- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz kolopele #298 üzenetére
Itt most két kártya egymáshoz viszonyításáról volt szó. Ilyen esetben csak és kizárólag az ár/érték aránynak van értelme. Legalábbis az ésszel élő, gondolkodó emberek szemében.
Miért adna valaki teszem azt dupla teljesítményért tripla árat? Ez ellent mondana mindenféle racionális gondolkodásmódnak.Amiről te beszélsz, az pedig az, hogy van egy bizonyos teljesítményszint, amire az illetőnek mindenképpen szüksége van, így ő csak az ezen teljesítményszint fölötti kártyák esetében fogja nézni az ár/érték arányt.
Hol van annyival erősebb??? Pont erről beszélek, hogy csak kb 1,5-szer erősebb, mégis dupla áron adják!
Itt a 74ezres RX 480:
http://www.rufusz.hu/Videokartya/Sapphire-AMD-Radeon-RX-480-NITRO-VGA-PCIe-3-0-4-GB-DDR5-256-bit-DVI-2xHDMI-2xDP-aktiv-huto--C2106264-p67395.html?ak=1[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz #24845312 #301 üzenetére
Én ezt nem értem meg soha. Amikor veszek valamit, soha nem gondolkodom el olyasmin, hogy ez nekem hogy jön majd ki ár/érték arányban. Megtetszik, és kész. Egyébként meg nagyon egyszerűem kell megvenni. Na igen, megint egy link, ahol nincs a termék raktáron. Ezt már ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kolopele #302 üzenetére
Igen, nem érted meg soha, mert ezek szerint nem az értelem vezérli az életed. Ennyi. Csak azt nem értem, akkor hogyan lett annyi pénzed, mint amennyit híresztelsz, hogy van. Ha nem az eszeddel kerested, akkor vajon hogyan?
Most nincs raktáron, majd lesz. Így vettem 59ezerért is RX 470-et, meg 85ezerért is GTX 1060 6 GB-ot hivatalos kisker garanciával, vadonatújan. A megrendelt áron megkaptam mindkettőt, pedig a rendelés pillanatában egyik sem volt raktáron.
-
kolopele
nagyúr
válasz #24845312 #304 üzenetére
Inkább te gondolkodsz a saját fejeddel, és képtelen vagy elfogadni, ha valaki másként gondolkodik. A pénzt megnyugodhatsz, nagyon komoly munkával keresem, mindössze két műszaki szabadalmat jegyzek, de nem érdekes. Éppen ezért kellene megértened, hogy akinek van pénze mindenből a legjobbra, az nem foglalkozik ár meg érték meg ki tudja milyen arányokkal. Bemegy az üzletbe, és megveszi azt, amelyik a legjobb, legszebb, ártól függetlenül. Ezt annyira nehéz felfogni? Ezek szerint igen.
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz #24845312 #301 üzenetére
Csak szokás szerint nincs raktáron. így könnyű az olcsó árral dobálózni.
Bezzeg ha nvidiát akarsz, az van egyből, no offense, de ha most akarok kártyát venni, akkor nem holnapután kiskedden akarom, hanem akár holnap leszállítva. Mások az igényeink."Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
kolopele
nagyúr
válasz Johnnyxy27 #306 üzenetére
Az átlag ember csak a saját lehetőségeit szem előtt tartva képes gondolkozni, mondjuk a gazdagot eleve utálja, csinálhat az ember bármit is, az csakis rossz lehet, meg gyűlöletet szül. Ez a magyar valóság, ebben élünk. Szeretem nagyon a marhahúst, a disznóhúst meg ki nem állhatom. Ár/érték arányban a disznó húsnak kellett volna győznie, amit utána a kukába dobtam volna. Ez úgy marhaság ahogy van. Aki nem teheti meg, az az olcsóbból választ, aki megteheti, az meg a legjobbat veszi, nincs ezen mit túlragozni.
-
törölt tag
válasz kolopele #305 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, ha valaki másképp gondolkozik, csak én igyekszem mindig keresni a rációt a dolgokban.
Megelőlegezem mindenki számára a bizalmat, hogy biztosan ő is "ésszel él". De valószínűleg a vásárlási szokások nagyon eltérőek lehetnek emberenként, és nem mindenki törekszik a számára legmegfelelőbb ár/érték arányú termék megvásárlására.Abban igazat adok, hogy ha valaki végtelen mennyiségű pénzzel rendelkezik, akkor valószínűleg nem fog mérlegelni, gondolkodás nélkül megveszi ami az eszébe jut.
#309-es hozzászólásodra is reagálnék: én személy szerint megtehetném, hogy GTX 1080 SLI-t vegyek, de abszolút nincs rá szükségem, így nem is veszem meg. Számomra nem hordoz akkora értéket, mint amennyibe kerül. Így bár a lehetőségem adott lenne, mégsem veszem meg, mert nincs rá szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz #24845312 #310 üzenetére
"Abban igazat adok, hogy ha valaki végtelen mennyiségű pénzzel rendelkezik, akkor valószínűleg nem fog mérlegelni, gondolkodás nélkül megveszi ami az eszébe jut."
Na végre Mondjuk erre is van ellenpélda, amikor valaki hitelből vesz meg egy 10 milliós autót, amibe jut is havonta némi benzin, hó végére meg zsíros kenyér mondjuk ők csak szimplán nem tudnak gondolkozni, vagy csak a szomszédtól nem akarnak lemaradni.
Ezt viszont már sok embertől hallottam, hogy persze, én is meg tudnám venni, de nem látom értelmét. Ők általában minimálbérből élnek, de most mondom, ezt ne vedd magadra, csak nagy általánosságban így szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz kolopele #305 üzenetére
Szinte mindenutt a te hozzaszolasaidat olvasom a vga-s cikkek alatt,es termeszetesen mindig az SLI a fo tema,majd kovetkezik az eletpalya tanacsadas,a ,,szerintem ezek mar tul gyenge vga-k", majd mindenkivel megosztod,hogy annyira nagy sztar vagy,hogy tegnap 200 uj munkahelyet teremtettel a cegnel.Tudod,hogy hivjak azt az embert aki folyamatosan ezen vergodik? Penzes-proli.
Give me your cum,bull!
-
törölt tag
válasz Johnnyxy27 #308 üzenetére
Tiszta sor, nincs ellenfele, így megtehetik, hogy ennyit kérjenek érte.
Attól még arányaiban igenis túl lesz árazva, hiszen minden csak viszonyítás kérdése.
Persze ha valakinek mindenképp szüksége van erre a teljesítményszintre, akkor nincs más választása, mint keményen perkálni.#306:
Pár napot nekem megéri várni azért, hogy mondjuk 10ezer Ft-tal olcsóbban jussak hozzá valamihez. Mint írtam, vettem így már több mindent az elmúlt hetekben. -
kolopele
nagyúr
válasz Dexar007 #312 üzenetére
Nevezz aminek akarsz, szabad világban élünk. Ha nem értik meg sokan, hogy 4K felbontáshoz hiába veszek ár/érték arányban(már csak mosolygok ezen) kártyát, akkor nem tudok mit venni. Ehhez a felbontáshoz ezt találtam a legjobbnak, itt ennyiről van szó, nem többről. Lehet, ár/érték arányban nem volt a legjobb választás, sőt, projektort is vehettem volna már annyiért, mint amennyibe a tévém került, de a fenébe is, nem gondolkoztam el közben az ár/érték arányon, egyszerűen ez fogott meg elsőre.
-
kolopele
nagyúr
Hoppá, megy a Wawrinka-Nishikori meccs, jó éjt mindenkinek!
-
törölt tag
válasz kolopele #311 üzenetére
Nem vettem magamra, hisz nem vagyok érintett a dologban.
Egyébként igen, mindig vannak szájhősök, akik igyekeznek a valósnál nagyobb jólétet elhitetni magukról. Onnan lehet őket felismerni, hogy folyton-folyvást az anyagi javaikkal, az anyagi helyzetükkel igyekeznek felvágni.
Érdekes, mert akiknek tényleg van pénzük, ők nem így viselkednek. Volt/van az ismeretségi körömben mindkettőre példa. -
Johnnyxy27
aktív tag
válasz #24845312 #313 üzenetére
Túlárazva? Az ár/érték arány is relatív.
Szerintem meg a legjobb ár/érték arányú kártya az a GTX 1070 jelenleg, még ha sokaknak a pénztárcájához túl drága is. Először is nincs jelenleg aktuális ellenfele a piacon jobb áron a teljesítményéhez (max 980 ti, de az már kifutott) és 1440p-hez ez a belépőszint, ha optimális (csak)60 képkockát akarunk (ami többség szerint ez az optimális, mindegy, hogy sokan 30-al is boldogok)maximális beállításon, ha már "gémer" kártyánál tartunk, "gémer" gépbe. Szóval mi a gond ezzel? Az a gond, hogy ott tartunk a másik oldalról a polarisszal, hogy a középkategóriát (1060) sem tudja behozni az RX480 8 gigás zászlóshajóval sem ugyanazon az áron,akárhogy is de a 10% teljesítmény különbség megvan (nem beszélve a hőt, és a fogyasztást), akkor hol jó annak az ár/értékaránya? Jó, jön vega(bizonyíték, nem ígéret), vagy nem, jön az RX490, vagy nem, ami be fogja fogni elméletileg a 1070-et.
RX470 4 gigás az oké, 59 ropit megér, ez nem vita tárgya, ez tény, annak jó az ár/értékaránya, de az egy másik kategóriát képvisel. Személy szerint egy quad-sli 1080 sem vágna hanyatt anyagilag (tudom nincs ilyen), de az számomra NEM ÉRI MEG ( még a szingli 1080 sem) ahogy te is írtad, de ha van már egy 1440p-s 100 Hz fölött képes monitorod , akkor ne 1080p-re való kártyák közül válogassunk már! írom ezt úgy, hogy R 7970-ig bezárólag a legtöbb asztali vga-m az Ati/Radeon volt, kezdve az ATI RAGE-től. Nem vagyok nvidia párti, még ha jelenleg is csak ők tudják az elvárásaimat biztosítani."Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
Melorin
addikt
válasz Johnnyxy27 #317 üzenetére
Sőt, Egy egyszerű 1920x1080 felbontást ha az ember szeretne 60fps MINIMUM FPS-el futtatni, ami szerintem 2016-ban nem kellene, hogy túl nagy elvárásnak számítson, és nem a csúcskategória kiváltságának kéne lennie, lévén itt a 4k, 2k, nem feltétlenül lehet megoldani ezekkel az "ár/érték bajnok" kártyákkal. Ide már legalább 1060 kell. Nem arról van szó, hogy a legdrágábbat vegyük meg ha van pénzünk, egyszerűen csak utána kell nézni, hogy ezt az igényt melyik VGA elégíti ki. Ha megvan ez a kategória, és van több opció is, nyilván azok közül az ár/érték győztest kell megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Johnnyxy27
aktív tag
Igen, teljesen egyetértek.
Az a szomorú, hogy a jelenlegi palettán NINCS konkurencia, mint opció, régebbi (mondjuk egy FURY X), de mégis drága kártyát meg mégsem illene egy relatív új gépbe pakolni, legalábbis én nem tennék ilyet. Szóval mi marad? Az egyetlen megoldás, ha most akarsz kártyát és nem holnapután kiskedden."Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
törölt tag
Ez az egész onnan indult, hogy valaki szerint a GTX 1070 hű de jó áron van, és az RX 480-nak csak fele ennyibe kéne kerülnie, mint most. Én erre reagáltam. A két kártya egymáshoz viszonyított ár/teljesítmény mutatójáról volt szó. Abszolút nem éri meg ilyen viszonylatban az árát GTX 1070. A GTX 1070-nél rosszabb ár/teljesítmény mutatóval már csak a GTX 1080 rendelkezik. Ámbár azt is lehet überelni egy GTX 1080 SLI-vel.
Az meg egy teljesen más helyzet, ha valaki a minimum szintet a GTX 1070-nél húzza meg, de akkor meg eleve ne az RX 480-hoz legyen hasonlítva, hiszen az teljesen más kategóriát képvisel, teljesen más ársávban.
-
törölt tag
Te a minimum szintet a GTX 1060-nál húztad meg. Vannak akik a GTX 970-nél (=RX 470/480), vannak akik a GTX 960-nál, és vannak, akik a GTX 750 TI-nél. Meg vannak akik a GTX 1080 SLI-nél. Ahány ember, annyi elvárás.
(Sokan az APU-s rendszerekkel is tökéletesen eljátszogatnak éveken át.) -
törölt tag
Én elhiszem, viszont én például egy R9 380-nal is tökéletesen elvoltam FullHD-ban, sehol sem kellett lebutítani a grafikát azokban a játékokban, amiket kipróbáltam. (Egyedül a Black Ops 3-ban nem lehetett minden maxon, viszont a grafikai szint még ekkor sem volt nevezhető lebutított szintűnek egyáltalán. Ultra helyett Very high-ra kellett visszavenni emlékeim szerint.)
Nálam amúgy hetente változik, hogy épp mi van a gépemben, most épp egy RX 470, játékból meg a Battlefield Hardline meg a Fallout 4 van fönt jelenleg, de ezek totál maxon vannak. Tehát az Ultra beállítás fölött amit még manuálisan még följebb lehet tenni, azt is oda állítottam. Mondjuk szerintem ezeket a játékokat az R9 380 is max beállításon vinné.
GTX 1060 is volt egy darabig, de én nem voltam hasra esve tőle, mint itt sokan. Egyáltalán nem erősebb annyival, mint amennyivel többe kerül. Kb 10-15%-kal erősebb csak, viszont kb 45-50%-kal többe kerül. Ez iszonyat aránytalan, kb 3-szor annyi az árkülönbség, mint ami indokolt lenne a teljesítménye alapján. Ennek ellenére mégis sokan ezzel kérik a gépet, szóval valami titka csak lehet a dolognak. -
tegbashar
tag
válasz #24845312 #323 üzenetére
Annyiban értünk egyet, hogy az ár/érték az tényleg arány.
Biztosan van olyan embertípus aki e szerint vásárol, de nem úgy tűnik mintha sokan lennének a világon.
Azt gondolom inkább van aki pénztárca-limit vásárló van aki meg techlimites. És van aki megveszi ami tetszik neki. És biztos még van rengeteg fajta.Szerintem ez az ár/érték mizéria csak valami mese, nem tudok elképzelni sok olyan terméket ahol értelmezhető lenne. Csak jól hangzik.
-
Gainka
őstag
Nektek fizetnek ezekért a elfogult sületlenségekért?
"1060-at sem tudja befogni"
Képzeld az 1080-at sem. És képzeld soha nem fog a ket cég ugyan olyan erős kártyát kiadni, ha beáll végre a 480 ara, akkor pont annyival lesz olcsóbb mint amennyivel gyengébb. Ha nem elismerem hogy jobb választás az nvidia.
Szerintem gyerekes hozza állas igy kijelenteni hogy meg azt sem eri utol. Mi volna ha 20%-al erősebbre készítik az 1060-at? Akkor most azon menne a csámcsogás hogy körbe hugyozza?Az árak beállnák a teljesítménnyel aranyosan a két kártyánál, akkor tetszés kérdése ki mit vesz, azt a 150wattot meg ne vegyük mar kazánnak, tűzokádó sárkánynak meg lávának.
-
Whysperer
addikt
Lehet Én látom rosszul és nyugodtan javítsatok ki ,de úgy látom a testen ,hogy a Sapphire Rx 470 8gb egy az egyben ugyan azt tudja mint a ASUS RX480 8gb. Most akkor mi értelme van 480-t venni? iylen 3-4 Fpssel van elmaradva néha
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz Whysperer #328 üzenetére
Csak azert kerdezem mert hetfon kapom meg az arlistat amibol rendelek es pont ezek a kartyak vannak teriteken.. rx480 8gb meg a 1060,de ahogy latom a 8gb-os Rx470 1:1-be hozza a rx480. En ezt nem ertem a tesztbol ez most mi?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
törölt tag
válasz Whysperer #331 üzenetére
Minimális különbség van egy RX 480 és egy GTX 1060 között, de ha egy árban kapod, akkor vedd a GTX 1060-at, akár 5-10 fps különbséget is kaphatsz pluszban helyenként.
Itt egy videó, itt pont ezt a két kártyát hasonlítják össze:
https://www.youtube.com/watch?v=JVAag1cp8hkItt egy másik, ez alapján az RX 480 8%-kal erősebb, mint az RX 470. Az RX 470 pedig 12%-kal marad el a GTX 1060-tól, ebből már lehet következtetni, hogy a GTX 1060 csak milyen kis mértékben előzi meg az RX 480-at:
Teszt -
kolopele
nagyúr
válasz #24845312 #334 üzenetére
Középkategóriában a 10-15 fps nagyon sokat jelent, főleg ha az egyik éppen csak 60 fps felett van, mert akkor a másik még lehet, az 50 - et sem éri el, és folyamatos játék helyett csak a szaggatás van. A felsőházban már nincs jelentősége, legalábbis FHD - ban mindegy, hogy a játék 100, vagy 90 fps - sel fut.
-
törölt tag
válasz kolopele #335 üzenetére
Világos, ezért is mondtam, hogy azonos ár mellett én is a GTX 1060-at venném. Az a minimális kis különbség is számíthat akár ezen a szinten.
Mondjuk én nem látom szaggatásnak az 50 fps-t se. Nem lehet, hogy ez a kijelző típusával van esetleg valami összefüggésben?
Napi 16-20 órákat ülök monitor előtt, csak feltűnne, ha szaggatna a kép. -
Kreon21
csendes tag
Én 6850-el tolom és még mindig viszi a játékok többségét FHD-ban. Élsimítást meg ilyeneket kicsit vissza kell venni, de az FPS szám nem esik le túlzottan. Két játékban akadályozott eddig: Az AC Unity és a The Witcher 3. Ezek nélkül megleszek addig, amíg a 470-es ára leesik a normál szintre. Azzal megint elleszek vagy 5 évig.
-
Raymond
félisten
"Én 6850-el tolom és még mindig viszi a játékok többségét FHD-ban."
Oszinten szolva itt egy kicsit az van hogy megszoktad. En ugyanitt voltam egesz 2015 elejeig akkor valtottam az 1GB 6850-rol egy 2GB 750Ti-re es lathatoan/erezhetoen javult a helyzet. Az egy Q9550@3.4Ghz alappal. Nem tudom nalad mi a helyzet, de ha hasonaload regi/gyenge CPU-d van akkor erdemes mondjuk egy jo aru GF 950-re valtanod. Ha jobb a CPU-d mint az enyem akkor Radeon is szoba johet.
Mod: Mielott a vadbarmok kirohannanak az erdobol - most egy 380X-em van...
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
kolopele
nagyúr
válasz #24845312 #340 üzenetére
Konkrétan ha 60 fps alatt megy a játék, akkor ahogy írod, leginkább a fordulásoknál látni folyamatos rángatást, ami nem jó a szemnek. Ha 60 - ról leesik egy pillanatra, az is egyből észrevehető. Ez nálam azóta így van, amióta csak pc - m van, szóval kétlem, hogy a jelenlegi monitorom bármiben is hibás lenne, elég meglepő is volna.
-
-
Johnnyxy27
aktív tag
Legjobb ár/értékarányban az RX470 4 gigás van, ez nem is kétség a sebességéhez, 1080p-hez tökéletes.
De ha már egymás ellen versenyeztetjük, akkor a 6 gigás GTX 1060 jobb sebességben, hűvösségben és fogyasztásban. Sőt, általában a driverek is kiforrottabbak azon az oldalon, és általában egyből vannak raktáron. Ezek szólnak a 1060 mellett, ezek mellett a többség nem tud elmenni.
Nem kell védeni a vörös ördögöt, tudják ők mit csinálnak, vagy hogy miért. Ha kolopele megteheti, és megteszi hogy 1080 sli, akkor miért ne? Ha meg már megtapasztalta a kompromisszum mentes játék ízét 4K-n, akkor miért ne hirdesse? Ő belekóstolt abba, amibe mi csak kívülről tudunk, én inkább ezzel a dologgal nem foglalok állást, mert nincs benne tapasztalatom, de az biztos, hogy nem hurrogom le ezért."Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz #24845312 #343 üzenetére
Tényleg látszik a különbség 60 és 100/110 Hz között, a fölött sajnos nem tudok nyilatkozni.
Pl. a borderlands 2-nek az elején van egy demó, hogy a karakter körül folyamatosan forog a kamera végtelenítve, mint egy techdemóban, ott valahogy 60 Hz-nél látszik, hogy nincs meg a folyamatosság, amikor távolodik, meg közeledik a kamera, pedig nem beszélünk gyors mozgásról. Ha egymás után nézed őket, látszik a különbség, hogy az egyik "picit keményebb vaj, a másik puhább vaj" nem tudom másképp írni. Egyszer vedd észre meg a különbséget köztük, onnantól kezdve nem lesz ugyanaz a dolog! Erre mondják, hogy édes tudatlanság. De a másik, amin a legláthatóbb, az egy sima monitor teszt fenn a neten,http://www.testufo.com/#test=framerates.
Itt egyszerre egymás mellett láthatod a különbséget magas frekvenciás monitornál.
"Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
Johnnyxy27
aktív tag
Ja egyébként most frissen írom, hogy GTX 980 Ti van overclockersnél raktáron kb. 105 ezerért fontból számolva!
https://www.overclockers.co.uk/pny-geforce-gtx-980ti-xlr8-oc-6144mb-gddr5-pci-express-graphics-card-gx-055-pn.html?campaign=affiliate/tag
-
Johnnyxy27
aktív tag
Beáll az ára? Akárhogy nézem ezek a radeon kártyák csak drágultak a nyári kezdés óta, most van a 8 gigás rx 480 ára, ahol a jóval jobb 6 gigás változatú 1060 (az olcsóbb 6 gigás 1060 verziókról ne is beszéljünk, lásd zotac, evga, gainward stb.), a 4 gigás használtan ott, ahol amikor augusztusban újan elkezdték árulni(már ha volt raktáron),a 470 8 gigás meg árban átvette a helyét a 480 8 gigásnak, a 4 gigás változat talán csak egy leheletnyilvel van jobb árban, mint eredetileg a 480 4 gigás, akkor milyen jobb ár pozícionálásról beszélünk?
Meg ha a radeon árak mennek lefele, akkor az nvidia kártyák még felfele mennek, vagy mi? Ha esnek az árak, akkor esnek mindkét oldalon, csak a 1060 az kevesebbet fog, lásd 2 év után annyiért adtam el a 970-et, mint ami amennyibe a vele egyszintű radeonok kerülnek újan. Szóval ha veszel egy nvidia kártyát, azt jóeséllyel befektetésnek hívhatod, mert a pénzedet nem bukod el, csak használod(kb. mintha iphone-t vennél), minimálisat buksz rajta.[ Szerkesztve ]
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz Cobra652 #348 üzenetére
Eu-n belül nincs vám. Áfa meg már benne van az árban. Miért lenne lutri minőségű? Amúgy pár napja meg a Gigay G1 Extreme 980Ti volt ugyanennyire leértékelve. Max kis postát felszámolnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Johnnyxy27 #344 üzenetére
MSI Gaming X RX470 4GB videókártyát vettem. Crimson driver eddig nem okozott gondot, a Wattman-t meg nem használom (az még nem tökéletes), mert ott az Afterburner. Mi a gond...?! A GTX 1060 6GB magas ára, mert semmivel sem jobb, mint az RX470/RX480 videókártyák. Játék közben nem foglalkoznál vele pont melyik van a gépben, mert mindegyik majd egyforma teljesitményre képes FullHD-n. Legfeljebb az RX480 8GB tud kicsivel ellépni DX12 vagy Vulkan API támogatott játékban, vagy magasabb beállitásokra képes a több videómemóriával. Nvidia ezekhez képest árazta be a GTX 1060-at? Kicsit sem. Nvidia nekem a GTX 1070 és GTX 1080, teljes értékű kártyák kiugróan magas teljesitménnyel. A VEGA is ide fog érkezni és árban is igazodni fog a felső kategória árképzéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest