Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruzolka
aktív tag
Ez tetszik Anno a 720 is tetszett. Ha jó áron kezd, lehet váltok WP-ra!
Zolka
-
jacis
nagyúr
Elég semmit mondó szegénykém...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
margithid
veterán
Árról nincs valami infó?
Aksiból nagyobb azért elfért volna.
Nekem bőven elég lett volna a 630 is, vakuval és 1 GB Rammal. -
unyadavid
senior tag
Ha a 925 alá áraznák (pl. 65 kártyásan) szerintem egész jó vétel lenne. Korrekt külső, kijelző, teljesen normális hardver (windows phone - több nem is kell) és jó kamerával jó lesz ez.
-
tothmaxy182
őstag
Jé, ebbe már jutott villanó? Ki gondolta volna...
Minden szavam magánvélemény!
-
Maxentius
addikt
Debian...
Annak örülök, hogy az előlapi kamera felbontása nő, de a "szelfi" szótól kiráz a hideg.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
C$abi
aktív tag
Ez kvázi egy 630-asnak a felturbózott verziója, mert javítja azokat a hiányosságokat, amit a felhasználók a 630-nál észrevettek, pl. itt 1GB RAM van benne vakuval jobb kijelzővel, de a chipset meg ugyanaz a Cortex-A7-es, Quad-core Snapi 400-as.
Én várom, mert WP8.1-es mobilokból még nem készült középkategóriás modell.
Ja még valami. Miért nek lehet normális, kapacitív gombokat használni a WP-nél? A költségcsökkentésen kívül van ennek értelme. Meg egyébként ennyire számít 50-60¢?[ Szerkesztve ]
-
wozzy
tag
Formabontó és merész design Ezek a Nokiák is egy kaptafára készülnek. Én nem tudnám megkülönböztetni őket. (1-2 kivétellel)
Egyébként a fiatalabbakat biztos megfogja ez a rikító nokiás színvilág.[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
Érdekes hogy ide senki nem irja be, hogy nincs csúcsvindóz kisebb kijelzőmérettel.Ezis jó bitangnagy lesz mán, me a kijelzőméret növelés az fícsörBár 4,7 még elmegy, a káva sem akkora nagy.Nem kijelzőmérettel kéne a készülékeket pozícionálni.Mert ha jó kamarás vindúzt akarok akkor legyen legalább 5 ös, me a nagyobb jobb Az meg hogy a villanó pluszpont nevetséges.Remélem lesz valami kisebb jóáras windoz, nagy hiányosságok nélkül, mert ki szeretném próbálni a rendszert.
-
azopi74
addikt
SoC ezek szerint 8x26, ami nem feltétlenül előrelépés a 720-hoz képest. Az 1 giga ram viszont dicséretes. Alsóközép kipipálva, várom a 830-at, mert még mindig elég nagy az űr a 730 és a 930 között.
-
Blyan
félisten
Azért az akksin dobhattak volna még....
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
félisten
-
M3oH
addikt
Jó árazással ez üthet. Nekem bejönnek a Nokiák ás a Win is egyre "okosabb". Bár a Nexus vonalat még nem adnám felérte.
-
helixP
nagyúr
Ja, de valahogy az emiatt sírók ebben a topicban elmaradnak. Ez a telefon kb. így néz ki.
-
törölt tag
Vajon a 720-hoz hasonlóan a 730-t is lehet majd vezeték nélkül tölteni?
-
Blyan
félisten
Amúgy komoly, hogy a virtuális gombsor már feltűnt a legelső Nokia WP7-es prototípuson és három év kellett, hogy ez végleges kiadáson is szerepeljen.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Tomi_Ohl
veterán
Nem úgy volt, hogy minden sorozat újabb tagjait eggyel lejjebbi árszegmensbe pozicionálják? Pl: az 520-nak a 630 az utódja, és nem az 530.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
sz.balazs.95
veterán
A Debian alapú Ubuntum mellett jól mutatna. persze ha nem csak egy belső név lenne.
azt mindenképp jó látni, hogy most már normálisan el vannak különítve a kategóriák.
a régiből kiindulva az 5xx egy új, legalsó, a 6xx a korábbi 5xx helyére lépett, a 7xx a 6xx felé egy kicsit, és a 8xx meg remélhetőleg maradt egy szinten, így nincs az, mint korábban, amikor is a 720 a 620 szintjén volt, jobb kamerával, de a 820 árán.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
BiP
nagyúr
Tudom, hogy a kompakttal nem a konkrét Compact-ra jeleztél, de hogy ne keveredjen meg senki, hadd kanyarodjak el ide:
A Compact, mint típusjelző a Sony "sajátja", és ők legalább valóban csúcskészüléket préseltek össze kisebb méretre. Ez az, amit minden vevő várna. (lsd. Z1 vs. Z1 Compact)
A Mini jelzés az, amit elkorcsosítottak. Millió példát lehetne hozni. (szerencsére, ezt legalább következetesen használják, így meg lehet ismerni, hogy itt szó sincs apróbb méretű csúcskészülékről ).
Nem feltétlenül kicsi méret (4,3 és nagyobb verziók), és biztosan nem csúcskészülék.
Annyiban jogos a dolog csak, hogy az aktuális csúcsra hasonlító középkategóriás gépet adnak ki kisebb méretben. -
törölt tag
Totál a 920-as háza.
-
HKorn
veterán
válasz sz.balazs.95 #29 üzenetére
jah, a 720 az valahogy nem igazán volt jól pozícionálva, vagyis árazva. Ez valszeg jobban át lesz most gondolva.
Mindenestre kiváncsi leszek az árára, eddig kellemes meglepetés volt a 630 és 930 árazása.
Run&Ride
-
őstag
Nincsenek kapacitív gombok? 6,5 MP-es kamera? nem látok kameragombot sem... Az 1GB ram jó dolog, kérdés, milyen proci lesz benne? Sanpi 200? Egyenlőre nem látok benne semmi olyat, amiért érdemes lenne cserélnem... Talán majd a 830
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
ghost364
senior tag
Szerintem ez tetszetős lett. Ez már az a kategória, amire majd lecserélném az 520-at.
-
sz.balazs.95
veterán
amúgy az mekkora köcsögség már...
1. egy nyamvadt tekercset kellene felrakni a hátlapra (A Lumia 925-ről pl. vannak fent videók a neten, hogy lehet utólag belerakni)
2. külön tok kell a töltéshez? nemár... nem pont az a qi lényege, hogy egyszerűbb legyen vele a töltés?amit a Lumia 820-nál csináltak, hogy külön hátlapot kell venni, az eredeti helyére, az még rendben van, de ez már teljesen elbénázott így. persze a 100+-os kategóriában ez is normálisan meg van oldva.
Jó lene, hogyha csak a legalsó kategóriából száműznék a qi-t, akkor esetleg mév véletlenül el is terjedne a technológia.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
m1lan
őstag
válasz Energie X #37 üzenetére
Ha már a 630/635-ben is Snapi 400 van, kizártnak tartom, hogy ebbe ugyanazt a procit tegyék, mint a legalja kategóriás 530-ba.
Ezek a szoftveres gombok szvsz nem kellenének. Gondolom alul is marad a káva, és azok még plusz teret is vesznek el a kijelzőből...
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Sonyimádó152
csendes tag
Gyönyörűségem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 60 ezerért jönne! Sony Xperia M2 ellen... HD kijelző!!!!
Ezt ne csináld! Ez nem kifestő!
[ Módosította: CoolMan ]
-
m1lan
őstag
342 ppi azért nem kevés.
@Sonyimádó152: ezért a smileyrengetegért mit fogsz kapni...
@azopi74: ezek szerint nem volt egyértelmű a kommentem azt írtam, hogy már a 630/635 is Snapi 400-at kapott, a 730-ban meg biztosan nem Snapi 200 lesz, amikor azt az 530 kapta, ami a legalja Lumia.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
azopi74
addikt
válasz Sonyimádó152 #42 üzenetére
Ez azt hiszem, hamarosan törölve lesz, két napos ban kíséretében
-
félisten
-
kengyel
nagyúr
Ez így elsőre jól hangzik. Reméljük jó árazással köszönt
kengyel
-
dreamdancer
őstag
Én csak azt nem értem, ha ebben ott van a 720p meg az 1 GB RAM, akkor hol lesz a 830 helye? A Snapi 800, az FHD meg a 2 GB RAM ugye a 930, a Snapi 400 és a 720p mellé a 2 GB RAM öncélú és értelmetlen lenne, szóval kíváncsi vagyok, mivel lesz több a 730-nál úgy, hogy a 930-ba "ne harapjon bele"?
Amúgy meg szvsz ez a legkiegyensúlyozottabb 8.1-es Nokia, az átlagjúzernek a legjobb választás.
Nem a lényeg a fontos.
-
Lomha 8V
addikt
Jó kiállású, de azt hittem nagyobb a kép alapján.
(#46) Plazmacucci: Van baj a gyereknél, kézen foghatja a másik hsz gyűjtőt, FATtila78-at...
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
Ezek a szoftveres gombok elég gagyin hatnak, szerintem.
Remélem nem ez lesz a trend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest