- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsidee
tag
Üdv!
Én is feltoltam tisztán a W10-et, de nem megy az érintés. Felraktam mindenhogy, töröltem a drivereket, oda-vissza, de egyszerűen nem tudom működésre bírni. Már manuálisan is bemásoltam a drivert a helyére. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? A Touch_PG mappában lévő installt elindítva a következő hibaüzenetet kapom: "devcon.exe failed. Install SileadTouch Drivers Failed"
Minden más működik. -
Bocsidee
tag
válasz balcsida #2610 üzenetére
Igen láttam (nagyjából végig nyálaztam a fórumot), de ezt is próbáltam, már. 2 napja van nálam a tablet, lehet beújítottak vmi új érintőt? Mert manuálisan adtam meg az eszközkezelőben lévő ismeretlen eszköznek, hogy az micsoda és mi a drivere, más módszerrel nem akarta felrakni.
-
Bocsidee
tag
válasz laxika0428 #2612 üzenetére
2x raktam fel a 10et. Először csak a touch drivert raktam fel, majd a többit. Másodszorra a körítést és aztán a touch drivert. De olyan mintha nem a drivernek megfelelő hardverem lenne, mert minden más pöccre megy, egyedül ez szarakodik.
-
Bocsidee
tag
Eleve nekem a W10 nem rakott fel semmit. Az eszközkezelővel is ha rámutattam a driverre se rakta fel. Szóval az eszközkezelőben azt az ismeretlen eszközt manuálisan adtam meg, hogy mi az és irányítottam rá a driverre. De így csak invertált érintés lett (a kalibráció sem segített). Az XDA-n találtam egy leírást erre, a furcsa hibára, de az sem oldotta meg a hibát. Lehet gyári MSDN-es W10et kéne felraknom és nem updatelt verziót.
(#2615) Kóborfarkas: Ez legyen az utolsó lehetőség, ha felrakod, akkor megköszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Bocsidee
tag
Kipróbáltam tiszta w10-zel is. Azzal is inverz az érintés. A neten sehol sincs megoldás.
-
Bocsidee
tag
Korábban sírtam itt a fórumban, hogy az érintés csak inverzen megy. Nos hosszas kutatás után rájöttem, hogy más driver kell nekem. Mivel 1 hónapja rendeltem a kütyüt, szerintem újítottak a távolkeleti barátaink.
Egy Win 10 SileadTouch-Package_s806_MSSL0001 nevű drivert kell felrakni, ami a Chuwi Hi8 érintő drivere. Erről az oldalról származik a driver. A tabletem típusa, sorszáma: Chuwi Vi8 Q32G221509xxxxx.[ Szerkesztve ]
-
Bocsidee
tag
LG Smart tvn csak 1366*768as felbontást tudja küldenek WiDin. Viszont a Magice Remoteos mozgást simán átviszi a tabletre. Tehát ha csak a másodlagos kijelző megy(a tv) akkor simán lehet irányítani. Meglepően jól működik a dolog.
-
Bocsidee
tag
válasz Kóborfarkas #2655 üzenetére
Legyen egy hálózaton a tv meg a tablet. A TV-n az univerzális távirányító app-ban el kell indítani a pc-s képernyőtükrözést. A tableten meg a több monitoros beállításokat kell elindítani (ahol az események jelennek meg jobboldalt, alul vannak kis kapcsolók, ott van valami monitoros gomb, most nincs előttem a gép pont) és alul lesz olyan hogy eszközök keresése (vagy valami hasonló) és ott akkor egy kis keresés után kidobja a tv-t. Csak rá kell bökni és egyből a tv is kijelzi hogy a csatlakozás folyamatban, a többi meg adja magát.
-
Bocsidee
tag
válasz László90 #2716 üzenetére
A vezérlőpultban van kalibrálás.
Az inverz érintésre olvastam egy másik megoldást az XDA-n:
"How to fix it?
1. remove the touch driver (KMDF HID Minidriver for touch I2C Device).
2. The screen rotation is disabled by default on Windows 10, you need to enable it. After that you did that, rotate the tablet upside down: with the tablet's Windows logo at the top of the screen (IMPORTANT!).
3. install the KMDF HID Minidriver for touch I2C Device driver again. The driver will take the initial directions now, so be sure that you dont rotate the screen during this step.
4. reboot, and its fixed! " -
Bocsidee
tag
Egyébként arra már rájöttem, hogy akinek a HI8-as érintő driver kell annak nem sima Vi8-a van, hanem Vi8+.
Kívülről is eltér 1-2 dolog. Ez a sima, ez meg a +. A gép maga sem írja ki hogy +, sehol nincs nyoma, kivéve egy helyen. Alul ahol a sorozatszám van, ott a sok kínai jel után ott a + jelecske. Szóval történt vmi ráncfelvarrás. -
Bocsidee
tag
válasz cidalain #2872 üzenetére
Az aliexpress-ben Pl... Onnan bármit megrendelek, sosem csalódtam még bennük és már sok éve csak onnan rendelek, köztük telefonokat, tableteket. Eddig még senkitől nem hallottam panaszt. Persze érkeztek már törött termékek, meg volt hogy nem jött meg a csomag időn belül és szó nélkül visszaküldték a pénz.
-
Bocsidee
tag
Ezen kívül, nem látom az Asztalt, megint minden csempés. Vagyis nem látom, hol lehet Androidra váltani.
Tablet módban van a win, ezt a beállításokban ki tudod kapcsolni, meg a gyorsbeállításos kapcsolóknál is.
Hang le(?)+power-rel kapcsolot be a tabletet akkor előjön a választó. -
Bocsidee
tag
válasz Eduardo89 #2958 üzenetére
Kb csak a kijelző csere használ ezen. Meg kell nézni a pontos típust, meg hogy mennyire szerelhető. De szerintem nem lesz egy vészes menet, mert azért annyira nincs összerakva ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest