- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Inkább más a kapacitása,feszültsége az akksiknak...nem véletlenül van ám piaca az állítható akksinak is,az igazi ínyencek ezzel is játszanak!Lényegében ez is olyan,mint a hifiszerkó,talán még az is változtatná az ízt,hogy van-e rajta a fólia ( Igaz,TES? )
A zsugorcső nem jó(műszerész vagyok,van mindenféle...),az jóval vastagabb,plusz ha kivágod,ott nem is úgy zsugorodik,de szépen kivágni sem lehet igazán...én szépen vágok maszkokat,és fújós fekete spré még lehet a bud emblémát is átteszem vagy ilyesmi.
Végülis a tartály maga szerintem nem megy tönkre olyan könnyen,ha besz@rik a kazán,rátolom egy újét,a szálat meg könnyű cserélni,ha van anyag.
Jó cucc ez,egyszerű holmi,mint a bot,de mégis egész jól össze van rakva,eléggé "bolondbiztos"...persze igénytől függ,mert kicsi az 1milis tartály egy kemény füstölőnek,a füst sincs akkora nagy és erős szerintem,mint egy külön kazánnál...de kicsi,kecses,masszív.
Igazi "hordós" patron szerintem,ami mindig bevethető.Persze gondolom,aki ráérez,az meg úgyis vesz különlegesebb holmikat,dipet az otthoni zártkörű "élvezkedéshez",de a napi robotban remek társ,és vállalható társaságban,e-bagósok között is.Tes,no milyen az RY4?Látom írtad odaát,hogy kóstolás...talán azt láttam még magamnak is,ami nem gyümiízű,rendeltem is,de kérdeztem Lacát,hozzám még nem jutott el,így lemondható/pótolható a rendelés.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest