Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Pötyi #29549 üzenetére

    #29540 hcl : Igen, másra valók. Egy haverral még csak talán, de pl egy barátnővel sosem csevegnék fórumon. Na jó ez így nemigaz, két barátnőm is volt, akit eredetileg egy fórumon ismertem meg* :P de amikor személyesebb lett a dolog, akkor nyilván jött a PM, majd egyéb platformok.
    De úgy értem, hogy a chat személyesebb, a FB csoport tematikusabb, egy jól elosztott fórum meg kicsit mindenre is jó.
    Egyébként adminnak lenin mennyire fárasztó az nagyon függ fórumtól, és a közönségtől is. Van egy fórum ahol 13 éve vagyok admin, és egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor kellett beavatkozzak bármibe is. A global modim évekkel ezelőtt lemondott, mivel évente egyszer egy topiccím elírás maximum ennyi dolg van vagy ennyi sem, tehát fölöslegesnek érzi a tisztségét. Na mondjuk ez egy extrém példa, erősen válogatott társasággal, és ebből kifolyólag alacsony taglétszámmal.

    * Egy időben a fórumon lévő négy pár egyikből képviseltem én az egyik oldalt, és persze remek alakalom volt arra, hogy példt mutassunk a többieknek, lám ígyis lehet. Boldog napok voltak, de aztán az élet másfelé vezényelt mindenkit, bár legutóbbi infóim szerint az egyik pár még együtt volt (10 éves infó).

    #29549 Pötyi : Ez sok mindentől függ. pl van egy userem aki rendszeresen szeret előhozakodni különféle 1-2-3-X éve történt dolgokkal, és akkor visszakeresve 1-1 akkori hozászólását beidézni, válaszolni rá. Offtopicokban abszolút nem zavaró, mert jól tudja tálalni, és időnként nosztalgiahullámot is be tud indítani. De pl a Földrajz topicban is jól megoldja, megkeresi az adott területet amiről régebben szó volt, és visszaidézi mondjuk azzal "azóta vannak újabb google maps képek, érdemes megnézni mennyit változott X év alatt". Lehet ezt okosan is csinálni. Esetleg szakmailag is, lehet új nézőpontot vagy más megoldást adni egy több hónapja lejárt problémára, nem lehetetlen, hogy későbbi előbukkanásnál hasznos, a régebbi dolgokhoz többet kérdezni stb.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák