- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz kutyuska #4638 üzenetére
Én maradok az official CM-en. Nincs bugom, azon kívül hogy a Themer-ben babrálás után valamiért lehalnak a HTC-s kameraapp alatt a softgombok... de az egy soft resettel gyorsan eltüntethető.
Nougat, várunk sok szerettel!
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
konczy3
senior tag
Én is most döbbenek rá, hogy így kellett volna anno kiadniuk, egyedül tényleg a led, minden szín ok egyedül ha értesítésem van akkor csak zölden akar villogni
De érdekes hogy alkalmazás optimalizálásnál még langyos se lett, eddig mindig sütött, akármilyen kis frissítés is volt.tDr1v3r:
Azt várhatjuk S800 és S801 nem támogatja, amibe az van arra nem fog jönni...[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
Moonline.
aktív tag
Én eddig 2 bugot véltem felfedezni:
- A clean master akkukímélő funkcióját mindig újra és újra engedélyeznem kell a rendszermenüben, elfelejti a beállítást
- az opera max adattömörítőt nekem mindig kilövi a memóriából, pedig folyamatosan kéne futnia. Már azt is kivettem az opera elől hogy ne optimalizálja az akkut, de így is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest