Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diabolis

    tag

    válasz TESCO-Zsömle #1343 üzenetére

    Amikor a mostani cégemhez átjöttem, június volt. Krva gyorsan elterjedt a mobilszámom, egy hónap múlva már ezerrel csörgött a mobilom (az irodában nem nagyon vagyok). Jellemzően munkaidőben ugyan, de azért szépen elkezdtem a kollégáknak még az elején jelezni, hogy ez a PRIVÁT telefonom, nem a CÉG adta. Némelyik értette és betartotta, némelyik értette és nem tartotta be, némelyik nem is értette.
    A kegyelemdöfést az adta meg a dolognak, amikor augusztusi szabadságom közben, élő Fallout szerepjáték-airsoft meccsen csörren a mobilom. A főnökasszonyra nem is illik rányomni a telefont, egyébként is csípem, új ember is vagyok, felvettem hát.... Hátam mögött egy kocsmapult mint fedezék, kezemben egy P90, magyarázom neki a vállamhoz szorított telefonnal, hogy mit kell nyomnia, közben egyszer-egyszer szólok neki, hogy "várj egy kicsit", felállok, egy sorozat, vissza a pult mögé, tárcsere.... 2 perc múlva rákérdez a drága fönököm: "Egyébként hol vagy? Jégeső van?" Nem, csak kopog a lövedék mögöttem mint állat :D :D
    Később csináltam egy külön csoportot, ha szabin vagyok ne zavarj mód, és kész. Akkor csak azok hívhatnak, akik akár az éjszaka közepén is kaphatnak IT segítséget.

    Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.

Új hozzászólás Aktív témák