Hirdetés

2019. augusztus 23., péntek

Hozzászólások

(#35) Runner_fxr válasza deuscreator (#30) üzenetére


Runner_fxr
(őstag)

Ja értem, ez esetben valóban jó megoldás a vellany power. :D
Mennyi pénzt szánnál rá?

Kolondrum: Nyilván nem tudhatom biztosra, hogy egyről beszélünk, de az tény, hogy Budapesten van egy ilyen KTM szerű, elektromos szörny, személyesen nem ismerem a tulajt, de már többször láttam a gépet, Budapest több kerületében is. XI-ben például, meg a körúton is több helyen. Amit írtál, arra felé nem járok, de lehet arra felé is megfordul. Az a baj, hogy a rendőrség baromira leszarja az ilyeneket, mint fentebb is említettem, még a motorokat sem úgy ellenőrzik ahogy azt kéne, ezekhez az elektromos gépekhez, meg a szabályozásukhoz még annyira sem értenek. Mindig is lesznek emberek akik megkeresik a kiskapukat, ezzel nem tudsz mit csinálni.
Ettől függetlenül szerintem nem megvetendő ez az elektromos bicaj dolog, meg egyáltalán az elektromosságon alapuló közlekedés sem. A jó oldalát kell nézni, és több a pozitív oldala mint a negatív. Ilyen erővel betilthatnák az összes nagymotort is, mert van jó pár idióta aki csak a csutka gázt meg az egykerekezést ismeri. :)

gyenesmartin: Jelenlegi szabályozás szerint ha építesz egy ilyen elektromos monstrumot, azzal egyáltalán nem vehetsz részt a forgalomban. A gyakorlatban szerintem nem foglalkoznak vele egyelőre.
Csak akkor lehet gondod ha balesetet csinálsz, mert akkor biztos, hogy alaposan megnézik azt a villany masinát és amennyiben szabálytalan, úgy mindent rád vernek, azt is amiért amúgy nem te voltál a hibás.

dugø: Németországban már annyi S-pedelec van, hogy kapásból kapja a rendszámot.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.