Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz kenwood #62976 üzenetére

    Igen, egészen biztos, hogy ez valami alapszabály lehet, ugyanis én is rengeteg ilyet láttam. Mikor helyszínre jártunk befotózni, akkor én direkt lőttem külső képeket is.

    Egyszer még az ingatlanos idők előtt mikor saját részre kerestem házat, akkor elmentem egy ilyen belső képestre, csendes kis utcában, amúgy a belvárosban, hátsó udvarban de külön házikó.
    Mikor megérkeztem akkor igencsak designos 20 körüli csajszika, atomra kicsípve invitált be kedvesen. És már-már gyanúsan kedves volt. bent a negyvenes anyuka, szintén kicsípve, hátha felé fordul az érdeklődésem... de a lényeg h ne figyeljek.
    Az egész lakás bentről érdekes volt, mert frissen fel volt újjítva de fura érzésem volt benne, pláne, hogy a bútorok nagyon furán voltak elrendezve. A Amikor pedig a padlóra letettem az üveggolyót, akkor elkezdett határozottan gurulni egy irányba. majd feltűnt 1-2 gyanúsan elhelyezett szekrény mögött, hogy jó 2 ujjnyi hatalmas repedéseket takargatnak, volt amelyiken, konkrétan ki lehetett látni a szabad ég alá!
    Mikor kimentem kívülre (külső fotók ofc itt sem voltak) 10-15 méterre eltávolodva a háztól, az udvaron láttam, hogy a ház a fele körül rendesen ketté van törve, és az egyik fele egy olyan jó 30 fokos szögben ferdén süllyed a sarka felé, mi több pár cm-vel az a fele a háznak már lejjebb is van (vagyis le is tört a nem süllyedő házrészről). 8,5 milliót akartak érte. (onnan pár száz méterre ekkoriban panelprogramos, belülről igényesen felújított, légkondis 1 + 2 félszobás panellakást lehetett kapni 8,9M-ért).
    Mondanom sem kell, hogy 1 percen belül elbúcsúztam.

    Mai eszemmel előbb azért megdugtam volna a lánykát :D

    Na, szerintem ezért nincs külső fotó :D Meg sok kívülről szakadék, belülről meg szép. Mintha odaérve nem látnád kívülről...

    Sőt, van, hogy nem csak a hirdetésben, de még az interjún sem nagyon szeretik közölni, hogy mennyi az annyi. Vagy bevetik az "akár" jelzőt az ennyi vagy annyi alá, ami annyit tesz, hogy elméletileg annyit is el lehet érni, ha a maximum maximumját nyújtod. Senkinek sem sikerült még kétszer...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák