Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
De normál Windowson van desktop mode is, ahol teljesen rugalmasan méretezed, sőt akár egymás mögé is pakolhatod az ablakokat Bár a Windows 1.0 is valami olyan szinten kezdte a 80-as évek végén, ahol most a Metro és a Sasmung féle GUI tart, talán 5 év múlva eljutunk ismét a desktop ablakozás szintjére
-
bok92
addikt
A Tab Pro 12.2-nek konkrétan mi értelme van? Ugyanaz az mint a note 12.2, csak nincs hozzá stylus...
-
tDr1v3r
veterán
köszkösz
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
mrlujoak
veterán
hmm...
karcsú volt, de legalább hozott újat is.
A Bay-es eset meglepett, aztán ennyi.
A -végre - hajlítható megjelenítő remek ötlet, várom, hogy mi lesz gyakorlati haszna, és mennyire válik be a mindennapokban.
Ezek a PRO-k meg minek?!
...de mitől PRO-k?!mindegy. beleolvasgatok a külföldi sajtóba, hátha kapok pár morzsát. messze van még hajnali kettő...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
iSonic
addikt
Aki lemaradt-> [link] olvassa végig a cikkeket
-
Bencehon
csendes tag
2 Óra mulva kezdődik a sony.
-
fugu
tag
Hát ezt megérte megnézni.
Az apple események is ilyenvicceseknevetségesek?
Akkor azokat is nézni fogom.Már csak az ass-pen az ass-lens és Michael Bye miatt is megérte.
A chairman ceo mittudoménmi félisten a karján a galaxy gear-rel meg teljesen életszerű volt.
A francia séfet akinek nem tudták úgy felrakni a mikrofonját hogy a borostája ne dörzsölgesse szintén jelentősen hozzátett az élményhez.
És ez a hatalmas mennyiségű innovatív termék...
A merőben új és elegáns formatervek a tableteken, a minőségi anyagok. Lenyűgöző.A sonyhoz van valakinek linkje?
[ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
Nem csak hogy unalmas volt az elöadás, semmi érdekeset nem mutattak be. :/
Ezek az elöadók amúgy olyan szinten merevek, mint ha épp a hullaházból hozták volna Öket. Semmi vicc, jókedv vagy egyediessék, csak monoton uncsi szöveg. Simán benyomtam volna egy olyat, hogy ránézek a tv-re és azt mondom, azt a q****, hova lettek a pixelek? Vagy legalább nyitotta volna ki a hütöt, had lássam mi van benne.Az elején mondtak még egy olyat is, hogy az okos otthont akarják megteremteni, miszerint azt mondom a gear-nek, hogy mozizok, akkor elhalványodik a lámpa, indul a film. Ha azt mondom elmegyek otthonról akkor a klíma lekapcsol, tv, hütö is követi, mosógép meg szól, hogy várjál hát még ki kell teregetned.
Na ehhez képest úgy látom azok az új termékek ezt nem kapták meg. Akkor minek említették??És hol a gear utódja? Vagy bármi érdekes?
A legnagyobb újdonság a 8,4"-os brutál felbontású tablet (mert ugye ez a méret is kellett, hiszen hiánypótló... )FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
tjb007
nagyúr
Késő bánat, de ehelyett inkább valami filmet kellett volna néznem
-
mtcob
senior tag
A 12"os Tab PRO-nak konkrétan semmi értelme, új Gear sincs, igazából semmit nem mutattak be ami bármennyire is meglepetésként vagy újdonságként ért volna.....8" Tab PRO korrekt, G Pad-nál jóval jobb, bár ez az árán is meg fog látszani (sajnos)
Azt viszont nem értem hogy mi a sz*rért erőltetik a fizikai gombot egy 8"os tabra, amit vélhetőleg fektetve is fogsz használni?! Mert 12"-nál értem, ne foglalja a helyet a navbar, meg úgysem fogod portrait módban, de 8"ra........nem kéne ennyire erőltetni ezt az "egységes" dizájnt, rohadtul unalmas, ráadásul jelen esetben a használhatóság rovására megy[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Néha igen gonosz tud lenni a betwitterezett internet, máris az egész világ Bayen röhög. Noha a baki a Samsungé, ennyire nem lehetett bekokszozva a tag, a saját munkájáról sem tudott egy ébkézláb mondatot összerakni (már ha egyáltalán lehet), nemhogy egy hajlított TV-ről. Szerintem totál be volt trippelve és azt hitte hallucinál.
-
Ailton
tag
válasz nightshadow #171 üzenetére
Na! azért nem semmi filmeket rendezett...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz nightshadow #171 üzenetére
Azért én cserélnék vele, még így a beégéssel együitt is.
-
Ailton
tag
válasz nightshadow #174 üzenetére
Te ne haragudj, de nem gondolhatod, hogy olyan primitív okok álltak emögött, minthogy szegény csávónak nem jutott eszébe semmi, amit hantázhatna... Gondolom nyomós oka volt arra, hogy "elszaladt". (Hülyén hangzik ezt így mondani, de tulajdonképpen ez történt )
-
dreamdancer
őstag
8 megapixeles kamera egy háromnegyed kilós, 12 hüvelykes tableten? Igazán optimális pótléka egy kompakt fotómasinának... (Nem.) Kizárt, hogy ilyen paraméterekkel egy tablet ergonómikus legyen, agyatlan parasztvakítás by Samsung.
A legkisebb Tab Pro viszont wow.
Nem a lényeg a fontos.
-
xmaas
őstag
Hat kicsit sovany volt az egesz bemutato ,tobb keszuleket remeltem
-
Joachim21
őstag
Se Exynos, se Galaxy, se semmi ami miatt itt többen is a körmüket rágták.
[ Szerkesztve ]
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Griff55
senior tag
válasz nightshadow #176 üzenetére
De az a kisétálás Bay-től XD mint egy rajzfilm olyan volt
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
orbano
félisten
azt reméltem lesz ilyen 12-es kijelzővel windowsos tablet is, szerintem nagyot szólna legalábbis nálam
A vér nem válik VAZZE!™
-
satz18
őstag
Sztem, ez a különböző méret, azonos speciáció dolog rnedkívül korrekt. Telefonoknál is így kéne hozzáálni. Persze a 4.3 colosnál elég lenne fhd kijelző is.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
petipetya
nagyúr
Le a kalappal, ez a multi window nagyon tetszetős a számomra.
"nincs rá lezsóidő"
-
AS
félisten
Az uj UI egész jó végre gondoltak ara hogy tablet az nem telefon.)
Samsung Galaxy TabPRO 8.4 az tetszik
Pár info és kép és videoNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
petipetya
nagyúr
Pont itt a Phonearenán néztem meg a legnagyobb tesót bemutató videót. Kissé win 8.1 utánérzésem van ezzel kapcsolatosan.
Ám mivel android párti vagyok, örülök ennek az újításnak, iszonyat jól sikerült ez a felület.
Ja, azt a fránya fizikai gombot elfelejthetnék már végre.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
axioma
veterán
Ez a 12.2" tablet mar az a kategoria, amin lassan bevezetik alkalmazasnak - persze vilagraszolo csinnadrattaval, hogy milyen ujitok -, hogy feldobnak egy egermutatot plusz a kezed ugyeben egy teglalapnyi teruletet hasznalhatsz tapipadnak... Mert mashogy kis mozdulatokkal nem ered el a teljes feluletet, kalimpalni meg faraszto, ha nem csak nezni akarod, hanem konkretan csinalni is rajta valamit.
A kicsinyites onmagaban ezt nem hozza, mert ott ugyan ugyanolyan kicsi mozdulatokkal, de a kezed alatt es kicsi helyet eltalalva kell pontosnak lenni. -
Gambas
tag
Jöhet a csere 12.2 Note-ra,köszönjük Samsung!
-
Gambas
tag
Pont a tableteknél növelt felbontást,ebben a mezőnyben nem volt túl erős,most viszont szinte a legjobb lett!Végre oda nyúltak ahol hézag volt.A tv komoly de inkább Lg,hűtő passz:-))
-
zaurac
tag
Ezeken most Android vagy WP 8 fut ? Bár jól állnak a csempék az androidnak
-
bok92
addikt
Ez a Bay... Epic fail...
-
Griff55
senior tag
Gyerekek, most ne a bemutatott nagy semmin ájuldozzunk már meg beszéljünk!!!! ITT A TÉMA BAY!!44!
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
MARTIN970215
tag
Egészen pontosan mi a különbség a Galaxy NotePro és a Galaxy TabPro 12.2 között, az S Pen-en kívül?
-
bok92
addikt
válasz MARTIN970215 #194 üzenetére
Konkrétan semmi... Ja annyi, hogy a note pro 12 grammal nehezebbet nyom a cerka miatt.
-
roli543
őstag
A 8.4es lett a legjobb.. De a szoftveres gombokkal mindent elrontottak! Kár érte..
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
ClioRS
őstag
válasz MARTIN970215 #194 üzenetére
A Note-ban új octa Exynos proci lesz, a GalaxyTab-ban meg "csak" ( ) Snapdragon 800.....
-
silentkiller
senior tag
Ezek szerint, én már időutazó vagyok mert itt van az asztalomon egy fekete LTE-s Samsung Galaxy Note Pro 10.1-es. Érdekes, az elnevezés különbözik meg annyi, hogy a 2014 Edition 3 GB RAM-ból garázdálkodik a 4.3-as ROM-on.
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs