- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bada Bing
tag
A P311-et hangereje mennyire teszi alkalmassá a fülest pesti zajban való közlekedéshez? Lehet tisztán érteni benne az emberi beszédet?
-
Flashback
addikt
válasz Bada Bing #54 üzenetére
Abszolút! Ahhoz képest hogy nincs "dedikált" mikrofon rajta rettenetesen jó ez a része. Próbáltam kocsiban, vonaton, pesten. Mindenhol remekül vizsgázott. Szerintem egyszerű kezelni, nekem nem volt gondom vele. Az én füleimnek kényelmes. Még valami lightos sportoláshoz is jó lehet, stabilan van az ember fején.
Hangerőben is jó. Én a maximum hangerő alatt használom 4 fokozattal. Hangszórók hangja is elégé rendben van bár olyan igazi durva mélyet nem csinál.
Ennyi pénzért nem kérdés szvsz.[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
hemaka
nagyúr
tök jó az Asrock minigép, de az az árcetli...
-
waverider
senior tag
Vision 3D kütyüt belekukucskálós tesztre kérjük a PH!TV-be, köszönettel!
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
waverider
senior tag
Személyes Miniteszt:
Megérkezett a postaládámba az Artic P311 füles. Amazonon rendeltem, de alboltból!
19 font volt postázással, szóval elég jó áron sikerült megvennem.
Eddig egy Dell BH200 típusút használtam, nincsen vele semmi gond, csak gondoltam ezt is kipróbálom...a másikat meg lepaszolom a barátnőmnek.
Nem tudok különbséget tenni az eddig haszált DELL BH200-as és az Artic fülese közt. Mintha egy lehelletnyit a Dell-é tisztább lenne, az Artic basszusa meg teltebb,
de lehet csak a picivel nagyobb kókusz miatt. A BH200 egy picivel kisebb, könnyebb, tetszetősebb, mellette a P311 bumfordibb, vaskosabb, nem annyira dizájnos kinézetű, de emiatt jobban kitapinthatóak rajta a gombok.
Maximális hangerőben kb. egyformák, zenék (Coldplay, Chicane) és filmek (9, Cargo) egyaránt jól szólnak, ugyan nem támogatja a térhangzást, mégis jó élményem volt a Függetlenség Napjával kapcsolatban.
Hosszútávra nekem (pl. 2-3 részes filmmaratonra) egyik sem túl kényelmes, az átlagtól egy picit nagyobb fülem van, lehet ezért. Hát ember legyen a talpán aki megmondja, hogy melyik maradjon, gyanítom mindkettőben azonos belső van, csak a körítés más.
Ha tud valaki erről részleteket, megoszthatná, köszönettel venném!
Ha van kérdés, privibe jöjjön, arra időben tudok válaszolni.Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Lehet kinevettek, mert láma lesz a kérdés.
Adott egy notbook és egy XBOX360 füles. MSN-en szeretnék beszélgetni.
A notin van 2 db 3,5ös jack bemenet, a fülesen van 1db 2,5ös jack dugó.
Vettem egy 2,5ről 3,5re jack átalakítót. Bedugtam a notiba, amit én mondtam, azt a másik fél hallotta, viszont én semmit nem hallottam abból amit ő mondott.
Segítség kellene, hogy tudnám megoldani a problémát.
Előre is köszi.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
energy_
senior tag
p311 ipon.hun 6700
és lenne egy olyan kérdésem hogy számitógéppel müködik-e ?
[ Szerkesztve ]
-
koda07
csendes tag
Sziasztok
Nem rég vettem egy arctic p311-es headsetet. Próbáltam PC-hez telepíteni de nem működik, neten láttam más cikkeket amiben autómatikusan felismerte a headsetet de nálam nem ismeri fel windows7en vagyis csatlakozni tudtam csak a drivert nem találja! Akinek van valami ötlete az legyen szíves segíteni.
Előre is köszönöm
Koda07 -
GabN73
addikt
válasz superecneB #8 üzenetére
2x rárúgsz a kuplungra aztán celluxozhatod összefele...
-
blueye
veterán
P311-en le lehet ezt kapcsolni (kicsit robotnak érzem magam ahogy kéken villog a fülesem )
LED kijelzők:
Állapot Be Kijelzés A kék LED 7 másodpercenként villan egyet -
bertalanimre
tag
Skacok, nekem a P311-el kapcs egy olyan kérdésem lenne, hogy egy ZTE Grand X In-hez szeretném párosítani, de a telefon az istennek se találja meg a headset-et. Más teló se találja meg. Lehet, hogí simán hibás?
Az amerikaiak 51 százaléka szerint az informatikai felhő működését a rossz időjárás is befolyásolhatja.
-
blueye
veterán
válasz bertalanimre #66 üzenetére
Én több telefonnal is simán tudtam párosítani.
-
blueye
veterán
válasz bertalanimre #68 üzenetére
Jajj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest