- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
hali
Ilyenre tud valami ebay/ali stb linket? köszi
[kép] -
El Gringo
senior tag
válasz sagesz93 #135951 üzenetére
ilyen max akkor működik, ha pumpálós a feje.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
E book olvasót tudtok ajánlani? Látott valaki mostanában elfogadható áron?
-
hodostamas
addikt
mi air purifier-hez szűrő van most akciósan valahol? Lejár hamarosan, kellene bele új
itt olcsóbb mint kínából? fura
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz gabe_ #135912 üzenetére
De melyiket? Link arról ami bevált?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Mr.Csizmás
titán
válasz hodostamas #135959 üzenetére
innen inkább ne
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hodostamas
addikt
válasz Mr.Csizmás #135961 üzenetére
inkább kina? fura is volt hogy olcsóbb mint kintről. Hamisítványt árulnak?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz hodostamas #135962 üzenetére
[link] btw. valszeg ők is kínából szerzik be rendelés után
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
-
gabe_
őstag
válasz fradi81 #135965 üzenetére
Pontosan. Nálam teljesen jól működik, egy pár filmet már megnéztem vele.
Párosítottam vele telefont, laptopot is, vezetéknélküli kijelzőként. A hangot is átvitte, youtubeoztam vele, stb.
Nálam csak akkor volt akadás, filmnézéskor amikor a párosított laptop a másik szobában volt...Sovány szakácsban sose bízz!
-
hodostamas
addikt
válasz Mr.Csizmás #135964 üzenetére
Ja ennyi? Alap hogy utanvettel vennem es amire azt irjak raktaron. Max bukok 1 napot.
-
Zola007
veterán
Láttatok valahol olyan riasztót, ami jelez, ha nyitva maradt a hűtőajtó?
Sajnos nincs gyárilag ilyen a miénkben és tegnap nem vettük észre, hogy egy flakon ásványvíz visszanyomta az ajtót, résnyire nyitva volt egész éjszaka
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
Délután még élt, rendeltem megint egyet, ha már nem bocs
Bár nekem még nem adták fel 7napja rendeltet serosegal.com
EAGET T1 Class 10 80MB/s TF Card 32GB - Royal Blue -
[link]
SYCXKS04
$3.99[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zeki
nagyúr
Szokott lenni a gearbesten (is) a Lenovo 8"-os 8 magos 3/16-os tabletje. Van ilyen valakinek? A játékok mennyire jól mennek rajta?
Vagy akinek van Meizu M6 Note-ja (3/32), azon mennyire mennek a játékok? Vagy a Xiaomi Redmi 6 jobb erre?[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Az a baj, hogy mire a hőmérséklet elkezd érdemben emelkedni egy ujjnyira nyitva hagyott hűtőben, addigra már lehet, hogy nem vagyok a lakásban vagy átmentem a másik szobába.
Illetve ha berakok 3-4 kiló frissen főtt langyos kaját, akkor felmegy ideiglenesen a hőmérséklet és vinnyogni fog állandóanAzért kellene olyan, ami jelez, ha pl. 30 másodpercnél több ideje nem zárja az áramkört, mert akkor még időben észreveszem és fals jelzést nem ad.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Real_Necro
veterán
Megjött az olcsó alis hot wheels. Sajnos nem színváltós...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Zeki
nagyúr
válasz Real_Necro #135976 üzenetére
Nekem sem.
-
GZoli7
senior tag
válasz hodostamas #135959 üzenetére
Topicját érdemes megnézni.
Én ebayről rendeltem 7000 körül.
BP-n a márkaboltban 7990 és 9900 Ft-ért árulják. -
senior tag
Ez a joybuy rendelés? Ahogy a visszajelzéseket az oldalon, senki sem kapott színváltósat, remélem 1-2 napon belül nekünk is megjön hogy láthassam végre.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
retesz147
addikt
Erre valami fincsi kis kupont nem tud valaki?
Blitzwolf Bw-BS5 selfie tripod[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
w.miki
veterán
ID115 0.96 inch Plus Smart Bracelet
Flash sale! - 5,99$Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
DeFranco
nagyúr
nekem is megjött "az-eszköz-amiről-nem-beszélünk" díj 2018-as győztese
-
Real_Necro
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Salex1 #135989 üzenetére
az már részletkérdés, biztos van olyan is, ami állítható vagy hosszab, majd keresek
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz sagesz93 #135951 üzenetére
nekem van kettő, felejtsd el, egy kalap sz.rt nem ér. Ha akkor rakod rá az üdítőre, mikor jól le van hűtve, aztán kiteszed a napra, hogy húgymeleg legyen, na akkor működik addig, amíg kijön az üdítő fele, kétharmada.
megj: nem véletlenül árulják ezeket a vásárban is a tűző napon és nyáron, csak akkor tudják megmutatni, hogy "milyen jól működik"
[ Szerkesztve ]
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
krisz74
tag
Üdv!
Powerbankok közül melyik gyártmány ajánlott a xiaomi mellett?
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Van valakinek esetleg ötlete, hogy milyen AA, AAA töltőt kellene vennem Ni-MH és Li-Ion akkukhoz?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
törölt tag
-
kano
nagyúr
válasz Doki16 #135995 üzenetére
Köszönöm!
Köszönöm mindenkinek, szerintem rendelek egyet.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tony21
tag
Már akkor mondtam, hogy ez egyik sem lesz színváltós, hanem mezei random hw-k lesznek
De legalább nem Aisle Driver
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Megérkezett ma ez a múltkor megemlített Xiaomi QC 3.0-ás töltő. Fake nem fake de betyár egy adapter. Szerencsétlen műterhelés csak úgy füstölt. Kicsit magasan indít (nincs qc-s usb teszterem így csak az 5V marad)
1A terhelés:
2A terhelés:
3A terhelés:
Kábellel együtt érkezett az is rendben van. Szerintem anyagminőséget/tudást nézve mind a töltő mind a kábel eredeti.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest