-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz rbalint88 #7283 üzenetére
Se ez, se az az IEM amit lentebb linkeltél, hogy "elég jó?" nem igazán jó. Leginkább azt mondanám, hogy a gagyinak az a kategóriája, ami arra jó, hogy a hozzá nem értők előtt fel lehessen vágni vele. Pontosan ahogy írod, hogy többre taksálják a kinézete alapján, mint amennyibe került. Na erre jó.
Ha normális IEM-et vagy fejest akarsz, akkor a head-fi-n lehet jó teszteket találni, az alapján el lehet dönteni, hogy melyik árkategóriát lövöd be, és abban mi legyen az a 4-5 füles, amit kipróbálsz valahol, és választasz egyet a saját zenei ízlésedhez. De ezeket a vackokat szerintem hanyagold, kidobott pénz minden egyes forint amit az ilyenekre költesz.
Persze attól függ mire kell, mondjuk egy villamoson ülve az az IEM is megteszi amit linkeltél (bár én nem venném meg, arra a gyári is jó, ez meg attól nem annyival jobb, csak próbálja magáról elhitetni).
Nem piszkálásképpen írom, hanem mert pipa vagyok, hogy eladtak neked két ilyen skullcandy cuccot, aminek az árából tényleg jót is kaptál volna. Ilyenkor tök dühös vagyok, de tényleg.Amúgy a szifonnak tényleg elég jó a hangminősége, én némi tanakodás után megtartottam az enyémet ipod touchnak. A Z10 zenei képességeit még nem igazán tudtam komolyabban kipróbálni, de most már érdekel a dolog és az ünnepek alatt sort kerítek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Drón topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest