- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz zoltan77 #10551 üzenetére
Két külön típus létezik akkor ebből a telóból? Nagyon jókat olvastam a kamerájáról és hogy elég pöpec hardware került bele az árcímke ellenére. Páromnak a fotózás a mindene és szomorkodik mindig, hogy a P30 Lite-ja botrányosan tré képeket csinál. Szeretnék Neki egy normális telót, ami nem 2-300k.......
-
Rinocerosz
őstag
Igen ebből 2 féle van nálunk. Az egyik modelben a samsung saját gyártású Exynos990 processzora van ami sajnos nem igazán sikerült jóra, de tegyük hozzá azért valamennyire sikerült rendbe rakni nekik.
A másik a snapdragon verzió ez jobb üzemidőt és hő menedzsmentet biztosít.
Nálunk Exynos990 van a családba, de nagy panasz nincs rá...Egyébként így csendben megsúgom, hogy a Galaxy s22-t kupon halmozás + készülék beszámítás kombóval olyan 200 ezer alatt vagy akörül veszegették az emberek (telefont se kellett leadni). Nyilván a készüleknél volt a trükközés. Szóval ha mindene a fotozás akkor talán az s22 egy picivel jobb.
Engem nem érint a dolog mert Vodátol vettem mert nekem ezt a 240 ezret megérte, de ha érdekel az S22 topikban volt erről szó.[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz Rinocerosz #10556 üzenetére
[link] Ahogy nézegetem, 160 környékén osztogatják jelenleg az 5G-st. Telekom lett volna nekem a legszuperebb részletre, de természetesen ott nincs. Úgyhogy talán mázlim lesz és kifogok egy 0% THM-es boltot, ha ősszel lejárt a P30 Pro-m törlesztője. 3 éves lesz Karácsonykor a P30 Lite-ja, jó lenne egy ilyet megcsípni Neki.
szerk.: És ahogy nézem ez a Snapdragon procis verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Eversmann
aktív tag
Srácok. Ki lehet venni valahogy a SIM kártya ne kérjen pin kódot? Telekomos vagyok Köszi. Mostanában újraindul sokszor, és nem is lenne baj, ha nem a sim kártyánál akadna el
Life is better with a Titan
-
goom
senior tag
Elsősorban a fényképezi tudása miatt választottam ezt a telefont. Most, pár hónapnyi használat után nagyon bánom már. Teljes képtelenség, hogy az elkészült fotóim kb. negyede az alábbi két variáció egyikét mutatja. Teljes képtelenség, hogy amikor kiveszem (pl. túrázáskor, városnézésen, stb.) a zsebemből, kb. 70-80% az esély, hogy világít a kijelző - és ebből következően az akku is merül ezerrel.
Sem intelligens zár, sem AOD, sem ikonok... semmit nem merek használni (amiket az előző Xiaomi 9T-n simán). És gyártom ezeket a "képeket", a telefon világít és forró.Teljes képtelenség. Van-e esetleg még ötlet, tipp a részetekről?
-
plaszy
őstag
Szia!
Szerintem ez teljesen ember függő, nem pedig telefon függő. Nekem semmi bajom nincs a telóval. Szintén nem használok semmiféle feloldó kódot, a zsebemben is teljesen csendben marad, problémamentesen. A kijelző a combom felé van fordítva. A duplakopp is be van állítva pedig nálam. Nem tapasztaltam a fentihez hasonlót.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
válasz plaszy #10571 üzenetére
Tök mindegy, hogy nálad jó, mert nem ugyanabban a nadrágban jársz, mint goom. A kijelző sajátossága, hogy bizonyos anyagokra úgy reagál, mint az emberi érintésre. Pl kábelek szigetelése is ugyanúgy tudja ébreszteni a kijelzőt, mint random nadrág/öltöny zsebében a műszálas anyag. Ezt csak IRL tesztekkel lehet ellenőrizni. Pl. a telefont az asztalra teszed, kifordítod a nadrág zsebét, és a kijelzőn végighúzva figyeled, hogy a telefon, hogy reagál. Tudom, hogy sokan nem fogják ezt elhinni, de így van. Ha a kijelző reagál a nadrág anyagára, akkor simán előfordulhat, hogy séta közben dupla koppos ébresztésnek veszi a telefon azt, hogy a zseb anyaga hozzáér a kijelzőhöz. Csak figyeljétek meg, hogy ez melyik nadrág esetén fordul elő, és csináljátok meg a fenti "kifordított zsebes" tesztet.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz plaszy #10574 üzenetére
Nem csak te nem hallottál róla... Neten rákeresve sem írnak túl sokat erről. Pedig valós probléma. Nekem tavaly nyáron tűnt fel, amikor az egyik rövidnadrágomból kihúzva a telefont, állandóan aktív volt a kijelző. Azóta teszteltem több nadrággal, öltönnyel is. Kb 10 ruhából kettő tudja ébreszteni a kijelzőt. De pl feleségemnek az összes váltáskájának a belső anyaga ilyen. Minden telefont ébreszt, ahol aktív a dupla koppos ébresztés funkció. Még akkor is, ha más beállítás ezt kifejezetten tiltaná. Pl védelem a véletlen érintések ellen.
-
goom
senior tag
válasz icemad #10573 üzenetére
Tényleg megleptél, de én már régóta nem mondom semmire, hogy "kizárt" meg "hihetetlen". Bár arra is gondolok, hogy - nyilván - jó pár féle nadrággal "teszteltem". És ha mindig csak a túranadrágomban csinálná, az téged támasztana alá. De most egy hétig nyaraláskor is egyfolytában ezt nyomta - rövidnadrágokban (is).
Vajon becsukható tokban (talán flip-nek hívják?) megszűnne a dolog?
Mert amúgy meg szeretem a rosszvasat, a fenébe... és semmi kedvem "költözni" megint. -
goom
senior tag
válasz jereti #10578 üzenetére
Jobb oldalon kamera, igen, de a másik (bal oldali) a Locus Map térképprogram. Azt soha nem nyitja. A kamerát nem cseréltem le... ahogy írtam is, egyik legfontosabb funkció nálam. De értem, persze, hogy egy teszt erejéig gondolod: ezt ki is próbálom.
Arra persze továbbra sincs magyarázat, hogy miért jön fel a segélyhívás és a személyes adataim... -
Fold 3-nál a gyári flip tokot használtam egy ideig. Na az egy baromi elcseszett tok. Zsebben a legkisebb mozdulatra is eltolódik a fedlap 1-2 millimétert, így a telefon úgy érzékeli, mintha feloldanám a kijelzőt. Emiatt volt nekem kb 7 óra készenléti időm... Persze ott a telefon kialakítása miatt a tok is rossz volt, de nem hinném, hogy itt más lenne a helyzet.
A zárképernyőn a kamerát nyugodtan cseréld le. Sokkal könnyebb és gyorsabb a kamerát megnyitni a bekapcsoló gomb kétszeri gyors megnyomásával. Teljesen lezárt telefon esetén is működik.
-
goom
senior tag
-
StarKiller89
senior tag
már olvastam hasonló panaszokat mint amiket leírsz, de itt se értem ezeket hogy a fenébe produkáljátok... a napokban volt, hogy egy éve használom a telefont, elég intenzíven zsebből ki-be fotózás stb... talán egyszer tapasztaltam, hogy megnyitotta magától az időjárás appot, érthetetlen sztámomra ez a jelenség
a gatya témát szintén mem értem, a strand gatyával be a Balatonba, vizes köenyezetben, farmer, bármilyen rövidgatyával sem tapasztaltam hasonlót
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
wanted5
őstag
válasz StarKiller89 #10584 üzenetére
Szintén nem értem én se.
Mondjuk nálam a duplakoppos ébresztés meg AOD ki van kapcsolva, de soha nem csinált még csak hasonlót se.Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
kelly416
veterán
Duplakoppos ébresztés off, és egykopposat használok. Érintésre AOD bekapcs és már nyomom is az ujjam a leolvasóra.
Bő rövidnadrágban 2-3 hetente egyszer ujjlenyomat helyett mintát kér, mert 5x próbálkoztam már, de ez kibírható szerintem. Minden más alkalommal jól működik. Kamera sem volt még sosem aktív zsebből elővett telefonnál, más gomb nincs a feloldóképernyőn. -
Peace
nagyúr
Huhh érdekes dolgokat írtok. Remélem azért nem lesz vele para. Vagy lehet belefér majd a 21 FE a keretbe, ha az jobb ilyen szempontból.
-
kelly416
veterán
válasz kelly416 #10599 üzenetére
Na, már kicsúsztam a szerkesztési időből.
Pedig be van kapcsolva a funkció. Végre valami nálam sem jó.
Szerk.:
Átállítottam az alatta lévő aod opciót megjelenítés érintéssel opcióra és jó.
Köszönöm szépen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője