amúgy gamer is legyen ... A éegjobb amikor ilyenkor jön a csatolmány : "nem vagyunk mink szűkmarkúauk, Pistike is csak egyszer nyolcadikos*, legyen a keret 80... 85 ezer ft, de tudod mit? 90-ért még jöhet, anynit még nagynehezen kigazdálkodunk".

    * Szerencsés esetben

    Lakik innen pár házra egy kiscsaj. Jópár éve kellett GTA-hoz meg persze iskolához neki gép. Persze minden tanácsom ellenére a low price lkaptop irányba mentek el, megkérdezésem nélkül meg is vették a gépet. A gépen megy a GTA1, 2 sőt a GTA3 is! Az adott keretből, igénnyekkel és szakértelemhiányal ezt lehetett kihozni. Igaz a kiscsaj a GTA5-re gondolt.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák