- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz r3dsnake #119631 üzenetére
Ez az Orico elosztó a legjobb vásárlásom töltők terén, csak ajánlani tudom.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
-
veterán
-
FingR86
őstag
válasz Donki Hóte #119657 üzenetére
-
anadroid
senior tag
válasz retesz147 #119651 üzenetére
Onnan, hogy ki volt választva előre, frissítettem 2 másodpercenként, átváltott pont 4-kor az ár a kosárban 124-re, indítottam volna a fizetést, de már visszaállt 295-re. Ekkor 4:00:04 volt.
10 darabra volt meghirdetve, utána 300-ra 199-ért.Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Krogoth
senior tag
válasz Mr.Csizmás #119650 üzenetére
Ha a kocsin nincs műszaki azért bünti jár, viszont a rossz szemüvegtől csak a látásod romlik/veszik el
-
anadroid
senior tag
válasz PainKiller13 #119649 üzenetére
Nem írták el. 10 db volt ennyiért.
Nem megy sem kuponnal, sem ponttal.
Ha elfogyna 199,44-ért, a 24-i emaillel megy 199,99-ért.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
tucsok.
senior tag
Tudnátok ajánlani note 8 hoz wireless power Bank charger-t? Olyat keresek ami gyorsan és biztonságosan tölt min. 10000 de inkább 20000-es.
"So say we all"
-
anadroid
senior tag
válasz PainKiller13 #119662 üzenetére
58 pont, azaz 1,16 USD???
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Eddig a nagy Alis sale-ben vásároltam kettő dolgot, de még nem vonta le a számlámról a pénzt. Eddig mindig rögtön levonta, és kaptam az sms-t, most meg kb 15 perce semmi.
Mi lehet a gond? -
csodavas
tag
válasz Mr.Csizmás #119650 üzenetére
Gondolom 15 évvel ezelőtt a piacon vásárolt napszemcsiket is elvitte mindenki beméretni. Elnézést kérek már akkor is minden óklit vásárolt.
-
tucsok.
senior tag
-
nagyúr
Félig off, de ez a sonoff smart switch alkalmas lenne arra, hogy kapcsoljon egy világítást a fürdőben és közben küldjön egy jelet egy ilyen relének? A cél az, hogy ha ég a villany, akkor kapcsoljon be a ventilátor is, a probléma pedig, hogy a ventinek csak áram van, nem lehetséges összekötni burkolat bontás nélkül kapcsolóval.
-
DeFranco
nagyúr
válasz csodavas #119669 üzenetére
felesleges ez a vagdalkozás ingyen van beméretni és 2 perc alatt kész ezért felesleges megmagyarázni hogy a bab is hús.
régen sok minden másképpen volt, permeteztek ddt-vel, olyan volt az óvodai szájvíz amitől 15 év múlva kirohadt a fogad és alkalmas szigetelő volt az azbeszt.
amúgy nyugodt lehetsz, jól szűri az uv-t ez szinte biztos, nagyon ritka már hogy egy új szemüveg ne szűrje és mire elbomlik a kamu uv szűrő a lencséről úgy is lerohad a fejedről mert elvásik a gagyi műanyag, nincs ezzel gond, divatszemüveg.
az optikai torzítás egy másik kérdés, de tényleg a te szemed azt csinálsz vele amit akarsz tavaly egy nyarat végigveszekedett ezen a topic felesleges újra elkezdeni.
én a topicgazdák helyében azt csinálnám hogy ne legyen megint egész évben ez, hogy beleírnám az összefoglalóba hogy szemed kirohad lásd link link link aztán betiltanám a vitát, mert ez tényleg parttalan.
a link link linket esetleg vállalom, ha lesz időm, van valami winkleres torzítás bemérős cikk van valami az elbomló uv szűrésről meg még valamit keresünk mellé 'sztán belelovagolunk a naplementébe.
-
Timyyy
őstag
Nem értem ezt a szemüveg hisztit..
7 éve vettem balatoni strandon gagyi 1000 ft-os szemüveget mert otthon hagytam a sajátom, aztán a nyár folyamán amikor a belvárosban sétáltam és épp rajtam volt, elmentem az optika előtt, és gondoltam megnézetem.
1 perc az egész, és UV védelemmel ellátott volt ez is... komolyan ekkora erőfeszítés megnézetni?
Ha tetszik és olcsó, rendelj, aztán vidd be, ingyen van...Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
bul07
nagyúr
válasz PainKiller13 #119678 üzenetére
Csak nehogy töröljék elsején, mert ugye most 31 jön a törlés (okt 31-e előtt szerzetteket)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
senior tag
válasz Zoli-bácsi #119674 üzenetére
Az oldaluk szerint egyféle kijelzős van. Nekem nem kijelzős és 4 portos Blitzwolf BW-C1 van, kb. ilyesmi mint ez az Aukey és most várok egy szintén négy csatlakozós, de az egyiken gyorstöltős Blitzwolfot, ezek szerintem rendben vannak.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
Krogoth
senior tag
válasz Mr.Csizmás #119663 üzenetére
Írásban nem jön át az irónia
Én is arra céloztam, hogy az egyik csak pénzbe kerül, míg a másikkal a látásoddal játszadozol. -
tomazin
veterán
válasz Krogoth #119660 üzenetére
inkább büntessenek meg, mint elromoljon a szemem..
20/20 témához:
rendeltem én is, de fél perc után megfájdult benne a fejem. páromé is. tesómé, akinek cilinderes a szeme ne. azt mondta, hogy valószínűleg ez lesz a megoldás, hogy cilinderes a lencséje. (odaadtam neki, kértem vigye el megnézetni)
de tényleg minőségi érzése van.[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
64es Kingstont írta valaki megkapta, nekem azóta se jött meg...
ebayről is várok egy cuccot, amit vele egyidőben aliról rendeltem már kb a második héten megjött... én nem tudom mi van
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz Genesistibi #119689 üzenetére
Én is rendeltem kettőt: ROCK Slim 10000 mAh Power Bank
A hozzá adott kábel megfelelő, vagy rendeljek azt is?
-
Genesistibi
tag
válasz Zoli-bácsi #119691 üzenetére
Passz, én a telefonom (Huawei) gyorstöltőjével töltöm a power bankjainkat.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz Genesistibi #119692 üzenetére
És a telefont mivel töltöd a bankról?
-
Hegasus
senior tag
válasz Yasuo #119666 üzenetére
miért nem nézed meg mit mondd maga az ali?
my orders-nél a rendelésed mellet, ott van hogy "payment verification", ráviszed az egeret, és kiírja, hogy a megnövekedett terhelés miatt a jóváhagyás eltarthat 4-6 órát is...a napszemüveges uv témához:
nahát nem is tudtam, hogy ingyen van az ellenőrzés az optikásnál, be is viszek néhány 1 matyisat eddig mindig csak kis uv lámpával teszteltem, az nem/alig világított át rajtuk[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
D0zeR
tag
válasz Genesistibi #119689 üzenetére
Van rá még esetleg kupon?
-
DeFranco
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok