Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #24845312

    törölt tag

    válasz hcl #76097 üzenetére

    A gyártónak nem is célja elegendő kártyát gyártani/gyártatni, hisz akkor megszűnne a brutális túlkereslet. A minél többet a szempont, de nem az elegendőt. Pont jó ez nekik így ahogy van, biztos vagyok benne, hogy minden tervezetten zajlik a részükről.
    Persze több millió/milliárd gamer vérpistike otthon már a falat kaparja az elvonási tünetei miatt, üvöltve szitkozódnak, ezért valami baromságot ki kell találni, hogy pozitív színben tüntesse fel magát a gyártó, mert ha már a bányászok nem vásárolnak majd, akkor jók lesznek a gamerek is. Ezért találták csak ki ezt a "védelemmel" rendelkező VGA-t. Már maga az elgondolás is nevetséges, hisz mi érdeke lenne a gyártónak pénzt ölni bármi ilyen dologba is, ha egyszer egyébként is azonnal elfogy minden egyes legyártott terméke? Ugyanezt a kamu mutatványt eljátszotta néhány éve is az Nvidia, amikor kiadott valami olyan közleményt, hogy a kereskedők csak gamereknek adhatják el a videokártyákat. (Biztos vagyok benne, hogy a közlemény kiadásakor ők maguk is teli torokból röhögtek.)
    Én azon se lepődnék meg, ha a legnagyobb bányáknak is lenne némi köze (tulajdonosi alapon) az Nvidiához/AMD-hez, bolondok lennének kihagyni ezt a lehetőséget, eleve ők jutnak a lehető legolcsóbban és a lehető leggyorsabban videokártyához, amiket aztán a bányászláz lecsengése után tovább is értékesíthetnének természetesen teljes áron.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák