- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #99641 üzenetére
Tényleg, emberi kíváncsiság : Mi visz rá valakit, hogy 5800X-ről 5700X-re váltson??? Mi értelme? miért downgrade?
#99639 palfitom : jaja, mostanság egyre gyakrabban esik meg, hogy DDR5-ös konfigot kell építsek, de még mindig 95%-ban a DDR4 az uralkodó az új gépeknél is tapasztalatom szerint.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Trailblazer
veterán
válasz KROK640 #99702 üzenetére
A válasz egyszerű: csodát reméltem a 105W -> 65W TDP-re váltástól, érdemi teljesítménycsökkenés nélkül. (Ezt az érti igazán, aki valaha játszott az ukrán fejlesztő, Yury "1usmus" Bubliy által készített ClockTuner for Ryzen szoftverrel.) A gond az volt, hogy az 5800X-nél is rosszabb példányt fogtam ki (az említett szoftver osztályozza is kvázi a tuningolhatóság alapján az egyes cpu-példányokat, és az 5800X golden sample volt...), valamint akkor abban a pillanatban a CTR nem tudott még mit kezdeni a cpu-val, túl új volt neki az 5700X. Így hát mivel úgyis gyenge volt a "szósz", valamint nem volt kedvem így bohóckodni vele még akkor se, ha jön új verzió, mennie kellett, és jött a 12th gen intel.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Gyuri27
félisten
válasz Trailblazer #99704 üzenetére
Azért mert a kacsa nem tud úszni....
Az meg boritékolható volt, hogy gyengébb lesz. De ha több szál kellett volna a 3900/3950 pl jobb választás lett volna.Amd - Radeon - Ryzen
-
Trailblazer
veterán
válasz Gyuri27 #99705 üzenetére
Generációban visszalépni nem volt cél. És nem volt borítékolható. Ha az említett CTR-ben magasabbra skálázódott volna (feltéve, ha látta volna rendesen - ezt is kifejtettem), akkor alacsonyabb hőfok mellett érem el közel azt a teljesítményt. A szilíciumlottón nem nyertem, tehát IJ.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
chris0000
őstag
hi. b@szki tényleg van itt olyan ph-n, aki próbál eladni, 3 üres dobozt 42ezerért? üdv.
-
-
KROK640
nagyúr
Helyben : "AKCIÓ: 3-at fizet, kettőt vihet!"
Egy rakás hibás laptopot árul.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz chris0000 #99708 üzenetére
Nem is kevés... csak nem ilyen drágán
@KROK640 : Az jó kis üzleti modell, kipróbálom
Azt gondoltátok, hogy arra a két hibás CRT TV-re, amiket vagy 10 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal hirdetek, egy nap alatt lesz vevő?
Volt még 2 Videoton CRT, azokat a 2010-es évek elején nagy nehezen elpattintottam, de ez a kettő nem. Erre az egyikről kiderül, hogy gyűjtőknek nagy kincs, mert ritkaság (szerintem valami német tömegtévé lesz). Mindegy, bagóért elmentek, nem foglalja tovább a helyet, és nem szemét leszMutogatni való hater díszpinty
-
-
Chaser
legenda
válasz Trailblazer #99704 üzenetére
de ezt annyival meg tudod nézni, leveszed az 5800 tdp-jét 65w-ra
mivel órajelen és tdp-n kívül ugyanazok - legjobb tudomásom szerint - , nyilván pont ugyanannyit kell menjen elviekben mint az 5700 defaulton 65w-tal - persze egyik lap sem defaultjon hajtja ezeket, az más kérdés -
ctr meg ahhoz nem kell hogy belője az ember, az max egy mankó, de anélkül is tökéletesen lehet hangolni a cpu-t, és ha nem a legjoban sikerült schip azon meg semmi nem segít
mosmámindegy', intel bérenc lettél_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
koby11h
őstag
Még hétfő van! És reggel!!!
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
koby11h
őstag
Tetszhalál, ismerős... ha megyek csarnokok között, rendszeresen csukott szemmel megyek. Tudom mi hol van, addig is pihenek. De néztek már zombinak is, olyan fejjel mászkáltam bent.
-Önnek tehát az a panasza, hogy álmában beszél? Ha jól tudom szerencsére egyedül lakik, így nem zavar senkit.
-És a kollégáim az irodában, doktor úr?!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
stickermajom
addikt
Tegnapi: megbeszéljük a délután 1 órát, megérkezik a vevő egy laza 50 perc késéssel, üzenet/hívás persze semmi, hogy késés várható. Sebaj, közben kiálltam a kocsival és kipakoltam a nem kicsi cuccot a garázsba, hogy fiam délutáni alvásába ne zavarjon bele ha mégis jönne.
Megjön delikvens a nőjével, nézegetik, hümmögnek hammognak, kicsim mi a véleményed, garancia van-e, stb. Majd negyed óra szenvedés után kinyögi, hogy igazából ők meg akarnak nézni még egyet ami ugyanennyiért bontatlan (nem, nincs ilyen elérhető egyik nagy hirdetési portálon sem), vagy ha esetleg engednék az árból.. Nem engedek, mert ketten várnak még a visszajelzésemre. Erre felháborodva "akkor nekik kell eladni" és sértődötten elviharzanak.Hogy lehet azon megsértődni azon, hogy most nincs alku? Épp felszámoljuk az életünket, ezért sok az eladás, szóval lehet mi vagyunk már érzékenyek, de ettől azért ledobtam a láncot.
Csomó kacatot feldobtunk ingyen egy közösségi oldalra, mert nincs pénzben kifejezhető értékük és jótékonykodni sem lehet velük, de kidobni nem szeretnénk. Az érdeklődés nagy, de amit művelnek.. Elvisszük-e házhoz, ekkor jövök vagy inkább mégis akkor jövök, mégse jövök de nem szólok, küldjünk még 46 darab HD képet különböző beállításokban, stb. Egyszerűbb lett volna ha kiborítjuk a kukába az egészet.. -
Pikari
addikt
válasz stickermajom #99734 üzenetére
Még ha ingyen van is, mindig meg tudod venni olcsóbban. (A ferengi vagyongyűjtés szabályai 10.)
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Új lehetsz itt
Mondjuk a kéksé még valahol OK, de egy elnézést azért elfér, hátha bekavart neki az asszony, vagy valami (de azért lehetne jelezni).
A sértődés meg... tele minden idiótákkal, meg se lep"Nem engedek, mert ketten várnak még a visszajelzésemre."
Tippre azok is kihátrálnak a dologból, ahogy az lenni szokott. Szóval a anyját mind a háromnak!Mutogatni való hater díszpinty
-
koby11h
őstag
Vetted volna be a kék pirulát, de nem, neked a piros kellett...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
totron
addikt
válasz berek21 #99723 üzenetére
A vicc az, hogy a 4 milaa a mai állapotok közepette még csak nem is sok eszért a hászért. Környékfüggő erősen is persze. Nem a vakolat esztétikája tesz egy ilyen házat, hanem hogy vizes-e belül. Na de mindegy.
(#99734) stickermajom, dúl sokat vársz a néptöl. Gulturálisan is, meg ők nem tudják/érzik át a felszámolósdit. Mindegyik elvárja a rá eső figyelmet, ti meg milia elemű sztorit generáltatok. Miért a felszámolás?
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
A lapcsaládon belüli hirdetés nem új dolog, itt nagyjából 95% körüli a normális üzletfél eddig nálam. A közösségi médiás hirdetés volt új, ott viszont fordított az arány.
Amúgy utána egy szó nélkül elvitte más..totron, megyünk az Nyugatra mosogatni a kolbászos kerítés reményében.
-
válasz stickermajom #99741 üzenetére
Annál jobb... Csak egyre több hülyével kell küzdeni, mire ír valamire egy ember is Az a gyakoribb hogy ír 1, tartja neki az ember, másik 2 lepattan, majd azok se veszik meg És akkor majd jövőre jön valaki, aki talán.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Trailblazer
veterán
válasz stickermajom #99741 üzenetére
Dehát a Nyugat haldoklik, nem tudtad? Németország egyenesen már nem is létezik, tudhatjuk a nemkicsit eltorzult, kicsavart gondolkodású hatalomtól és főideológusaik által.
-
Astroboy
őstag
válasz Trailblazer #99743 üzenetére
Csóri fritzek nyáron megfagytak a 24 fokban, most meg kénytelenek sötétben aludni.
Hanyatlanak mint a legtöbb nemváltós EU-tag, bezzeg mi... -
Tikakukac
titán
Az kemény, hogy konkrétan újonnan, házhozszállítással, 5év garival, névre szóló ÁFA-s számlával olcsóbban kapom az SSD-t kiskerből mint apróról.
Itt tényleg lassan senkinek sincs esze
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
KROK640
nagyúr
Én tuti, hogy azzal fogtam volna meg : jó, jó hogy engedjek, de akkor nem mész el megnézi a bontatlant, és mi van ha ú is engedne? neki hány órát mondtál? Simán leírod a becsületed azzal, hogy nem mész hozzá, mert tőlem alkuval elvinnéd?
Egyébként amelyik hozza a nőjét az sosem jó jel, olyankor valahogy sokkal ritkábban van üzlet, ezt már én is megfigyeltem.Az nyugatra menés : Netalán nem tetszik a mi bölcs vezérünk és az általa előidézett csodálatos élet?
Azért vigyázz, mert a csak mosogatás hamar unalmas lesz.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Astroboy #99744 üzenetére
Tavaly három fesztiválon voltam Németországban és a viccet félretéve, az egyik végére mindössze 1 fok volt, na akkor majdnem megfagytam tényleg.
Jah ezenkívül novemberben és decemberben is jártam Németországban többször, és azt kell mondjam, hogy decemberben már odáig süllyedtek, hogy már hideg vízzel húzták a wc-t, a nap pedig nem este 9-kor, hanem már este 6-kor lement.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest