- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
csemete5
csendes tag
válasz SsPL711 #4171 üzenetére
Úgy látom z10-en ez még nincs megoldva.
A böngészővel is lenne egy kis problémám:
Mobil nézetben nagyon folyamatos az oldal görgetése. Azonban ha asztali nézetben a teljes oldalt görgetem, akkor látszik, hogy kicsit szaggat, rezeg a kép, ha ránagyítok, akkor megint folyékony (nyilván ilyenkor kevesebb az infó a képernyőn). Ez másnál is így van?
Rendszer: STL100-2, 10.2.1.176 -
malor
aktív tag
válasz SsPL711 #6566 üzenetére
Pont ezért kérdeztem, mert eddig nem tapasztaltam ilyet más telefonnál. Fura, hogy bekapcsolom és a pin beütése után zárolva van a telefon, amit később felold persze.
Azért gyanakodtam csak, mert tegnap amikor ismerkedtem vele, a Simről elkezdtem letörölni Z10-zel a névjegyzéket. 3 részletben tudta a 222 nevet+telszámot levenni. Úgy értem, hogy 2x 100 db-ot majd 1x 22 db-ot. És nem azonnal, hanem hosszú percekig törölte, pedig csak név volt és telefonszám. Már akkor gyanakodni kezdtem. De lehet valami más oka volt annak.
A bevibrálás egy másik kérdés. Szerintem az valami oldal specifikus dolog lesz. Azt vettem észre, hogy fórumokon látom csak, de ott szinte azonnal. Ha jövök MA oldalára nincs semmi gond. Görgetek le-fel, nagyítok-kicsinyítek, semmi hiba. Aztán Z10 topikba be (teljes verzióban, nem mobilos) és már látom is a vibrálást, ahogy görgetek...Fura, hogy csak nálam van ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
malor
aktív tag
válasz SsPL711 #6573 üzenetére
Nem nehéz elképzelni. Ahogy görgetsz pl. ebben a topikban teljes változatban (mobilosban nem vibrál), bevibrál a képernyő egy részén valami felismerhetetlen sötét négyszögszerű alak. Random, hogy hol jelenik meg és mikor, miközben teljes verzióban le-föl görgetek ebben a topikban. Olyan is van, hogy nem egyszerűen bevibrál, hanem végig fut mondjuk a jobb felső sorokból a jobb alsó sarkoba az a négyszög alak.
De egy biztos, hogy mindig érintés után fordul csak elő. Ha csak olvasol, nem érsz a képernyőhöz, akkor nem jön elő. Ha le-föl mész az oldalon, akkor egyszer csak elöjön nálam, teljes nézetben két fórumon. Máshol nem tapasztaltam és még a MA hírek/cikkek oldalán sem.
Szóval valami oldaloptimalizálásról lehet szó. Amúgy kipróbálhatná más Z10 tulaj is, hogy mit tapasztal ebben a topikban teljes verzióban. Nem akarom elhinni, hogy csak nálam csinál ilyet
Amióta rájöttem, hogy ennyire "spcifikus" a jelenség, mrá nem is zavar.
[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
válasz SsPL711 #6563 üzenetére
Azt nem kezeli, hogy ha céges alias-ra küdött levélre akarsz válaszolni, akkor is a sima gmail-es címről ír vissza, ami eléggé nyomorék, és azért is fura, hogy a levelezésben a gyagyi androidos kliens értelmesebbnek tűnik, mint egy BlackBerry. Vagy ha nálad mindig a megfelelő alias-ról válaszol, azt milyen trükkel állítottad be? 10.2.1-gyel?
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz SsPL711 #7281 üzenetére
Skullcandy Crusher<- ez az egyik, ami nálam van. Szerintem sokat elmond a hangminőségéről, hogy általában duplaannyira tippelik az árát, mint amennyi valójában. És nem csak átlaguserek, hanem pl. olyan is, akinek komolyan hifizik, szélessávú hangszóró, csöves erősítő, kutyafüle. Röviden és tömören: besza-behu.
-
Coc@s
őstag
válasz SsPL711 #7281 üzenetére
Egyébként nem lehet, hogy - bár akkor sem elfogadható az össze.vissza töltés - jobb szereti eleve a kisebb áramot?
Lehet hogy nem véletlen, hogy PC-n USB-ről nekem mindig fölmegy 100%-ra, 1A-s töltővel meg esetleges?
Nem tudok magyarázatot, csak fölmerült bennem, bár lehet hogy hülyeség.18 éve itt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest