Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Hálisten.
-
edward2
addikt
Egyetlen baj van a morzsaporszívó hasonlattal. Nem tett minden porszívót konyhai morzsaporszívóvá de a 3D-t azt megpróbálták lenyomni mindenki torkán és ezért mesterségesen magasan tartotta az árakat illetve olyan irányba fejlesztettek a gyártók éveken keresztül amiről most kiderült hogy semmire sem jó és senkit sem érdekel.
Ezért van az örvendés, mert végre nem egy totálisan fölösleges hülyeségre kell a gyártóknak koncentrálniuk. (sajnos majd biztos találnak valami másik hülyeséget...)
(#70) fausto
Aha amikor bedőlt a plazma akkor bezzeg a sok LCD betyár széjjel örömködhette az összes plazmás topikot de most jujuj a szegény 3D megsemmisül....
(#73) blackrulz
Kösz a lényeget le is írtad. Ahelyett hogy "buta" 75"es plazmát vásárolhatnék már végre atomfasza feketével 2000 euro alatt most nézegethetem az OLEDet 6000ért...
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
He? Szerinted egy utolsó generációs Pana Plazma képe milyen minőségű? Ne viccelj már. Legjobbak közt van.
szerk: mellesleg amíg vehetnék akár 6000 eurós TV-t is van józan eszem. Például van-e rá szükségem. Nézek-e annyi TV-t, hogy nekem kell-e ilyen drága TV. Van-e annyival jobb mint a mostani Pana plazmám.
Hát ezeket a kérdéseket végig járom és mindegyikre nem a válasz. Tehát fölösleges kihajítanom 6000 eurót.
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
válasz #94529552 #274 üzenetére
gazdaságtalanul gyártották=nem lehetett az embereket lehúzni olyan trükkökkel mint pl CCFL-t leváltották egy sor LED-del és akkor az LED-es TV lett? 2x annyiért? Hát akkor egyetértünk.
Kereslet meg arra van amit a hülye embernek eladnak.
Munkatársam példájával: A plasma tévé torzííít ordítja nekem. Mi volt a valós probléma? Be volt kapcsolva a 4:3as képforrást automatikusan 16:9re kihúzó zoom funkció ami amúgy LCD tvken is van. Na ilyen az átlagfelhasználó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest